Obchod TerkaPerka získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze TerkaPerka
silvie
Přidáno: před 20 minutami
- kvalita komunikace
- Nasla jsem aktovku, pouzdro i vak na jednom miste za priznive ceny.
Mohu jen doporucit!!!!!!!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Fana
Přidáno: včera, 11:03
- kvalita komunikace
- je overen zakazniky v systemu Heureka a ma celkove vyborne hodnoceni,nizke ceny a inzeroval slusne dodaci lhuty. To byly hlavni duvody proc jsem zbozi objednal zde i kdyz jsem s obchodem nemel zkusenosti
- Mylne informuje o terminu dodani. Na jejich obhajobu je nutno uvest,ze termin dodani do 2 tydnu spravne uvadel pro toto zbozi jenom jeden obchod. Chybne vyplnovani zbozi skladem je nesvar internetu.Je skoda,ze i tento obchod se na nem podili.
Reakce obchodu TerkaPerka
Reakce: včera, 12:13
Dobrý den, tato reakce není příznivá, souhlasíme tato objednávka se nám z naší strany nepovedla na 100%, jak si přejeme. Odpovědnosti se nezříkáme jen pro vysvětlíme. U autosedačky nebylo/není napsáno, že je skladem. Je uvedeno dostupnost 1-2 dny. Bohužel pokud nemáme uvedeno skladem, (tzn. že je u nás a to skutečně je zboží fyzicky u nás ihned k odeslání), tak naskladňujeme od dodavatele a stalo se, že autosedačka ve Vámi požadovaném potahu nebyla u dovozce a nemohli jsme dodržet dostupnost = naskladnění k nám, nemělo by stávat, ale stalo se, tím se doba dodání prodlužila. Každopádně si stojíme za tím, že skladem uvádíme u zboží, které je u nás na provozovně.
Přeji hezký den, Milada Strnadelová – obchod TerkaPerka
- dobrá cena
- komunikácia
- cena dopravy
- neviem
obchod má pekný tovar a komunikuje so zákazníkom
Irena
Přidáno: 11. února 2012
- dobré ceny,
- doprava navíc zdarma u požadovaného zboží
určitě bych tento obchod doporučila. Výborná komunikace, rychlé dodání zboži dle požadavku na přesný den, který jsem potřebovala. Maximální spokojenost!
Romana Králová
Přidáno: 11. února 2012
- kvalita komunikace
- Rychlost zpracování objednávky.
- Rychlý a snadný výběr zboží.
- Vidím, zda je zboží skladem.
- Perfektní komunikace.
- Vyzvednutí zboží na prodejně.
- Žádné nemá.
100% spokojenost, určitě to nebyl můj poslední nákup v tomto obchodě, velice příjemný personál.
Lucka
Přidáno: 10. února 2012
- kvalita komunikace
- Komunikace se zákazníkem, nabídka.
Super komunikace, rychlá dodávka v tašce přišla navíc i pláštěnka a pytel na přezůvky. Hezké věci ,dobrá přehlednost.
Přidáno: 1. února 2012
- dobrá cena