• Paní prodavačka velice neochotná.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Je nám líto, že návštěva naší výdejny nesplnila Vaše očekávání. Naši kolegové na pobočce se snaží zákazníkům nabídnout prostor pro samostatné vyzkoušení obuvi, ale zároveň jsou připraveni pomoci s výběrem, pokud si zákazník přeje další asistenci. Omlouváme se, pokud jsme Vás v tomto směru dostatečně neoslovili.

Zpětnou vazbu jsme předali do našeho týmu a uděláme vše pro to, aby se každý zákazník cítil vítán a dostal veškerou potřebnou podporu při výběru jakéhokoliv zboží.

Tým 4Camping

Nezdály se mi rozměry spacího pytle a tak jsem ještě před odesláním vše urgentně řešil s prodejcem. Byl jsem ujištěn, že je použitelný i pro muže. Nu netuším jak se prodejce představuje dospělého muže, ale vychrtlý asiat se do něj jistě vejde. Průměrný Evropan bohužel nikoliv! Vyhozené peníze oknem a ještě jsem ze sebe zbytečně udělal před prodejcem vola! A to jsem nabízel, že si rád připlatím za žádoucí změnu. Nyní budu muset koupit spací pytel ještě jednou, ovšem jinde, protože tento neplní své poslání. Opravdu vřelé díky! Téhle chybě se totiž dalo předejít a měl jsem i snahu. Zbytečně!

děkujeme za zpětnou vazbu.

Je nám líto, že Vám spacák nesedl, i to se občas při výběru stane. Vámi objednaný spací pytel Warg Ursus Lite 180 je určen jak pro muže, tak pro ženy. Rozměry jsme pro jistotu ještě přeměřovali a s uvedenými parametry na webu sedí.

Naše kolegyně Vás telefonicky kontaktovala a navrhla Vám vrácení zboží. Zboží lze nepoužité vrátit ve 14-denní lhůtě na kterékoliv naší 4Camping pobočce, nebo jej zaslat dopravcem na naší adresu. V budoucnu určitě doporučujeme využít možnosti zkoušení zboží před zakoupením přímo na pobočce.

Věříme, že další výběr již bude úspěšnější! V případě dotazů se neváhejte obrátit na naší zákaznickou péči.

Tým 4Camping

Materiál mikiny není příjemný. Kouše.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s materiálem výrobku, občas to prostě nesedne . :) Věříme, že další volba již bude úspěšnější a k Vaší spokojenosti!

Pokud byste tápala při výběru, obraťte se na naši zákaznickou péči, kde Vám kolegyně rády poradí.

Krásný den.

Tým 4Camping

• Po předchozích nákupech se zdálo vše v pořádku obchod nabízel vcelku výhodné akce tak jsem se u nich zaregistroval.Ovšem názor jsem změnil po koupi bot regatta burel kde mi obchod zaslal kožené boty vybledlé a pokrčené ty jsem reklamoval celkem třikrát,boty mi poprvé vyměnili za nové ovšem jaké překvapení bylo když jsem obržel boty tmavšího odstínu,s lepšími vložkami než ty první.po ozkoušení a dotahování tkaniček se však vytáhlo poutko kterým je protažená tkanička.nebylo vůbec přišité.To už jsem si fakt řikal že si ze mě dělají srandu,navíc jsem u této firmy zakoupil i impregnaci hanvag kterou jsem boty po ozkoušení naimpregnoval a přišel tak o 2/3 obsahu a požadoval náhradu,mi prvně neodborně bylo odpovězeno že tato impregnace je až na 7 párů bot což je holý nesmysl,a poté mi byl zaslán jakýsi slevový pseudokod v hodnotě 100kč ještě navíc podmíněn dalším nákupem jakožto kompenzace což mě naštvalo ještě víc. boty jsem reklamoval podruhé,s tím že do reklamačního formuláře jsem zvolil opět výměnu bot za nové.Po uznání reklamace jsem si však všiml že boty místo výměny opravili. Když mi přišly po třetí pravá bota byla v zadní části křivě ušitá a tlačila mě,a taktéž boty při chůzi vydávaly hlasité zvuky něco se uvnitř neustále odlepovalo a přilepovalo nejspíše membrána. tak jsem již požadoval vrácení peněz.Také se změnil způsob komunikace kde při zavolání si mě přehazovali jako horký brambor,a odpověd většinou byla typu já tady do toho nevidím,to musíte na reklamační,atd taktéž mi obchod dodnes nezaplatil výdaje za poštovné i když jsem na toto upozornil.Nechtěli mi uznat účtenku ze zásilovny což už řeším s českou obch.inspekcí

děkujeme za zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že situaci nevnímáte pozitivně. Reklamace Vám byla pokaždé uznána a z naší strany proběhlo vše v pořádku. Použití dalších přípravků, jako je impregnace, však není v režii naší firmy, to nás mrzí.

Náklady na poštovné v případě reklamace jsou proplaceny, je však potřeba mít doklad, který nám nebyl zaslaný. Spojte se prosím s naším reklamačním oddělením na [email protected], kolegové Vám rádi pomohou situaci vyřešit.

Tým 4Camping

• možnost vyzkoušet více zboží
    • nevlídný prodavač a personal smell cítit po celém obchodě

Hezký den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste nebyla s návštěvou naší prodejny plně spokojena. Rádi bychom Vás ujistili, že si velmi zakládáme na přátelském a profesionálním přístupu k zákazníkům. Kolegové na pobočkách pracují s maximálním nasazením a péčí, a přestože se setkáváme s různými očekáváními našich zákazníků, vždy se snažíme zajistit co nejlepší zážitek pro každého.

Pokud byste měla jakékoli další připomínky či podněty, rádi se jimi budeme zabývat, protože nám na spokojenosti našich zákazníků záleží.

Děkujeme a věříme, že nám dáte další šanci nabídnout příjemnější zážitek při Vaší příští návštěvě.

Tým 4Camping

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Ač mi byla stažena cena na účtu, stále mi výrobek po týdnu nepřišel.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzhledem k neuvedení variabilního symbolu nebyla platba automaticky spárovaná, objednávku jsme tedy nemohli začít zpracovávat. Naši zákaznickou péči jste ohledně stavu Vaší objednávky kontaktoval až po týdnu, situaci se nám však podařilo ihned vyřešit. Na základě Vámi zaslaného potvrzení jsme platbu dohledali, spárovali a objednávku začali ihned zpracovávat. Ve stejný den byla objednávka expedována.

Mrzí nás, že jste se na nás neobrátil dříve. Standardní doba pro doručení objednávek bývá 1-2 pracovní dny a pokud se tak nestane, někde nastala komplikace.

Věříme, že další nákupy již proběhnou hladce. V případě jakýchkoliv potíží se neváhejte obrátit na naší zákaznickou péči.

Děkujeme za pochopení.

Tým 4Camping

• Zboží lze objednat, vyzkoušet na výdejním místě a případně zaplatit až na místě jen to, které si vyberete
    • Obchod nabízel vyzvednutí zboží následující den, kvůli čemu jsme si ho vybrali i přes vyšší cenu. Zboží ale nebylo předáno dopravci a nebylo možné jej tak ve vybraný den vyzvednout. Výhoda obchodu se tak smazala. Obsluha nebyla moc příjemná, ani nápomocná. Informace jsem se dozvěděla až na zákaznické lince.
    • Toto je spíš k zamyšlení. I když jsem hned ten den objednávku stornovala, i přesto odeslali zboží následující den na prodejnu, přišel mi mail o doručení, výzva k vyzvednutí a teprve pak informace o stornu. Někdo asi neví, co s penězi...

Široká nabídka kvalitního zboží. Zákaznický servis ale trochu pokulhává. Pokud deklarují doručení zboží do konkrétního dne, tak by měli termín za každou cenu dodržet.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzniklá situace nás velmi mrzí. Vlivem systémové chyby došlo k tomu, že Vámi objednané zboží již nebylo skladem. Tuto skutečnost jsme bohužel nedokázali zjistit včas a nedodrželi jsme tak termín dodání na naší pobočku v Praze. Informaci ohledně stornování objednávky jsme ihned předali kolegům na pobočku, ti ji bohužel přehlédli a objednávku tedy naskladnili.

Za pochybení se omlouváme, zde bohužel selhalo více faktorů.

Budeme rádi, když nám v budoucnu ještě dáte šanci a věříme, že další nákupy proběhnou bez komplikací.

Tým 4Camping

Zboží bylo skladem, zaplatil jsem převodem. Po třech telefonických urgencích, kdy mi bylo slibováno, že zboží dorazí. Mi operátorka sdělila, že zboží zřejmě poslali jinam. Objednávku jsem zrušil a měly mi být vráceny peníze. Dosud se tak nestalo. Zvláštní také bylo to, že druhý den stejné zboží zlevnili téměř o 1500,-Kč, ale na můj dotaz zda není možné tuto slevu zahrnout mi bylo sděleno, že zboží je odeslané. Ne nebylo, ani jsem v té době ještě neobdržel oznámení o expedici z obchodu.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Za nepříjemnosti spojené s Vaší objednávkou se velmi omlouváme. Bohužel došlo k pochybení na našem skladě, kdy kolegové Vaši objednávku omylem předali jinému dopravci. Tuto skutečnost jsme bohužel při prvních telefonátech nedokázali zjistit.

Co se týče dorovnání ceny na cenu po slevě, možné to nebylo hned z několika důvodů. Objednávka byla uhrazená a v momentě, kdy jste s dotazem kontaktoval naši zákaznickou péči, již byla zabalená a připravená na předání dopravci. V takové fázi již s objednávkou nelze nijak manipulovat.

Peníze za stornovanou objednávku jsme Vám vraceli na účet, vše by tedy již mělo být v pořádku.

Věříme, že další nákupy již budou probíhat bez komplikací.

Tým 4Camping

Zbozi skladem objednano v nedeli a doruceno ve ctvrtek :-(

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vaši objednávku jsme vyexpedovali hned v pondělí a tentýž den byla přijatá na depu Zásilkovny. Další dva dny byla zaseklá na doručovacím depu, což je bohužel pochybení dopravce, které jsme již nemohli ovlivnit.

Za tuto nepříjemnost se omlouváme. Spolupráce se Zásilkovnou funguje velmi dobře, občas ale může dojít k lidskému pochybení.

Věříme, že další nákupy budou probíhat hladce a bez sebemenších komplikací.

• Nikdo neví co kde je

děkujeme za zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že jste nebyla spokojena s dodací lhůtou a komunikací ohledně objednávky. Naším cílem je zajistit, aby každá objednávka probíhala hladce a zákazníci měli jasný přehled o jejím průběhu.

Vážíme si Vašeho podnětu a podnikneme kroky ke zlepšení informovanosti našich zákazníků o stavu jejich objednávek. Doufáme, že nám v budoucnu dáte šanci přesvědčit Vás o kvalitě našich služeb.

Jsem zklamana.
    Vydejna v poradku i starostliva pani.
    Celkove mne mrzi, vikendy na pobočkach zavrene. Normalne pracujici človek(10 hod./denne- standart Prahy) nema šanci do obchodu behem soboty.
    Na vydejnich mistech neakceptujete vouchery . Pokud uz se prodavacka intesivne snaži, tak system neumi akceptovat 2 ks voucheru. Proč??? Pri kvalite vasich produktu a častkach je to smutne.
    Prosim, neutočim....jen konstatuji.
    Takze boty jsem vratila, jedu na dovcu bez nich, vouchery od syna utratim za " pitomosti" u vas, po ks, aby nepropadly a boty koupim u konkurence.
    Toť vse.

Krásný den,

děkujeme za zpětnou vazbu.

Náš partner shop Sam73 má bohužel omezená práva. Na této výdejně nelze platit dárkovými poukazy, ani zboží měnit. Podrobnější informace o možnostech této výdejny uvádíme na našich stránkách v sekci "prodejny".

O víkendech máme výdejny v Praze zavřené, nicméně v průběhu léta lze navštívit Výstavu stanů, která funguje i jako výdejna e-shopových objednávek. Tuto možnost lze využít do 25.8.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naší zákaznickou péči, kde Vám rádi poradí.

Věříme, že další nákupy již budou probíhat hladce.

Tým 4Camping

• rychlé doručení zboží na prodejnu
    • neochotná obsluha na výdejně

děkujeme za zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že Vaše očekávání ohledně naší výdejny v Brně - Palackého nebylo naplněno. Naše pobočky jsou koncipovány jako výdejny e-shopových objednávek. Zakoupit tam můžete nějaký drobný sortiment, nicméně nabídka není taková, jako na našem e-shopu.

Situaci jsme prověřovali a pokud byl jediným přešlapem moment, kdy Vám kolega nedal batoh zpět do sáčku, bereme to jako pozitivní hodnocení. Zpětná vazba byla kolegovi předána, aby se situace při další návštěvě již neopakovala a Vaše nákupy probíhaly hladce! :)

Tým 4Camping

Tuto konkrétní powerbanku jsem si objednal hlavně kvůli nižší váze než měli ostatní powerbanky.
    Tato informace byla lživá a do této chvíle není na stránkách opravená.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzniklá situace nás velmi mrzí, bohužel jsme měli chybu v kartě produktu. Informace o hmotnosti powerbanky již byla na Váš podnět opravena.

V budoucnu budeme rádi za kontaktování naší zákaznické péče, abychom mohli situaci řešit dříve, případně včas zajistit výměnu produktu. Věříme, že další nákupy již budou probíhat bez komplikací.

• Cena
    • Široká nabídka
    • Množství poboček
    • Nedodržená doba dodání

I přes jasné deklarování doby dodání s tím, že se určitě stihne se dodání do slíbeného termínu nepodařilo.

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzhledem k probíhající sezóně a vytížení dopravců bylo doručení o 1 den pozdrženo. Za tuto nepříjemnost se omlouváme.

Věříme, že další nákupy již budou probíhat bez komplikací.

Tým 4Camping

ač bylo při objednávce napsáno doručíme do 2 dnů, je to týden, a stále nic...

děkujeme za zpětnou vazbu.

Za zdržení objednávky se velmi omlouváme. K pochybení došlo na straně naší partnerské výdejny, kdy objednávku systémově nepřijali, ačkoliv ji už měli několik dnů na výdejně. Záležitost byla předána na manažera výdejny, aby se situace v budoucnu již neopakovala.

Kolegyně Vám jako omluvu za tuto nepříjemnost poskytla slevu na další nákup. Věříme, že Vaše další nákupy již budou probíhat bez sebemenších komplikací.

• Špatná komunikace s eshopem

Nebyli jste schopni vyřešit svou chybu. Byl jsem nucen si objednat chybějící díl na mačky (1.000,-) u konkurence a od vás jsem dostal jako omluvu slevu 150,-..

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzniklá situace nás velmi mrzí, na našem webu jsme bohužel měli chybu v popisu produktu. Bylo Vám nabídnuto vrácení zboží na naše náklady, ale to jste odmítl a rozhodl jste se zboží ponechat. Z tohoto důvodu jsme Vám poskytli kompenzaci ve formě slevy na další nákup.

Je nám líto, že s řešením situace nejste spokojený, ale více jsme pro Vás udělat bohužel nemohli. Díl nebylo možné u dodavatele poptat.

Věříme, že Vaše další nákupy již budou probíhat hladce.

Tým 4Camping

čísla u tohodle výrobku nesouhlasí

děkujeme za zpětnou vazbu.

Velikostní tabulky uvedené u produktu máme přímo od dodavatele, je nám tedy líto, že Vám velikost neseděla. Některé outdoorové vybavení může mít jiný střih, který ne každému padne.

Pro takovéto případy doporučujeme využít naší nabídky objednání více velikostí na některou z našich výdejen, kde si zboží lze před zakoupením vyzkoušet.

Věříme, že nám i nadále zachováte přízeň a s dalšími nákupy budete spokojený.

Tým 4Camping

Nepřišla mi objednávka v pořádku, část chyběla.

Hezký den, Lucie,

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vzniklá situace nás velmi mrzí. Zboží bylo dodáno nekompletní od dodavatele, což se nám na našem skladě bohužel nepodařilo zjistit dříve.

Situaci s Vámi řešila kolegyně z naší zákaznické péče a poté, co jste si zboží rozhodla ponechat, jsme Vám nabídli dodatečnou slevu na účet, se kterou jste souhlasila.

Věříme, že Vaše další nákupy na našem e-shopu již budou probíhat hladce a pokud by přeci jen v budoucnu nastaly nějaké komplikace, opět se nám podaří vyřešit situaci k Vaší spokojenosti.

Tým 4Camping

Po 6 dnech stále čekám na zprávu s kódem, abych si balíček mohla vyzvednout v Alza boxu.⁸

děkujeme za zpětnou vazbu.

U dopravce bohužel nastaly komplikace při doručování a zásilka byla vrácena zpět na náš centrální sklad. Kolegyně z naší zákaznické péče Vás již kontaktovala a vytvořila Vám náhradní objednávku, kterou dnes budeme odesílat a během 1-2 pracovních dnů by měla být doručena na výdejní místo.

Za komplikace se omlouváme a děkujeme za pochopení. Věříme, že nyní již zásilka bude v pořádku doručena.