Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

TIPNET.CZ

Zákazníků doporučuje obchod

Hodnocení obchodu

Jak uživatelé hodnotili daný obchod?

Celková spokojenost

Přidáno: včera, 11:44

• rychlé vyřízení
  • vstřícné jednání
  • nevím

Děkuji moc, už vím kam budu chodit nakupovat, ať se vám daří.

• Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Iva

Přidáno: 22. května 2012

• Výborná cena, vstřícné jednání
  • U trampolíny nevydržely plastové pojistky u zipu, což se ale dalo očekávat, plast lze jednoduše nahradit ocelovou karabinkou a montáž vyžaduje zručnějšího člověka, nutno zvětšit závity nebo vyměnit šrouby.

Až na odstranitelné drobnosti je trampolína super, děti v ní tráví spoustu času. Cenově je téměř nejlevnější na trhu, proto s čistým svědomím doporučuji ke koupi.

Peter Párnický

Přidáno: 22. května 2012

• Rychlá dodací doba
  • Slušné ceny
  • Mám pocit, že tenhle obchod funguje dost neprofesionálne a tudíž možná zbytečne budí pochybnosti

Tovar, který byl objednaný dorazil, ale neobešlo se to bez problémú. Nekolik dnů po odesláni objednávky mně kontaktovala paní, jestli sem již uskutečnil platbu převodem, kterou sem zvolil, přes to, že sem neobdržel žádné instrukce ani číslo účtu, kam je poslat. Následně mi přišel mail, kde bylo uvedeno číslo účtu a částka, ovšem nikde sem nezjistil číslo mé objednávky. Na dotaz, jak chtějí identifikovat mojí platbu, mi bylo oznámeno, že to zjistí podle výše přijaté částky a podle majitele účtu plátce, což je dost neobvyklé. Zvažoval sem, jestli zaplatit, nakonec ale všechno dopadlo dobře. Nevím, proč není možné identifikovat platbu podle čísla objednávky ve variabilním symbolu. Mimochodem dodnes netuším, jaké to číslo je.

Přidáno: 21. května 2012

• Dobré ceny
  • Délka dodání

Na to,že je zboží skladem a mělo dojít Českou poštou.Přišlo až za 9 dní a to soukromou spedicí!

Pavel Vítek

Přidáno: 28. dubna 2012

• kvalita komunikace

Nabízí zboží a nemá nic na skladě

Reakce obchodu TIPNET.CZ

u každého zboží je dostupnost uvedena.

TipNet.cz

Přidáno: 19. dubna 2012

• kvalita dopravy
  • Velice děkuji za milý dárek, za odbornou pomoc při výběru a rychlé vyřízení objednávky.
  • žádné jsem neobjevil

Obchod má široký sortiment a nabízí dárky k většině zboží, vyřízení objednávek je rychlé a personál je ochotný, takže doporučuji.

Václav

Přidáno: 31. března 2012

• Žádné.
  • Inzeruje zboží, které není schopen dodat.

Váš obchod už nepoužiju, protože inzerujete zboží, které nejste schopni dodat.Jednoduše jste mojí objednávku stornovali bez snahy si zboží sehnat jinde a mě ho dodat. Tento obchod bych nikomu nedoporučil,protože nákupem jsem chtěl ušetřit čas běháním po krámech, ale díky vám jsem čas ztratil. Václav Baňka.

Vážený pane Baňko,
pokud si objednáváte zboží, které není dostupné, těžko můžete očekávat, že Vám jej zašleme nebo budeme shánět někde jinde. Děkujeme za pochopení.
TipNet s.r.o.

Filip Zlín

Přidáno: 29. března 2012

• Rychlé jednání.
  • Nekvalitní produkt, není vinou obchodu(nejspíš)

snad bude stejně rychlé i reklamační řízení

Martin Radina

Přidáno: 26. března 2012

• kvalita komunikace
  • O žádných výhodách ve srovnání s konkurencí nevím, běžný internetový obchod.
  • Tento obchod naprosto nekomunikuje. Na mobilním ani pevném čísle to nikdo nezvedá ani nevolá zpět, na maily nereagují.
  • Objednané zboží mi bylo posláno s cenou o více než o 25% vyšší! Zboží jsem nepřevzal.
  • Podvod nebo jenom omyl? Vzhledem k naprosté nekomunikaci a nezájmu to budí spíše dojem podvodníků.
  • Raději v tomto obchodě nenakupujte, možná by jste mohli přijít o své peníze!!!

NEDOPORUČUJI!!!
V tomto obchodě raději nenakupujte. Rozdíl mezi objednací a dobírkovou cenou přes 25% ve prospěch obchodu, naprostá nekomunikace, neregují na telefonáty ani emaily. Možná se jedná o podvodníky!
NEDOPORUČUJI!!!

Reakce obchodu TIPNET.CZ

prý už jste s kolegyní celou věc vyřešil, ještě jednou se omlouváme za špatnou dobírkovou částku. Věřím, že příště již bude všechno v pořádku. Pokud budete mít jakýkoliv problém neváhejte se obrátit na ombudsman@tipnet.cz.

Petr Svítek

Přidáno: 23. března 2012

• přehlednost
  • velký sortiment
  • dobrá cenová nabídka

přehledná nábídka, cenová dostupnost, rychlost v dodání zboží,
Doporučuji obchod.

Zobrazuji 1 - 10 ze 1606 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...161