- výběr zboží
- ceny zboží
Objednávka byla vyřízena v pořádku. Nemám co vytknout.
Upřímně dlouhá dodací lhůta jinak OK
Výborná komunikace obchodu
Obchod přesně podle mých představ.
- Luxusní ceny
- Vše pasuje
Rychlé dodání , vše pasuje, už mam komplet vybavení jezdce od tohoto prodejce
- Super jednání
- ceny
- výběr
- ochota
Perfektní obchod kde pan majitel se snaží vyjít vstříc za všech okolností
- Vždy když je třeba něco upřesnit nebo změnit tak mi volají . Naprosto úžasná spolupráce a komunikace.
- O žádné nevím, vždy vyhoví
- fajn komunikace, dorazilo co mělo, spokojenost
- Velký výběr zboží skladem, velice vstřícné a ochotné jednání ze strany prodejce.
Super domluva a komunikace.
skvělá spolupráce prodávajícího s kupujícím , jednak co se týče otázek k produktu až po zaslání produktu. Žádné blafování odborná profesionalita .
Fantasticke.Mel jsem velmi nestandartni pozadavek doruceni zbozi.Vse probehlo rychle a s maximalni ochotou.
Komunikace s panem Nouzeckým byla výborná.I přesto, že jsem po objednání potřeboval několik věcí změnit,jako bylo místo doručení a změna hlavičky na faktuře(zboží bylo bráno nakonec na firmu) mě pan Nouzecký vyšel vstříc a snažil se udělat vše k mé spokojenosti.Poradil i přesně s výběrem zboží.Takže další nákup na mého miláčka,budu realizovat tady.Zboží mě bylo dodáno ve lhůtě cca 10 dnů,jak bylo uvedeno v informaci o dostupnosti.Jelikož se jednalo o sportovní kotouče Honda Accord.Takže za mě spokojenost.
Důrazně nedoporučuji! Zboží označené s dostupností do 10dnů ani po 14 dnech nedorazilo. E-shop nemá snahu vás kontaktovat. Na emaily s dotazem na stav objednávky neodepisuje. Po urgenci oznámena chyba v systému s dostupností za další cca 3 měsíce. Objednávku jsem telefonicky zrušil. Doporučuji zboží zakoupit jinde a neztrácet tu čas.
Rychlost vstřícnost.
veliká snaha dobrat se správného dílu na určitý atyp vozu. Odborné rady na kvalitu náhr. dílu i jeho vyhledání v eshopu.
- Bezvadná komikace a rychlost
Naprosto bez výhrad, přesně tak si představuji správný e-shop
vše OK
- Rychlé doručení objednávky