Obchod ZEHLICKY.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze ZEHLICKY.cz
Přidáno: 25. května 2012
- kvalita dopravy
- Okamžité vyřízení objednávky a její potvrzení na mail.
- Doručení bez problémů do 48 hodin.
- Zboží bylo v perfektním stavu.
- Žádné negativní zkušenosti jsem neměla.
Tento obchod jsem si vybrala na internetu na adrese Heureka a řídila jsem se doporučením ostatních zákazníků. Musím konstatovat, že jsem byla maximálně spokojená (přestože to byl můj první nákup v tomto obchodě) a mohu všem tento obchod vřele doporučit. Jsou rychlí, spolehliví a dávají zákazníkovi možnost vybrat si dopravce. Jelikož nejsem spokojená dlouhodobě s doručováním zásilek Českou poštou, tak preferuji internetové obchody které nebízejí slušbu PPL. Tento obchod mohu všem doporučit.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Antonín
Přidáno: 25. května 2012
- kvalita dopravy
- pohodlí nákupu z domova
- Nevím o slabinách, výhrady mám pouze k naší poště, která běžně doručuje balík autem do domu, tento nedoručila, protože ho paní pošťačka prý nemohla dostat do auta - pak poslali SMS, že jsme nebyli doma, což nebyla pravda, protože manžel s pošťačkou dokonce i mluvil.
Samotný obchod doporučuji - velmi rychlá reakce na objednávku, zboží výborně zabaleno.
ppkk
Přidáno: 22. května 2012
- výhodné cenové nabídky
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- Chyběl montážní návod v češtině
Sendyman
Přidáno: 17. května 2012
- Přehledný.
- Kvalitní zboží.
- Rychlá dodávka, zboží perfektně (bezpečně)zabalené.
- Nevím.
Výhodný nákup, dobrá cena.
Jediná slabina byla na straně České Pošty. Do schránky vhodili jen doručenku, musel jsem na poštu nadvakrát (žehlička+prkno, třípatrový sušák - najednou se to prostě odnést nedalo)...
Bez obav obchod doporučím, ovšem s jiným dopravcem.
Stenly
Přidáno: 12. května 2012
- komunikace s obchodem
ano-bez výhrad
Libuše Janková
Přidáno: 12. května 2012
- Pohodlný nákup.
- Doporučení syna.
- Nemohu si zboží prohlédnout.
- Na potahu prkna malá dírka, asi 1cm.
Doporučení syna.
V podstatě pohodlný nákup, jen malé přehlédnutí kazu, lépe je prohlédnout si zboží osobně.
Nevím.
Reakce obchodu ZEHLICKY.cz
Reakce: 12. května 2012
Dobrý den, je nám velmi líto, že nákup u nás nedoporučujete. Osobně si myslím, že by mělo patřit spíše službám České pošty, která prkno při přepravě poškodila. O tom, že máte samozřejmě právo přepravu u pošty reklamovat jsme zde toho napsali již mnoho. Mimo jiné je prkno u žehličky jako dárek. Nicméně pokud jste nás informovala o tom, že vám dorazilo prkno, resp. potah poškozený, není pro nás nic snazšího, než Vám obratem poslat potah nový. Pokud o tom nevíme, nemůžeme pomoci. Jelikož Vaše recenze není anonymní, budeme Vás v pondělí kontaktovat ohledně dodání nového potahu. Přeji hezký víkend, Martina Škubalová, www.zehlicky.cz
danuna
Přidáno: 11. května 2012
- Rychlost dodání
- Bezproblémový nákup
- -
Obchod doporučuji, vše probéhlo rychle a bezproblémově, žehlička byla do dvou pracovních dnù doručena. Cena super, dobře zabaleno.
Přidáno: 8. května 2012
- Dobrá cena
Problém byl jen z České pošty ve Slušovicích neochotou dopravit zásilku kvůli velkému rozměru.
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita komunikace
- dostupnost místa pro osobní odběr