Obchod Tonery Zbraněk získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Tonery Zbraněk
Licháč
Přidáno: 20. února 2012
- kvalita komunikace
- Velký výběr zboží.Přijatelné ceny.
Dobrá komunikace.Obchod vřele doporučuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Pavla
Přidáno: 20. února 2012
- dostupnost, přehlednost
- nedostatek některých zásob
Dobrý pomocník
MM
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita komunikace
- Skvělá prezentace zboží, vstřícné jednání, rychlý obchod
Mohu jen doporučit
Renno
Přidáno: 26. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Dovoz až domů výběr a v případě nutnosti i ochota při poradě
- Mám sice raději obchod kde vidím 100% co kupuji ale pokud kupuji věci které znám tak mi to tolik nevadí. Elektroniku domácí spotřebiče bílé zboží služby ani textil bych
- si přes internet neobjednal protože náklady z opravami i značkového zboží které už dnes není žádnou vyjímkou se náklady přes prvopočáteční relativně nižší cenu daleko převýší tu původní.
Na některé zboží je to pro člověka veliké ulehčení a to nejenom finanční. Jako rodina jme se naučili jednat podle zákonu trhu a to i v potravinách. Pokud cena převýší než je zdrávo tak se nákup nekoná. přesněji řečeno cena poměr kvalita Jinak ještě jed.ou děkuji
Andrea S.
Přidáno: 24. ledna 2012
- profesionální jednání,
- rychlá reakce na poptávku i málo dostupného zboží,
- zboží zaslané ihned,
- kvalitní zboží,
- široká škála produktů
V tomto obchodě jsem koupila těžko samostatně dostupný produkt.
Velice příjemná a ochotná obchodní manažerka,Bc. H.Vlachová, skvělá komunikace....(udělala dceři velikou radost)
Tento obchod určitě doporučím dál a přeji hodně spokojených zákazníků. Určitě zde opět nakoupím.
Přidáno: 23. ledna 2012
- kvalita komunikace
- v nabídce e-schopu máte krabici s obrázkem tonerové tiskové kezety,ale ve skutečnosti jste poslali náplně s práškem toner
Ajiny
Přidáno: 22. ledna 2012
- kvalita komunikace
- - výborná komunikace a informovanost
- - rychlost vyřízení objednávky
- - žádné
harimatka
Přidáno: 16. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Perfektní komunikace, na dotaz byla okamžitá odpověď s radou. Široký sortiment veškerého kancelářského materiálu.
- Vystavní objednávky, faktury trošku trvalo, čekala jsem až do večera od raní objednávky. A odeslání po přijetí platby nebylo okamžité.
Měli i výrobky které jsem jinde marně hledala, to bylo pro mě nejdůležitější. Dále jsem potřebovala poradit, odpověď přišla okamžitě a zodpověděla mi přesně co jsem potřebovala vědět. Obchod by jsem určitě doporučila ostatním, ale příště by jsem už volila dodání na dobírku kvůli rychlosti dodání.
Přidáno: 7. ledna 2012
- Výborná komunikace s prodejcem
Hinátin sen
Přidáno: 2. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Velmi dobrý potisk výrobku.
- Velmi dobrá komunikace, i po 18 hodině.
- Produkt byl zabalen tak, že každý mohl vidět, jaký produkt to je.
- Mám-li v košíku předmět k zakoupení, nedostanu se přímo na detail produktu, musím ho teprve znovu vyhledat.