Recenze tadymobil.cz
- žádné
- komunikace a jednání
jedním slovem-katastrofální
Reakce: před hodinou
děkujeme za názor konkurence.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Alena Homolová
Přidáno: 22. května 2012
- kvalita dopravy
- přehlednost
- dobrá cena
- rychlost dodání
Nákup v tomto obchodě bych doporučila.
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- pomalé dodání objednaného zboží
trpělivost
leon
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita komunikace
- slibovane terminy dodani ktere nesplni
pro odvazne
Kuky
Přidáno: 17. května 2012
- oslovila mě cena
- zboží ktré jsem objednal stále nemám
zboží bylo sice uvedno, že není skladem, ale 10 dní se mi zdá docela dost a stále ho ještě nemám
Přidáno: 14. května 2012
- Přehlednost sortimentu
- Velmi zajímavá nabídka produktů
- Ke slabinám se nemohu vyjádřit, nakupuji zde poprvé.
- Zatím nemám důvod obchod nedoporučit
Velmi seriozní ceny.
Vlastní zkušenosti zatím nemám.
Zatím nemám důvod nedoporučovat tento obchod.
- -Dodatek na faktuře - viz přechozí recenze, nebudu se opakovat
- -web provozuje jiná společnost než ta, která mobil vydává, tedy finta jak zamezit možnosti vrácení do 14 dnů
- -jedná se o použité zboží, jak je to vidět i na videu pořadu Černé ovce
Nedoporučuji.
Chtěl jsem mobil vrátit, ale bál jsem se, že nebudu mít ani mobil, ani peníze. Viz kauza vysílaná v ČT. Teď už mi lhůta na vrácená uplynula.
Mobil navíc zlobí, pokud je více než 25 stupňů, tak je vibruje a skáče tam nabídka asi 2x za vteřinu.
Reakce: před hodinou
pokud jste se na internetu dočetl něčemu negativnímu, tak zřejmě díky spol. WebCom, která dříve vlastnila tuto doménu. My s touto společností nic spoleného nemáme a v tuto chvíli nám tak bezdůvodně škodíte.
Pokud nejste s mobilním telefonem z jakéhokoliv důvodu spokojený, či pokud Vám přijde používaný, můžete jej vrátit do 14dní vrátit bez údání důvodu a to osobně na kterékoliv naší pobočce, či po zaslání poštou. Rád Vám v této věci vyhovím, a to i přes tuto bezdůvodně negativní recenzi. Mrzí mne, že jste nás nejdříve např. telefonicky nekontaktoval a rovnou děláte takovéto závěry.
Pavel83
Přidáno: 27. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Vynikající komunikace se zákazníkem a dodání do druhého dne. Původní balení mobilního telefonu neobsahovalo návod. Po vznesení žádosti o dodání návodu mi byl návod okamžitě doručen v elektronické podobě.
Doporučuji
Reakce: 27. dubna 2012
děkujeme za pozitivní hodnocení a těšíme se na Váš další nákup. Za chybějící návod se omlouvám a jsem rád, že se to podařilo vyřešit takto elegantně po emailu.
martin
Přidáno: 26. dubna 2012
- kvalita komunikace
- výhody jen zdánlivé, de fakto jsou to nevýhody, nízká cena.
- -prodává to s podidvným dodatkem na faktuře - doklad byl vydán na základě §90 zákona 235/2004 sb., o DPH.
- -prodává pravděpodobně tedy mobilní telefony jako použité!
Chtěl jsem mobil vrátit, ale po přečtení několika fór jsem usoudil, že bych potom neměl ani mobil, ani peníze. Tak si ho radši nechám a budu doufat, že se mi neporouchá. Ale na té faktuře jsem si toho nevšiml. ještě že jsem si nekoupil nic dražšího. Na internetu toho najdete mnoho. Lituji, že jsem si to nepřečetl předem. Jinak mají fintu i obchodních podmínkách když si zboží vyzvedente osobně, neberou to jako internetový obchod.
Reakce: 27. dubna 2012
Pokud nejste s mobilním telefonem z jakéhokoliv důvodu spokojený, či pokud Vám přijde používaný, můžete jej vrátit do 14dní vrátit bez údání důvodu a to na kterékoliv naší pobočce. Rád Vám v této věci vyhovím, a to i přes tuto bezdůvodně negativní recenzi. Mrzí mne, že jste nás nejdříve např. telefonicky nekontaktoval a rovnou děláte takovéto závěry.
Přidáno: 24. dubna 2012
- Cena.
- Nepořádek. Zboží označené jako skladem na skladě není.
Výhoda: cena. Nevýhoda: Nepořádek. Zboží označené jako skladem na skladě není.
Reakce: 25. dubna 2012
skladová dostupnost uvedená na eshopu se aktualizuje automaticky. Odmítám tvrzení, že nevíme, co je skladem :-) A vzhledem k tomu, že vyhledávače typu heureka.cz nebo zbozi.cz se aktualizují se zpožděním, vyšší váhu má samozřejmě dostupnost uvedená přímo na eshopu, kde "skladem" rozhodně uvedeno nebylo...