Obchod vmSHOP s.r.o. získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze vmSHOP s.r.o.
blami
Přidáno: včera, 22:03
- kvalita dopravy
- Dostupna varianta zbozi, kterou nemely ani megaobchody s IT jako Alza ci CZC.
- Neprehledne stranky.
Ocenuji vstricnost a rychlost expedice a to i u zbozi, ktere neni primo skladem.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
emace
Přidáno: včera, 09:15
- kvalita dopravy
- Veliký výběr, velice solidní ceny, dobrá komunikace.
Veliký výběr, dobré zboží, velice solidní ceny, dobrá komunikace, naprostá spokojenost.
Přidáno: včera, 07:58
- kvalita dopravy
Vše bylo naprosto v pořádku.
PEKOS
Přidáno: 25. května 2012
- kvalita komunikace
Objednala jsem si zboží, které mi přislíbili dodat max don 3 týdnů. Po měsíci jsem se ozvala, jak to s objednávkou vypadá a bylo mi oznámeno, že se mi kolega ozve. Ten mi pak napsal e-mail, že zboží už od dodavatele nesehnali a že má objednávky byla stornovaná. Kdybych se neozvala sama, tak mi ani nedali vědět. Nespokojenost !
Reakce obchodu vmSHOP s.r.o.
Reakce: 25. května 2012
Dobrý den, Vámi objednaný kabel na mobilni telefon Evolve, nebyl skladem v době objednání, naskladněn měl být cca do 3 týdnů, objednávka nebyla z naší strany ani závazně potvrzena, právě z důvodu rizika nedodání kabelu dodavatelem. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
s pozdravem Bc. Milan Horník
Přidáno: 22. května 2012
- přehlednost www stránek
- nečitelné e-mailové zpráva (diakritika)
dobrý výběr zboží, doporučuji
bezva nákup, doporučuji
Honza
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita dopravy
Možnost zhodnotit co opravdu chci koupit.Doporučuji vzhledem k celkové spokojenosti.
Voborník
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita komunikace
- Po téměř dvou týdnech není objednávka vyřízena, ačkoliv veškeré objednané zboží mělo být skladem!!!!!
Sliby - chyby!!!
Reakce obchodu vmSHOP s.r.o.
Reakce: 15. května 2012
dobry den, objednany kabel z Vasi objednavky mel dostupost 6 pracovnich dni, i tak se bohuzel stalo ze expedice byla posunuta o 2 pracovni dny, pripisujeme Vam na ucet jako omluvu 500 bonus bodů a tesime se na dalsi nakup. s pozdravem Bc. Milan Hornik
Alex.
Rychlost a ochota.
Petrášek Marek
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita dopravy
- Neestetické balení zboží.
Doporučuji.