Obchod YenZde.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze YenZde.cz
Veronika
Přidáno: 23. května 2012
- - cena
- - výběr zboží
- - informování kupujícího o stavu zakoupeného zboží (zda je již připraveno, zda je již odesláno)
- - o žádné slabině obchodu nevím
Výhodou pro mne je možnost osobního převzetí zboží. Určitě bych doporučila tento internetový obchod. Nakoupím i příště :o).
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Vendy
Přidáno: 20. května 2012
- Prizniva cena,moznost osobniho vyzvednuti
- Nadhled zbozi neodpovidal skutecnosti
Objednani a komunikace byla bez problemu,s produktem spokojena nejsem,reklamovat zbozi ale nebudu,nemam originalni obal
Reakce: 21. května 2012
děkujeme za hodnocení.
Parametry vámi objednaného pouzdra se v závislosti na dodávkách mění (nyní je bez vzoru na zadní straně). Vyobrazení zatím změněno nebylo, ale na změnu jsme upozornili v popisu produktu: http://www.yenzde.cz...
K reklamaci není potřeba originální obal, ale v tomto případě důvod k reklamaci není. Můžete však vrátit zboží ve 14-ti denní lhůtě dle zákonných podmínek, které jsou uvedeny na našich stránkách.
- kvalita komunikace
- našel jsem to náhodou.....asi Google
- Zřejmě překupník "SKLADEM" není "SKLADEM"
Nerad píši mizerné komentáře, ale bohužel musím. E-shop se mi líbil, ale komunikace mizerná. Jak jsem již uvedl, zboží "SKLADEM" není "SKLADEM" a ani mi nedali vědět, zda-li vůbec bude a kdy. pokud někdo něco objednává třeba jako dárek, tak v tomhle případě obchod nemohu doporučit. Fakt ne.....
Reakce: 21. května 2012
v případě Vaší objednávky se jedná o tento produkt: http://www.yenzde.cz...
Objednávku stále evidujeme, ale zatím nebyla odeslána, protože jsme zboží od dodavatele ještě neobdrželi, nemá ho k dispozici. Za zdržení se omlouvám, o to více, pokud jste nebyl v příslušném termínu informován.
Nabízený sortiment nevyrábíme, proti označení "překupník" se tedy ohrazovat nebudu. Proti tvrzení, že zboží označené "skladem" není ve skutečnosti skladem se už ale ohradit musím, nezakládá se na pravdě. Vámi objednané zboží takto označeno nebylo a dodnes bohužel není.
Z komunikační chyby se poučíme, za způsobené nepříjemnosti se ještě jednou omlouvám.
LV.
Přidáno: 12. května 2012
- kvalita dopravy
- Slušná cena, rychlost dodání.
- V nabídce jsem našel to, co jsem hledal.
- Nevím.
Doporučuji.
Abby
Přidáno: 3. května 2012
- velký výběr
- nemá
Ceny jsou tam velmi příznivé, mě přišlo zboží v pořádku a velmi brzy. Všem vřele doporučuji.
Přidáno: 1. května 2012
- kvalita dopravy
- velmi rychle a solidni jednani
- nevim
Přidáno: 26. dubna 2012
- Kompletní nabídka
- ???
Vše O.K.
Až na to,že baterie co jsem koupil pro větší výdrž 2800 mi vydrží jen o ani ne 2h více než originál 1350.
Ale obchod asi deklaruje výdrž dle výrobce.
Reakce: 30. dubna 2012
akumulátor by měl být několikrát úplně vybit a nabit, aby dosáhl plné kapacity. Pak už se výdrž odvíjí od stylu používání telefonu. Pokud byste měl podezření, že kapacita akumulátoru není dostatečná, zašlete nám ho zpět a necháme ho proměřit na autorizovaném servisním přístroji.
ivy2010
Přidáno: 11. dubna 2012
- Perfektní komunikace
- Dobrá cena
- Rychlost u mnohých obchodů neobvyklá
Vřele doporučuji z důvodů které jsem uvedl v rámečku o výhodách. Z těchto důvodů plyne předpoklad, že se v případě potřeby rád s důvěrou obrátím na tento obchod.
Přidáno: 9. dubna 2012
Perfektní