Přihlásit se a přidat recenzi

Rychle doruceni. Kvalitni baleni. Zbozi bylo doruceno v poradku.

• Rychlé dodání, vzorečky jako dárek udělaly radost.

Doporučuji :-)

• Rychlost dourčení
    • pečlivé balení
    • opravdu velký výběr
    • kvalitní produkty
    • produkty, které jsem na jiných eshopech neviděla

Eshop funguje opravdu skvěle – objednávka byla zpracována v den objednání a dorazila velmi rychle. Oceňuji perfektní balení, které ochránilo produkty. Popisy jsou srozumitelné, ale chybí mi více informací o značkách a jejich filozofii. Kvalita produktů je na velmi dobré úrovni a cena odpovídá.

• široká nabídka kvalitních produktů
    • férové ceny
    • přehledný e-shop
    • blesková doba dodání
    • produkty, které opravdu fungují

Maximální spokojenost jak s nákupem z tohoto e-shopu, tak i konkrétně s objednanými produkty. Oceňuji hlavně rychlost dodání (v neděli objednáno a v úterý dopoledne doručeno) a manželka si produkty moc pochvaluje. Maska na vlasy Eleávie - většinou má problém najít produkt, co by jí vyhovoval, protože má moc silné vlasy a není jednoduché je zkrotit...po té masce jsou hezky hebké a až je vyžehlí, tak to bude fajn...a pěkně voní. Sérum na obličej Santo Volcano - je boží, ta vůně je fakt příjemná, rychle se vstřebává a obličej je po něm hebký...to si určitě bude chtít zase pořídit. Doporučuji.

• široký sortiment
    • přírodní produkty
    • přehledné stránky
    • ochotný a vstřícný personál
    • dárek k objednávce zdarma

Maximální spokojenost. E-shop má široký sortiment přírodních produktů, přehledné stránky a personál je opravdu ochotný a vstřícný. Objednávka přišla rychle, balíček byl pečlivě zabalen a vzorky zdarma byly příjemným bonusem. Doporučuji!

• Široká nabídka produktů
    • Výborný poměr cena/kvalita
    • Produkty v top kvalitě
    • Balení obsahuje zbytečné množství plastu

Obchod 4katharsis mě zaujal širokou nabídkou přírodních produktů v top kvalitě za výborný poměr cena/kvalita. Oceňuji rychlé odeslání objednávky a velice ochotný, milý personál, který skvěle poradí. Akční nabídky jsou skvělé. Jedinou nevýhodou je nadbytečné množství plastu v balení, což by šlo zlepšit. Celkově ale obchod doporučuji!

• Velmi rychlé dodání
    • Zajímavý výběr produktů
    • Dárek k nákupu

Mám moc ráda produkty Řecké kosmetiky, které obvykle pořizuju na dovolené. Takže moc ráda vidím, že jdou pořídit v ČR. Objednala jsem dárečky pro rodinu a jednu drobnost pro sebe. Vůně heřmánkového peelingu je super. Krásně zabalený balíček, který přišel velmi rychle a byly v něm i vzorečky. Super a těším se na další nákup!

• Neuvěřitelně rychlé vyřízení, odeslání, doručení. Krásně zabaleno, malé vzorečky jako pozornost. Doporučuji.

• Rychlost doručení
    • Komunikace
    • Balení
    • Vzorečky k nákupu

Jsem velice spokojena s nákupem. Zboží mi bylo doručeno velmi rychle. Odesláno ihned po dokončení objednávky. Paní mi ihned volala, že nemají masku kterou jsem objednala a navrhla jinou. Velmi příjemná komunikace. Balení nádherné, produkty pečlivě zabalené. Krásně vypadají i voní. K nákupu jsem dostala i vzorečky, které velmi potěšily. ☺️

• rychlost dodání
    • skvěle zabalené zboží
    • skvělá komunikace
    • přehlednost stránek
    • nemám

Obchod Santo Volcano můžu jen doporučit. K jejich jednání a rychlosti není co dodat. Objednávka proběhla velice rychle, díky přehlednému prostřední na stránkách. Po obdržení balíčku jsem jsem byla nadšená! Takhle krásně zabalený balík jsem dlouho neviděla a velice mě to potěšilo. Vše bezpečně zabaleno, skleněné nádobky ve folii s bublinkami, navíc decentně zabaleno v bílém papíru se samolepkou a vzorečky jako dárek. Skvělé!!! S obchodem jsem velice spokojená a mohu doporučit, stejně tak jako skvělé a originální produkty.

Rychlé a solidní jednání, po rozbalení dárkově balené-bonus :-)

• Skvele reaguji na veskere podnety, super zbozi a rychla dodavka
    • Produkty SANTOVOLCANO znam z Recka, jsem rada, ze konecne muzeme je zakoupit u nas v CR. Chybi obchod v Praze, jeste ze maji eshop ! Parada ! a velmi dekuji ! Martina P., Praha 4

• Vše proběhlo v pořádku

• Výborný sortiment a skvěle služby. Děkuji

Velmi mily pristup predavajuceho a rychle dodanie tovaru na Slovensko ,vrele odporucam

• Velmi rychle jednani, doruceni i do zahranici

• skvelá komunikácia, bezproblémová objednávka, všetko v najlepšom poriadku

• Rychlost
    • Přehlednost
    • Přívětivost

Rychlost, vstřícnost, naprostá spokojenost

• Rychlost, preciznost baleni, postovni balik vypadal skoro jako darkovy