• Obednavala poprve a spokojenosti dost
    • Zadne jsem nechledala

Bezva urcite obednam znovu

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem v našem e-shopu spokojena.

• Rychlost

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání vaší objednávky.

• Rychlost
    • Kvalita

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že využíváte rychlého a pohodlného nákupu v našem e-shopu.

Nemohu hodnotit,zboží zatím nedorazilo

Reakce obchodu 2energy.cz

dle sledovacího čísla vám byl balík již doručen a to v avizovaném čase. Je třeba uvést na pravou míru, že jste si z naší nabídky vybrali zboží s prodlouženou dobou doručení a to 4 – 8 pracovních dnů. Pro budoucnost, dotazík ohledně hodnocení nákupu stačí vyplnit až po doručení zboží. Věříme však, že toto hodnocení přehodnotíte.

• Pro dodání krabice zničená
    • Poplepena páskou po předání si zboží zkontrolujte
    • Chybi návod v češtině

Vážený zákazníku,

vaše zpětná vazba nás mrzí nakolik jste nás o situaci neinformovali přímo. Ujišťujeme vás, že bychom si nedovolili expedovat zásilku se zničeným balením. Často však dochází k poškození v rámci přepravy. Celou situaci však prověříme.

Návody v českém jazyce zasíláme automaticky mailem ihned po odeslání objednávky. Zkontrolovali jsme to jestli je nastavení v pořádku a zjistili jsme, že návod vám byl zaslán na mail, který jste uvedli v objednávce. Přepošleme vám ho znovu. Náš zákaznický servis vás již stihl kontaktovat a věříme, že se nám podaří záležitost vyřešit k vaší spokojenosti.

• Rychlé dodání

• Rychlé dodání

pohodový nákup

• Maximální Spokojenost...
    • O Žádné Nevýhodě Nevím...

Mužu jedině Doporučit ne Jinak - Rychlost Dodání atd...

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za milou zpětnou vazbu. Takové recenze čteme nejraději. Jsme rádi, že jsme objendávku vybavili k vaší spokojenosti a věříme, že nám projevíte důvěru i příště. Jsme nadšen z vaší recenze.

jsem spokojen, rychlé dodání

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní hodnocení. Máme velkou radost, že jste byli s nákupem spokojeni.

• Rychlost dodání
    • Okamžité info sms zprávou o změně stavu objednávky

Zboží dodáno velice rychle, bezproblémová a rychlá komunikace, z mé stranymaximální spokojenost.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za skvělé hodnocení. Těší nás, že jste měli pozitivní zkušenost s nákupem v našem e-shopu. Budeme rádi pokud i nadále zůstanete naším věrným a spokojeným zákazníkem.

• Doporučuj

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu.

Rychlé dodání

• Vše OK

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení nákupu v našem e-shopu. Jsme rádi, že jsme objednávku zrealizovali k vaší spokojenosti.

• Rychlost, komunikace

Vážený zákazníku,

děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete rychlé vyřízení vaší objednávky a naši komunikaci.

vše v pořádku

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaše vynikající hodnocení našeho e-shopu. Máme velkou radost, že jste byli s nákupem spokojeni.

tým www.2energy.cz

Rychlé jednání, ochota, přesnost.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme objednávku zrealizovali k vaší spokojenosti.

• Rychle dodani
    • Super zboží

Vše na jedničku, vysavac šlape jak hodinky ❤️

Reakce obchodu 2energy.cz

těší nás, že jste měli pozitivní zkušenost s nákupem v našem e-shopu. Budeme rádi pokud i nadále zůstanete naším věrným a spokojeným zákazníkem.

Tým z www.2energy.cz

• Rychlost, spolehlivost, kvalitní zboží...

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě. Budeme rádi, pokud nám projevíte důvěru i v případě budoucích objednávek.

tým z www.2energy.cz

• rychlé doručení s dobrým výběrem výrobků

Zákazník si musí dát pozor na zapojení do provozu. Na schémátku přímo na motoru jsou uvedeny kontakty, které však uvnitř na svorkovnici nenajde. Také nejsou na schématu uvedena vinutí a jejich zapojení.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání vaší objednávky. Nesrovnalosti v rámci schématku přezjistíme. Zatím jsme takovou zpětnou vazbu neodbrželi. Budeme vás zpětně kontaktovat.