Obchod Top Top získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Top Top
J. Stepan
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita dopravy
Obchod jsem zvolil protože zboží bylo údajně na skladě a slibovali expedici v den objednání. Toto ale nebylo splněno a místo v pátek zboží dorazilo až v pondělí, takže příplatek za express dodání byly vyhozené peníze.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- Na internetových stránkách mají uvedené nefunkční telefonní číslo na pevnou linku a na uvedený mobil se mi nepodařilo vůbec dovolat. Reagovali pouze na email (to reagovali rychle)..
z mé zkušenosti -
delší dodací lhůta
komunikace pouize přes email
Reakce: 20. května 2012
Na E-shopu máme uvedeno platné telefonní číslo 354 422 781 a také dobu kdy telefony vyřizujeme. V Obchodních podmínkách máme uvedeno, že běžné věci vyřizujeme e-mailem a to platí (zákazník to sám zmiňuje).
gamekill.cz
Přidáno: 14. května 2012
- Cena/kvalita
- žádná komunikace,absolutně ignorace,nikdy mě nebylo odepsáno,to mě velmi mrzí,zde reagují ale jinde ne.... proč ?
vše perfekt cena vs kvalita vs doručení,komunikace hrozná cena vs kvalita 100% komunikace 0% třeba se to zlepší,když ne budu utrácet peníze jinde
nebýt té hrozné komunikace udělal bych obratem další nákup, takhle člověk potom zvažuje a přemýšlí ano/ne ''zdali objedná od mrtvého brouka'' nebo někde kde se mu věnují a komunikují....
doporučuji tento obchod
Reakce: 14. května 2012
Problemem je, ze od zakaznika zadnou komunikaci neevidujeme. Objednavka byla zadana, nami potvrzena a odeslana.
jaroslav 26
Přidáno: 13. května 2012
- cena produktu
- k produktu není česky návod.
příznivá cena produktu,akorát mi přišel jiném odstínu než jsem udal objednávce,ale osobně mi to nevadilo.
Přidáno: 11. května 2012
Výhodná cena tonerů.
Jirka P.
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita dopravy
- Objednání potřebného zboží a jeho rychlé dodání na uvedenou adresu,i když tato není adresou fakturační.
- nákup v tomto obchodě je pro mne výhodnější.
- Nezjistil jsem.
Myslím si,že pokud někdo objeví požsdovaný typ zboží v nabídce tohoto obchodu,tak jej může objednat a to ke své spokojenosti a možná i ke spokojenosti prodávajících.
engil
Přidáno: 6. května 2012
- kvalita komunikace
Přehled,ochota rychlost zboží doručeno v pořádku!
madma
Přidáno: 1. května 2012
- kvalita komunikace
- Rychlost, bezchybnost, velmi komunikativní a proklientský přístup
- slabinu jsem nenašel :-)
Každopádně doporučuji a rád se budu sám vracet k dalším nákupům
Zdena
Přidáno: 30. dubna 2012
- kvalita dopravy
Musela jsem si napsat o daňový doklad, který mi obratem zaslali e-mailovou poštou
Reakce: 30. dubna 2012
Danovy doklad odchazi automaticky pri expedici objednavky a je odesilan na e-mail. Nekteri zakaznici vsak e-mail smazou aniz by zaregistrovali, ze Faktura - Danovy doklad je v priloze e-mailu. Ale neni problem zaslat doklad znovu.
Martin Babouček
Přidáno: 24. dubna 2012
- nevím
- Zboží nedorazilo kompletní i když prodejce tvrdí opak
Již nikdy nic z tohoto obchodu nekoupím
Reakce: 24. dubna 2012
Zboží dorazilo kompletní, včetně dvou šroubů o kterých zákazník tvrdí, že v balení nebyly.
Zobrazuji 1 - 10 ze 1013 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...102 Další »