Recenze Zverimex.hollport.cz
Přidáno: 17. ledna 2011
Macinkaa
Pokud nechcete naletět jako já tak se tomuto obchodu z daleka vyhněte, akorát ničí pověst ostatním poctivým obchodníkům!!!!Pro:
- lákavé ceny
- poštovné zdarma
Proti:
- Z osobní zkušenosti nedoporučuji!!!
- Obj.provedena 20.11,druhý den peníze převedeny, na balíček jsem čekala do 21.12 po mnohočetných emailech, občasná reakce, telefony nezvedají-prý kvůli signálu.
- Po rozbalení balíčku přišlo úplně něco jiného než jsem si objednala a skoro vše s prošlou záruční dobou i do 8/2009 což mi příjde nepřípustné. Odstoupila jsem od smolouvy a balíček jim poslala zpět 6.1 si ho převzali a opět žádné reakce na emaily natož vrácení penez na můj účet! Opět mi neodpověděli na další emaily
- - neodpovídají na emaily (prý do 2 dnů- to se mi stalo jen jednou)
- - telefon nezvedají (není signál)
- - komunikace velmi nízká
- - prošlé zboží
- - dlouhá čekací doba
- Dnes tj. 20.1. mi dorazili penízky na účet
- Obchod již začal více komunikovat, mrzí mě jen, že se tomu nedělo již dříve
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 12. ledna 2011
Holubář
Přidáno: 29. prosince 2010
Přidáno: 27. listopadu 2010
Přidáno: 22. listopadu 2010
Anonym
Nemohu tento obchod doporučit k žádnému nákupu.Pokud máte zájem, mohu dodat kompletní komunikaci s p. Kubátem, která probíhala při "řešení" mé objednávky.
Proti:
- Nedodržení dodacích lhůt ( tři týdny od potvrzení přijaté platby)
- Nedodržení množství objednaného, ale zaplaceného zboží
- Nekorektní jednání
Vyjádření obchodu Zverimex.hollport.cz
Dobrý vtip. další zaručený nakupující, který ovšem nikdy u nás nic nezakoupil.
Přidáno: 20. listopadu 2010
Spokojený zákazník
Vynikající a kvalitní e-shop. Dodržují uvedený termín dodání. Vřele doporučuji všem co shánějí chovatelské potřeby i těm co potřebují poradit s chovem svých miláčků.Pro:
- - rychlé dodání
- - umí poradit
- - doprava zdarma-
- - vypracují individuální nabídku
Proti:
- - menší výběr hraček na stránkách e-shopu
Vyjádření obchodu Zverimex.hollport.cz
Vážíme si skutečných zákazníků a jejich objektivních hodnocení.
Přidáno: 14. listopadu 2010
Dana Černá
Tímto příspěvkěm bych chtěla povzbudit ostatní, aby vytrvali v úsilí vynutit si zaslání zboží. PHYTOVET mi nakonec dodán byl - po velkých peripetiích se tak stalo v pátek 12. listopadu. Nevím, zda to bylo tím, že jsem p. Kubátovi v pondělí "dala nůž na krk" - poskytla jsem mu týděnní lhůtu s tím, že poté zkontaktuji ČOI a organizaci na ochranu spotřebitele. Služby, které si musíte vynucovat, se jen těžko dají považovat za dobré, pročež nemohu tento zverimex doporučit, zejména když mi p. Kubát poté, co si 13.11. přečetl recenzi z 3. listopadu, vyhrožuje trestním oznámením a soudem za pomluvu, urážku na cti a hanobení dobrého jména jeho firmy.Vyjádření obchodu Zverimex.hollport.cz
Zřejmě si zde někdo poplet e-shop, Člověk jménem Dana Černa nikdy neuzavřel v našem e-shopu objednávku a není mi známa jediná komunikace s ní.
Přidáno: 5. listopadu 2010
Dana Černá
Bohužel to vypadá, že jsem rovněž spadla do "jámy lvové". V půli října jsem zaplatila předem (bylo mi totiž sděleno, že požadované zboží se objednává pouze na výhradní přání zákazníka) necelých tisíc korun za PHYTOVET, který dodnes nemám. S p. Kubátem jsem několikrát telefonovala, naposledy dnes. Vždy mne ujistil, že zboží v dohledné době dorazí, ale zatím se tak nestalo. Rovněž zvažuji podání trestního oznámení, nebude-li situace včas uspokojivě vyřešena.Pro:
- příznivé ceny
- nedodání zboží
Přidáno: 3. listopadu 2010
svobodová
O tom, že má pan Kubát zboží za dobré ceny není pochyb, ale radši si připlaťte za dobírku a peníze neposílejte předem.Pořád doufám, že když některým z Vás, kteří jste poslali peníze předem, pan Kubát zboží poslal, tak ho pošle i mě.
Pro:
- 1.obchod byl v pořádku, dodali mi nějaké zboží, které jsem neobjednala, ale pan Kubát to vyřešil slevovou poukázkou na příští nákup.
- 17.9. jsem poslala objednávku 903345
- 20.9. mi pan Kubát nastavil nové ceny (- domluva z předešlé objednávky) a objednávka dostala status "schválená"
- 22.9. jsem poslala částku 2743,- Kč na účet, zapoměla jsem VS, takže pan Kubát peníze musel dohledávat - za to se omlouvám
- 1.10. jsem poslala kopie dokladu o provedené platbě
- 6.10. mi pan Kubát potvrdil, že platbu dohledal a že objednávka bude expedovaná v následujích hodinách
- 21.10. mi odpověděl na mé dotazy, kde je zboží, že ho poslal 11.10. a bude kontaktovat svou lokální kurýrní službu s dotazem, kde zboží je, ale že majitel je v zahraničí, takže potrvá 3-5 dnů než se něco dozví, ale objednávka má stále status "schválená" a ne "odeslaná"
- dnes je 3.11. a nemám ani peníze ani zboží a ani odpovědi na své dotazy, takže zkouším tuto cestu
- Protože pan Kubát na recenze reaguje, doufám, že bude mít dost slušnosti a odvahy a vyjádří se i k mé objednávce a dořeší ji podle závazných podmínek jeho obchodu.
Přidáno: 22. října 2010
Andrea Pavlíčková
Tento obchod nikomu nedoporučuji, objednala jsem si zboží, peníze poslala předem. Objednávku jsem uskutečnila 27.9.2010, peníze zaplatila o 2 dny později. A do dnešního dne mi moje objednané zboží nepřišlo. To už máme skoro měsíc. Na mejly mi nikdo neodpovídá a telefon nikdo nezvedá. Uvažuji, že podám trestní oznámení, pokud zboží které jsem si objednala a zaplatila nepřijde nejpozději během příštího týdne a nebo nebudou vráceny peníze!!!!!Pro:
- dobré ceny
Proti:
- nedodávají zboží, nekomunikují, jak se zdá, pouze lidi okrádají o peníze, pokud tomu bude někdy jinak, svoji recenzi ráda změním.
Vyjádření obchodu Zverimex.hollport.cz
Nehorázná lež. Zboží bylo převzato 11.10.2010 Pani byla o stavu informována a místo rekace na náš mail, reagovala takto.