Ok
Reakce obchodu 365tools.cz
děkujeme za Váš čas pro hodnocení našeho eshopu. Velice si toho vážíme a těšíme se na příští objednávku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Vše proběhlo OK
Reakce obchodu 365tools.cz
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Budeme rádi, pokud se i v budoucnu obrátíte opět na nás. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychlost a blizko k domovu
Reakce obchodu 365tools.cz
velice nás těší, že jste byl/a spokojen/a s nákupem v našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás motivací. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychlá bezproblémová dodávka.
Reakce obchodu 365tools.cz
Zboží zatím nedorazilo a nemám o něm žádnou informaci. V pátek 21.6 mi psali, že bude zásilka tento týden vyexpedována ale do dnes 27.6 se nikdo neozval. To ale nepovažuji za nějak negativní, asi toho mají hodně. Má zkušenost s obchodem je zatím dobrá a kvalita zakoupených výrobku, je více než uspokojivá.
Reakce obchodu 365tools.cz
děkujeme za vaši reakci. Nesmírně nás mrzí, že vámi vybrané zboží nebylo ještě dodáno z centrálního skladu dodavatele. V současné době řešíme doručení zásilky, kterou přepravce nedodal. Za vzniklou situaci se moc omlouváme a doufáme, že i přes tuto negativní zkušenost se na nás v budoucnosti obrátíte a věřím, že podobné problémy se již opakovat nebudou.
S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Vše OK.
Reakce obchodu 365tools.cz
Rychlé. Děkuji a doporučuji.
Reakce obchodu 365tools.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Spokojený zákazník je naším cílem a jsem velmi ráda, že jste jedním z nich. Přeji vám mnoho dalších spokojených nákupů. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Ač bylo zboží deklarováno skladem, ani po týdnu nebylo expedováno!!
Reakce obchodu 365tools.cz
děkujeme za vaši reakci. Vámi objednané zboží bylo bohužel vykoupeno dřívějšími objednávkami. Nesmírně nás mrzí, že došlo ke komplikacím, za které se moc omlouváme. Doufáme, že i přes tyto negativní zkušenosti se na nás v budoucnosti obrátíte a věříme, že podobné problémy se již opakovat nebudou.
S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- zajímavý sortiment
Reakce obchodu 365tools.cz
- Solidní a rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu 365tools.cz
Bezproblémové rychlé vyřízení objednávky. - Spokojenost.
- Jako na drátkách+++++++