Obchod Ynos.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Ynos.cz
Hanelle
Přidáno: před 10 hodinami
- kvalita komunikace
- pro nákup jsem se rozhodla na základě recenzí na portálu heureka
Objednala jsem si mobilní telefon, který ale nefungoval. O problému jsem napsala na prodejnu. Odpovědí byla velká omluva a do dvou dnů, po příchodu vráceného aparátu jsem obdržela nový. Ten byl již v pořádku. Mezi tím jsem dostala další informativní mail, ohledně odeslání s omluvou, že nestihli poslat nový mobil tentýž den, kdy dorazil reklamovaný. Takže celkově bych hodnotila na výbornou, profi přístup personálu a skvělá komunikace. Obchod určitě doporučuji!!!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Monika
Přidáno: 6. února 2012
- kvalita komunikace
- Jedinou - nelze platit platební kartou.
- Uvítala bych tuto možnost.
Spokojenost s nákupem, doporučuji.
Jůzová V.
Přidáno: 28. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Perfektní starostlivost o zákazníka.
- Vyzkoušejí produkty před dodáním, aby zákazníkovi prodali bezvadné a bezproblémové zboží.
- Bezproblémová komunikace.
- Nemá slabiny
U ynos.cz jsem nakoupila, jelikož nabízeli mnou vybraný mobilní telefon z české distribuce, což byl jeden z mých požadavků.
Krátce po obdržení objednávky mi z obchodu volali a informovali mne, že objednaný produkt budou mít následující den. Vzhledem k tomu, že jsem si produkt mohla převzít pouze v pátek večer, tak jsme se domluvili, že jej předají DPD až ve čtvrtek. Následně s DPD domluvili večerní dodání.
Při komunikaci se zaměstnanci/provozovateli obchodu jsem nabyla dojmu, že si svých klientů velice váží.
Oceňuji jejich snahu a velmi přívětivý, přátelký a zároveň profesionální přístup k zákazníkům.
hupverca
Přidáno: 9. ledna 2012
- kvalita komunikace
- komunikativnost, spolehlivost, krátké dodací lhůty
Velká spokojenost. Po objednání mne ještě kontaktoval zaměstnanec obchodu a doladili jsme podrobnosti dodání a vše klaplo na jedničku.
Přidáno: 3. ledna 2012
- kvalita komunikace
Zboží jsem si objednala přes internet a vyzvedla na prodejně ve Žďáře nad Sázavou. Nebyla jsem spokojená s přístupem personálu (neochota, arogance). Proto už v tomto obchodě nakupovat nebudu.
Pavlína
Přidáno: 31. prosince 2011
- kvalita komunikace
Nakupuji po internetu často a musím napsat,že toto byla jedna z mých nejlepších zkušeností - pracovníci obchodu velice ochotní,komunikativní a příjemní(!) i v předvánočním shonu,jeden den odpoledne jsem objednala a druhý den ráno jsem zboží přebírala od dopravce.Tento obchod 100%doporučuji !!!
Kreator33
Přidáno: 31. prosince 2011
- kvalita komunikace
Nemám žádné proti,mohu všem vřele doporučit,skvělá komunikace,rychlá doprava,vše super.
Přidáno: 30. prosince 2011
- kvalita komunikace
Objednávka byla vyřízena s maximální rychlostí a to i v předvánočním týdnu. Dále se mi líbilo upozornění, že k objednanému zboží není v příslušenství ochranný obal, následovaný variabilním návrhem.
Z mé strany maximální spokojenost.
Děkuji
Momo
Přidáno: 29. prosince 2011
- kvalita komunikace
- Líbila se mi zodpovědnost, s jakou se mnou prodávající komunikoval a byl ochotný. Se zbožím jsem byla maximálně spokojena.
Byla to milá zkušenost, byla jsem překvapena ochotou, zodpovědností se kterou přistupovali k vyřízení mé objednávky.
Jana
Přidáno: 26. prosince 2011