• Spolehlivost, rychlost, komunikace
    • Žádný

• Nepřišel mi k Elekro centrále manuál

Reakce obchodu 2energy.cz

v první řadě vám chceme poděkovat za objednávku. Manuál v českém jazyce je zasílán automaticky v mailu s informací o vyřízení objednávky. V balení se nachází manuál v originálním jazyce výrobce. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte a my Vám velmi rádi odpovíme.

S přáním hezkého dne
    Tým z www.2energy.cz

• Rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaše milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky i s naším přístupem. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

S přáním hezkého dne
    Tým z www.2energy.cz

Dobrý den. Zatím žádné zkušenosti s Vaším obchodem nemám.
    Vorlíček.

Reakce obchodu 2energy.cz

dotazník ohledně hodnocení nákupem je rozesílán automaticky po vytvoření objednávku, kterou u nás máte. Zákazník obvykle ohodnotí nákup až po doručení zboží. Věříme, že budete se zbožím v konečném důsledku spokojeni.

Super

Reakce obchodu 2energy.cz

děkuji za skvělou zpětnou vazbu.

Tým z www.2energy.cz

Velká ochota s vypravením urgentní dodávky.

Reakce obchodu 2energy.cz

Velmi si vážíme vašeho ocenění naší snahy vyhovět vašim potřebám. Jsme rádi, že se nám podařilo urgentní dodávku zajistit k vaší spokojenosti.

• VŠE O.K.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu.

Naprostá spokojenost

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaši recenzi a vaši důvěru. Moc nás těší, že jste byl naprosto spokojen. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací. Budeme se těšit na vaši příští objednávku.

S úctou
    Tým www.2energy.cz

Vše proběhlo v naprostém pořádku

Reakce obchodu 2energy.cz

Děkujeme vám za skvělou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo k vaší spokojenosti, a těší nás, že jste byli s nákupem u nás spokojeni. Budeme se těšit na vaši další objednávku.

S úctou
    Tým www.2energy.cz

• Objednání v pohodlí domova
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Rychlé doručení

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že jste se podělili o pozitivní zkušenost s našimi službami. Jsme rádi, že jste ocenili možnost pohodlného objednání z domova a taky, že oceňujete rychlé vyřízení objednávky a expresní doručení.

Rychlost

Dobrý deň,

• Jo

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu.

Rychlé doručení,žádný problém

Dobrý deň,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým doručením a že všechno proběhlo bez problémů. Naším cílem je zajistit plynulý a bezproblémový nákupní zážitek pro všechny naše zákazníky. Pokud máte jakékoliv další otázky nebo potřeby, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na váš další nákup!

tým z www.2energy.cz

Rychlé dodání za rozumnou cenu.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za Vaši recenzi! Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a že Vám vyhovovala i naše cenová nabídka. Spokojenost zákazníků je pro nás prioritou, a tak věříme, že i příště budete s nákupem u nás stejně spokojen.

Děkujeme za Vaši důvěru!

tým z www.2energy.cz

Bomba super cena jsem moc spokojen děkuji

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme Vám za skvělé hodnocení! Jsme nadšení, že jste spokojený jak s cenou, tak i s celkovým nákupem. Těší nás, že jsme naplnili Vaše očekávání, a budeme rádi, když se na nás opět obrátíte.

Přejeme příjemné užívání produktu!

• Rychlost,komunikace vynikající

nic

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Velmi nás těší, že jste byli spokojeni s rychlostí a kvalitou komunikace. Usilujeme o to, aby celý proces objednávky probíhal co nejhladčeji, a jsme rádi, že to oceňujete.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

tým z www.2energy.cz

• Dobrá komunikace s obchodem, jednoduché a rychlé objednání.
    • Rychlé odeslání.

Reakce obchodu 2energy.cz

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s komunikací a rychlým vyřízením vaší objednávky. Rychlé doručení a jednoduchý proces objednání jsou pro nás prioritou, abychom našim zákazníkům poskytli co nejlepší nákupní zážitek. Budeme se těšit na vaši další nákup!

tým z www.2energy.cz

Celková spokojenost, průběžná informovanost o produktu.

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen nejen s naším produktem, ale také s průběžnou informovaností o jeho stavu. Vážíme si vaší důvěry a budeme se snažit i nadále poskytovat služby na vysoké úrovni.

Těšíme se na vaši další objednávku!

• Rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu 2energy.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání vaší objednávky.

Tým z www.2energy.cz

• Čekám na dodání zboží bylo na objednávku

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi. Rádi bychom Vás informovali, že u Vaší objednávky jsme uvedli předpokládanou dobu doručení 4 - 8 pracovních dnů. Momentálně jsme stále v tomto časovém rozmezí a o doručení Vás budeme včas informovat včas. Pro jistotu jsme Vám již zaslali e-mail s bližšími informacemi o stavu objednávky.

Děkujeme za pochopení a trpělivost. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.