Obchod ŽijemeSportem.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze ŽijemeSportem.cz
Přidáno: před 12 minutami
- kvalita komunikace
- Kvalitní zboží za výhodnou cenu.
- Perfektní a rychlé dodání zboží.
- Výše poštovného.
- Zboží je za nízkou cenu a poštovné může být vyšší než cena objednaného zboží.
Spokojenost.
Už jsem doporučila dále.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
zákazník
Přidáno: před hodinou
- kvalita komunikace
- Naprostá nekomunikace při vrácení zboží, doposud jsem neobdržel vyjádření ani peníze zpět.
Nedoporučuji.
Reakce: před 57 minutami
Dobrý den, ano napsal jste nám e-mail, že Vám jsou rukavice malé a že chcete vrátit celou částku i včetně dopravného. Ale jestliže nám rukavice ještě nedorazily, tak za co chcete vrátit peníze? Až nám rukavice dorazí, tak potom bude vrácení řešit.
My s vrácením nebo výměnou zboží nemáme problém a našim zákazníkům měníme velikosti, barvy apod. Jinak děkujeme za užitečnou recenzi.
Přidáno: včera, 09:37
- kvalita komunikace
- nekominikují,nezvedají telefony,zboží mají skladem a přitom dorazí až po 8 dnech
s obchodem nejsem spokojena,navíc,když nereagují na telefony,tak člověk neví,zda obchod funguje,naštěstí zboží bylo v pořádku,ale nevím,jak bych to řešila,kdyby tomu tak nebylo
Reakce: včera, 10:03
Dobrý den, u zboží, které jste si objednala je napsná doba expedice 2-7 pracovních dnů a podle toho Vám taky zboží přišlo. Pokud jste se nám nemohla dovolat, tak stačil napsat e-mail a dotázat se na stav objednávky.
jitrnicezvesnice
Přidáno: včera, 09:04
- kvalita komunikace
- široký sortiment a dobré ceny
- dobírka možná pouze s PPL
zboží odesláno rychle, ale složitá domluva na termínu dodání s ppl. příště bych zde nakoupila znovu, ale určitě bych volila jinou formu dodání. platba předem na účet by asi vyšla rychleji a dodání poštou neobtěžuje.
Julie Kolaříková
Přidáno: 21. února 2012
- široký výběr
- příznivé ceny
- -
Super obchod s velkým výběrem, možností platby předem, širokým výběrem dopravců.
hang
- nízká cena
- - doraziilo mi jiné zboží, než jsem si objednala
- - dodací lhůta nebyla nejkratší
- Osobní vyzvednutí, dobrá cena
- Špatně označen, nelze najít.
Mates
- velký sortiment zboží
- menší přehlednost
super obchod, hodně kvalitního zboží za dobré ceny
- kvalita komunikace
- Moje objednávka proběhla před 10dny a do dnešního dne jsem neobdržela zprávu, že si mohu zboží vyzvednout. Tato dodací lhůta se mi zdá dlouhá, zvláště kdy obě objednané položky byly na skladě.
Reakce: 20. února 2012
Dobrý den, omlouvám se za zdržení. Chyba je na naší straně. Objednávka je už nachystaná a zaslali jsme Vám právě také informaci na e-mail
- dostatečný výběr
- rozumné ceny
- zboží nedorazilo po 10-ti dnech od objednávky
výběr mají velký, ale dodací lhůta se mi zdá dlouhá, zvláště pokud mají zboží skladem