Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Ynos.cz

Obchod ověřený zákazníky

• celková spokojenost
  • 98 % zákazníků by doporučilo obchod svým známým
  • 98 % zákazníků dorazilo zboží do 10 dnů
Ověřeno zákazníky

Obchod Ynos.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky

• 2% zákazníků byla objednávka zrušena ze strany obchodu

Hanelle

Přidáno: před 10 hodinami

• kvalita komunikace
  • pro nákup jsem se rozhodla na základě recenzí na portálu heureka

Objednala jsem si mobilní telefon, který ale nefungoval. O problému jsem napsala na prodejnu. Odpovědí byla velká omluva a do dvou dnů, po příchodu vráceného aparátu jsem obdržela nový. Ten byl již v pořádku. Mezi tím jsem dostala další informativní mail, ohledně odeslání s omluvou, že nestihli poslat nový mobil tentýž den, kdy dorazil reklamovaný. Takže celkově bych hodnotila na výbornou, profi přístup personálu a skvělá komunikace. Obchod určitě doporučuji!!!

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Monika

Přidáno: 6. února 2012

• kvalita komunikace
  • Jedinou - nelze platit platební kartou.
  • Uvítala bych tuto možnost.

Spokojenost s nákupem, doporučuji.

Jůzová V.

Přidáno: 28. ledna 2012

• kvalita komunikace
  • Perfektní starostlivost o zákazníka.
  • Vyzkoušejí produkty před dodáním, aby zákazníkovi prodali bezvadné a bezproblémové zboží.
  • Bezproblémová komunikace.
  • Nemá slabiny

U ynos.cz jsem nakoupila, jelikož nabízeli mnou vybraný mobilní telefon z české distribuce, což byl jeden z mých požadavků.
Krátce po obdržení objednávky mi z obchodu volali a informovali mne, že objednaný produkt budou mít následující den. Vzhledem k tomu, že jsem si produkt mohla převzít pouze v pátek večer, tak jsme se domluvili, že jej předají DPD až ve čtvrtek. Následně s DPD domluvili večerní dodání.
Při komunikaci se zaměstnanci/provozovateli obchodu jsem nabyla dojmu, že si svých klientů velice váží.
Oceňuji jejich snahu a velmi přívětivý, přátelký a zároveň profesionální přístup k zákazníkům.

hupverca

Přidáno: 9. ledna 2012

• kvalita komunikace
  • komunikativnost, spolehlivost, krátké dodací lhůty

Velká spokojenost. Po objednání mne ještě kontaktoval zaměstnanec obchodu a doladili jsme podrobnosti dodání a vše klaplo na jedničku.

Přidáno: 3. ledna 2012

• kvalita komunikace

Zboží jsem si objednala přes internet a vyzvedla na prodejně ve Žďáře nad Sázavou. Nebyla jsem spokojená s přístupem personálu (neochota, arogance). Proto už v tomto obchodě nakupovat nebudu.

Pavlína

Přidáno: 31. prosince 2011

• kvalita komunikace

Nakupuji po internetu často a musím napsat,že toto byla jedna z mých nejlepších zkušeností - pracovníci obchodu velice ochotní,komunikativní a příjemní(!) i v předvánočním shonu,jeden den odpoledne jsem objednala a druhý den ráno jsem zboží přebírala od dopravce.Tento obchod 100%doporučuji !!!

Kreator33

Přidáno: 31. prosince 2011

• kvalita komunikace

Nemám žádné proti,mohu všem vřele doporučit,skvělá komunikace,rychlá doprava,vše super.

Přidáno: 30. prosince 2011

• kvalita komunikace

Objednávka byla vyřízena s maximální rychlostí a to i v předvánočním týdnu. Dále se mi líbilo upozornění, že k objednanému zboží není v příslušenství ochranný obal, následovaný variabilním návrhem.
Z mé strany maximální spokojenost.

Děkuji

Momo

Přidáno: 29. prosince 2011

• kvalita komunikace
  • Líbila se mi zodpovědnost, s jakou se mnou prodávající komunikoval a byl ochotný. Se zbožím jsem byla maximálně spokojena.

Byla to milá zkušenost, byla jsem překvapena ochotou, zodpovědností se kterou přistupovali k vyřízení mé objednávky.

Jana

Přidáno: 26. prosince 2011