- Rychlé zdražení produktu a zrušení PPL
Reakce obchodu 7sins.cz
Ceny našich výrobků jsou závislé na cenách výrobce, k žádnému prudkému zdražení ale v posledních dvou měsících na našem obchodu nedošlo. Dopravu prostřednictvím kurýrní služby PPL jsme nezrušili, ale naopak zlevnili. Doprava zdarma je u nás zdarma od 999 Kč.
- Perfektni
- Zadni
Doporucuji
- Spolehlivost
- Dobré ceny
- Dobrá cena poštovného
- Zásilkovna
- Stránky mi nejsou úplně příjemné
Není žádný důvod se tomuto eshopu vyhýbat
- Žádný
Super rychlá doprava a cena
jsem spokojená, určitě bych nakoupila znovu
- Zboží jsem si mohla bezplatně vyzvednout v místě mého bydliště.
- Nevážení si zákazníků?
- Jako dárek jsem dostala krabičku prošlých kondomů, to je myslím případ pro ČOI a roztrženou masku :-(( vážně výsměch.
Znovu již nenakoupím, děkuji..
Reakce obchodu 7sins.cz
kondomy byly zabalené v dárkové krabičce, která se dá dále používat. Za vypršení doby expirace samotných kondomů se omlouváme. Standardní minimální doba trvanlivosti kondomů je 5 let. Expiraci prověříme i ostatních dárkových balení zakoupených naší firmou v roce 2016. U masky jsme při balení nezaznamenali žádné poškození.
Dárek Vám byl zaslán i přesto, že jste nepřesáhla danou cenovou hranici pro jeho zaslání.
Pokud se i přes Vaše vyjádření rozhodnete u nás nakupovat, vezmeme v potaz Vaše přání a dárkové předměty Vám zaslány nebudou.
S pozdravem 7sins.cz
Veškeré Vámi objednané zboží bylo v pořádku!!! -
- Velmi výhodné ceny
- Zajímavý sortiment
- doprava přes Zásilkovnu
- Nedostatečný popis některých produktů - avšak člověk si něco takového lehce dohledá
- Velký výběr, informace, rady.
- Nevím.
Napsáno výše :)
- Sada olejů mi nevyhovuje, po aplikaci doporučuji koupel. Mastnota zůstává a po zaschnutí se lepíte. Mám ráda na sobě vůni po olejích.
Všechno bylo OK.
- rychlost
- ceny
- diskrétnost
- Občas chybí velikosti
Doporucuji
- Zboží si mohu vybrat v klidu domova
- Nenapadají mě žádné slabiny
Perfektní obchod s kvalitním zbožím
- Rychlé dodání, super ceny, prvotřídní zboží
- rychlost dodání,
- přehlednost,
- kvalitní zboží za super ceny,
- 100% spokojenost
- žádné
Obchod mohu všem jen doporučit, 100% spokojenost.
neprislo mi co jem si predstavoval...spatny popis vyrobku na strankach...
Reakce obchodu 7sins.cz
Vážený zákazníku, popis Vámi objednaného produktu je v pořádku. Informace v popisu jsou převzaty od výrobce tohoto produktu.
V případě, že Vaše představy byly před koupí jiné, mohl jste využít dotazu na produkt a my bychom se Vám snažili na Vaše otázky poskytnou uspokojující odpověď ještě před volbou negativního hodnocení našeho eshopu.
Vámi uvedený fakt ohledně nedoručení si dovolíme komentovat následovně: Objednávka byla vytvořena v pátek 29.4., zpracování objednávky (i s 24 hodinovou dobou ve které dáváme zákazníkům nad rámec zákona možnost objednávku zrušit) a odeslání proběhlo v úterý 4.5. – smluvní přepravce zásilku předal na Vámi zvolenou poštu 5.5., kde byla až do Vašeho vyzvednutí 10.5.2016.
Z důvodů že jste si původně vybral jako formu přepravy doručení na uloženku.cz - ale neuvedl jste na jakou pobočku chcete zaslat balík, jsme Vás vyzvali emailem k upřesnění detailů doručení, které jste zaslal 3.5.2016 v 19.33 hod s požadavkem změny způsobu doručení -Česká pošta - balík na poštu. (zdůrazňujeme, že tento způsob změny doručení je výrazně dražší než původní zaslání na pobočku uloženky.cz a náš eshop Vám neúčtoval žádné další náklady).
Balíček byl tedy odeslán hned druhý den, a tudíž nedošlo k žádnému pochybení.
7sins.cz -
zatím nemohu sloužit, zboží nemám
Reakce obchodu 7sins.cz
Vážený zákazníku, velice se omlouváme. Vaše objednávka byla již opětovně expedována a měla by být u Vás. Za pozdní dodání se ještě jednou omlouváme, výrobek se nám vrátil z pošty jako poškozený. Zároveň bylo další naskladnění zdrženo dny velikonočních svátků (4 dny kdy nedoručovali přepravci). O pozdržení zásilky jsme se Vás pokoušeli telefonicky kontaktovat- neúspěšně a omluva Vám byla zaslána i prostřednictvím emailu. Jako omluvu naleznete v balíčku malý dárek. Děkujeme za pochopení 7sins.cz
- velký výběr zboží
- diskrétnost
- rychlost
V obchodě jsem nakupovala poprvé a jsem nadšená. Jeden den jsem objednala a druhý den to bylo doma.Tento obchod všem vřele doporučuji!
- výhodné ceny
- doručení přes Uloženku
- výběr platby a dodávky
Zboží sice nebylo skladem, ale i přesto byla má objednávka připravena k expedici do 48h. Vše bylo v pořádku a nezbývá než tento obchod doporučit.
NAKUPUJTE A UŽÍVEJTE SI !! -
- Dobrá cena. Doprava zdarma.
- Zatím žádné.
Dostal jsem to co bylo vyobrazeno a ne pouze něco podobného, takže jsem spokojen.