Obchod ZeleneUdoli.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze ZeleneUdoli.cz
Přidáno: 30. ledna 2012
Alybeta
ano doporucila som uz
Pro:
- pohodlie
- dostupnost
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 28. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- VELKY SORTIMENT ZBOŽÍ
- OBJEDNALA JSEM A ZATIM MI NIC NEPŘIŠLO
Dobry den,
jelikoz se jedna o zasilku zivych rostlin, je pochopitelne, ze z duvodu mrazivych klimatickych podminek techto dni bude odesilani odlozeno az na dny s priznivejsi teplotou. V nasem zajmu je, aby zakaznik obdrzel pouzitelne zbozi, tzn. v tomto pripade zive rostliny ;-).
Dekujeme za pochopeni.
Kutak - ZeleneUdoli.cz
Přidáno: 24. ledna 2012
Dana V.
- nedodává zboží
Dobry den,
informaci o expedici objednaneho zbozi jste dostala 3. den po ucineni objednavky. Proto reagovat sem o tom, ze nedodavame zbozi, si myslime je dosti neadekvatni. Prvne jste se mela obratit primo na nas zakaznicky servis, abychom mohli kontaktovat Ceskou postu a zahajit patrani po balicku. Toto je i v nasem zajmu, jelikoz se jedna o nase masozrave rostliny.
Dekujeme za pochopeni.
Kutak-ZeleneUdoli.cz
Přidáno: 24. ledna 2012
Any
- kvalita komunikace
Pro:
- Skvělá komunikace s obchodním oddělením, rychlé vrácení přeplatku.
Proti:
- Škoda, že chovatelské potřeby nelze doručit prostřednictvím České pošty. (Ne vždy mám možnost čekat doma na zásilku, v takovém případě je skvělé, když jde zboží vyzvednout na poště.)
Dobry den,
Vasim navrhem se jiz nyni zabyvame, jelikoz jsme si teto situace vedomi. Dekujeme Vam za priznivy namet ke zlepseni.
Kutak-ZeleneUdoli.cz
Přidáno: 23. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- přehlednost
- klamavé informace
Dobry den,
jeste jednou se Vam touto formou omlouvame. Ano, zamestnankyne skutecne tento krok nesplnila a ihned expedovala na misto 12 baleni seminek pouze skladovych 8. Verim, ze vse jsme napravili predchozim servisem a nabidkou bezplatneho doposlani s darkem.
Dekuji za pochopeni. Kutak-ZeleneUdoli.cz
Přidáno: 21. ledna 2012
Johnny
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost a spolehlivost
- nevím o žádných
Přidáno: 20. ledna 2012
Tityos
- kvalita komunikace
Pro:
- přehlednost, vstřícnost, ochota zaměstnanců
- nenašel jsem žádné
Přidáno: 17. ledna 2012
Zikmund
- kvalita komunikace
Pro:
- Předmět s podobnou funkcí jsem v běžném obchodě nenalezl. Účinnost zatím nemohu pro krátký čas hodnotit
- Viz předchozí odpověď
Přidáno: 16. ledna 2012
- dlouhá dodací lhůta
Přidáno: 13. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlost, jednoduchost