Recenze Sportovní potřeby
Přidáno: 21. února 2012
- Přehlednost zboží.
- Vůbec žádná komunikace, zboží jsem ani po uplynutí dodací lhůty neobdržela.
Nedoporučuji!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Aquazan
Přidáno: 19. února 2012
- Dobrá cena
- U zboží bylo napsáno že je skladem a dodání proběhne do 48 hod. O spoždění dodání jsme nebyli informováni. Ale po telefonickém dotazu nám bylo sděleno že zboží dorazí další den což není tak dramatické.
S nákupem nejsem zcela spokojen. Objednaný rotoped dorazil v jiné krabici a přesto že se mělo jednat o nové tedy nepoužité zboží, evidentně byl rotoped již před tím složený. (odřená barva okolo šroubů) Buď ho měl někdo již doma a vrátil ho nebo byl vystavený na prodejně což je pravděpodobnější. Jelikož vracení zboží mi příjde složité, necháme si ho, ale považoval bych min. za vhodné upozornit na to že se jedná o vystavené zboží.
Majkl
Přidáno: 16. února 2012
- kvalita komunikace
- 10 dní nemám žádné informace o stavu mé objednávky. Nevím zda a kdy ji mohu očekávat, přitom jde o zboží, na jehož dodávce mi poměrně dost záleží.
Orientace na webu průměrná, následná reakce ze strany prodjce téměř nulová (systémjne vygeneroval dva maily, že objednávku přijal).
Přidáno: 13. února 2012
- dlouhá dodací lhůta
Přidáno: 12. února 2012
- kvalita komunikace
- neschopnost udržet informace o dostupnosti aktuální (zboží se už neprodává a je "skladem")
Přidáno: 9. února 2012
- kvalita komunikace
Na stránkách mají výrobky, které již neprodávají. O tom, že mnou objednané zboží nemají, mě informovali až v momentě, kdy jsem se začala zajímat, kdy mi zboží dorazí, protože nedorazilo během 3-7 dní, jak proklamovali na stránkách.
Luk
Přidáno: 27. ledna 2012
- kvalita komunikace
- široký sortiment zboží, příznivá cena
doporučuji
Přidáno: 24. ledna 2012
- přehledné webové stránky
- velký výběr sortimentu pro bojové sporty
- levné produkty
Vybírat můžete z pohodlí domova a zboží vyzvednout na prodejně a vyzkoušet. Rychlost dodání je opravdu výborná.
Přidáno: 21. ledna 2012
- kvalita komunikace
- velyber a super cenyky v
- zadne
jednoduche, rychle, proste super
Přidáno: 20. ledna 2012
- kvalita komunikace
- široký sortiment, dobré ceny