Recenze TIPNET.CZ
Přidáno: 17. března 2010
thonic
nedošlo k dokončení transakce, tak nemůžu hodnotit úplně všechno, ale komunikují slušně, jenom ten e-shop by mohli vychytat, podle mě se nedá např. informaci, že je zboží na skladě věřit a nefunkční řazení nechápu, na tom ho udělat pořádně nic neníPro:
- ceny
- komunikace
Proti:
- jejich e-shop nefunguje pořádně a to ve dvou bodech, kterých jsem si hned všimnul:
- jednak neřadí správně, tady je výsledek řazení podle ceny (od nejnižší v sekci DVD přehrávačů: http://www.pixhost.org...
- a za druhé na stránkách uvádějí dostupnost skladem i u zboží, které jak se později dozvíte na skladě nemají
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 17. března 2010
Buchta4
Určitě nedoporučím tento obchod svým přátelům a odrazuji od spolupráce s touto firmouPro:
Proti:
- Nedoporučuji,zboží nekvalitně baleno,hrozí následné poškození doručovací cestou,po telefonu naprosto nepřijatelná komunikace a následná reklamace ještě horší,zboží vrácené obdrží ihned,ale peněz se dočkáte kdoví kdy.Neseriozní jednání
Přidáno: 9. března 2010
PIsarik Roman
Velmi přehledný e-shop, kvalitní služby a velice vstřícné jednání na prodejně, zavolali hned druhý den kvůli osobnímu převzetí, super cena a hlavně rychlé dodání a reakce na mou objednávku, vřele DOPORUČUJI !Pro:
- rychlé dodání
- nejlepší cena
- dárek navíc k objednávce
- přehledný e-shop
- široký sortiment
- sleva na další nákup
- informovanost o zásilce
Proti:
- několikrát jsem se nemohl dovolat, jinak komunikace ok
- nemají otevřeno v sobotu na provozovně v Jablonci
- chtělo by to prodloužit dobu osobního převzetí alespon do 18.00, mně to vyšlo tak tak...
Přidáno: 22. února 2010
Bazi
Nedoporučuji !!!Nespolehlivý obchod !!!
Pro:
- NIC pozitivního !!!
- Neraagují na meily
- Telefonní kontakt nefunkčníi-po 5 pokusu po spojení (jen chrčí a píská ve sluchátku)
- reklamace není tudíš možná
Vyjádření obchodu TIPNET.CZ
Zdravíme,
napište nám na e.mail info@tipnet.cz - do předmětu napište "NEVYŘÍZENÁ REKLAMACE" - reagujeme denně na stovky e.mailů, stejně jako zvedáme telefony a obsluhujeme zákazníky na kamenné provozovně - Vaši reklamaci vyřídíme k Vaší plné spokojenosti a věřím, že najdete více pozitiv než negativ.
Tipnet.cz - obchodní oddělení
Přidáno: 21. února 2010
Maličová
Obchod jsem dostala na doporučení od kamarádky, která zde kupuje pravidelně, byla jsem velice ráda, že je v Libereckém kraji takový e-shop s tak širokým sortimentem a možností zboží vidět a převzít osobně na prodejně.Pro:
- osobní převzetí již druhý den od objednání
- výhodná cena ( stepper a dvd )
- rychlá odezva na poptávku
- velmi přátelské jednání na prodejně
- není žádné negativum
Přidáno: 5. února 2010
Vysavač po několika reklamacích vrácen prodejci.Peníze nevrátili.Jen slibují, že pošlou tento týden, pak další týden a je to již třetí týden.Telefony nezvedají a když ano, tak jen slibují.Nedůvěryhodný prodejce, který na netu nemá co dělat.Vyhnout se obloukem a zde nenakupovat.
Pokud peníze nepošlou, vyřeším to přes úřady a soudní cestou.
Pro:
- vzhled
- nespolehlivý,nekomunikují
Vyjádření obchodu TIPNET.CZ
Zdravím pane Novák,
peníze byly vráceny zpět, jednalo se o vysavač Zelmer Solaris 5000 - došlo k interní chybě, která nastala v našem reklamačním oddělení. Moc se omlouváme za to čekání. Samozřejmě Vám rádi tuto chybu vykompenzujeme v budoucnu.
Přidáno: 25. prosince 2009
Ali-Omi
E-shop jsem dostal na doporučení a až na to, že jsem se týden před Vánoci nemohl dovolat ( měli toho asi hodně ), jsem velice spokojen s přístupem, rychlým a bezproblémovým nákupem a hlavně radami ohledně koupě toho správného přístrojePro:
- rychlé dodání, první den objednáno na obchodě, druhý den převzato, předvedeno
- příznivá cena
- zboží kvalitně zabaleno
- poradili při výběru příslušenství
- sleva na další nákup
Proti:
- neměli otevřeno v sobotu
- před Vánoci jsem se nemohl dovolat na tel. číslo
Přidáno: 25. prosince 2009
Lara
Přidáno: 21. prosince 2009
Karel
Dočkal jsem se pouze odpovědi na přijetí objednávky, což obstaral automat, jinak komunikace naprosto žádná, neodpovídají na emaily, telefon nikdo nebere.. zboží tudíž nemám..Pro:
Proti:
- zboží uvedené skladem není skladem
- nemožnost komunikace
Přidáno: 17. prosince 2009