Recenze Slevy pro Sport
Mája
Přidáno: 24. května 2012
- DLOUHÁ DOBA DODÁNÍ u zboží označeného SKLADEM!
- Objednala jsem v neděli 20.5. zboží, u něhož byho napsáno SKLADEM. V pondělí jsem dostala e-mail, že objednávka je přijatá a zboží bude odesláno za 2-3 dny. Na můj dotaz proč mi bylo sděleno, že zboží není skladem a musí se objednat u dodavatele. TAK PROČ BYLO NA NETU PSÁNO SKLADEM? Kdybych věděla, že zboží není skladem, byla bych objednala zboží jinde, jelikož jsem na něj dost spěchala. Dnes - tj. ve čtvrtek jsem ho potřebovala a nemám ho :-(
Nedoporučuju pokud na zboží spěcháte. Ani to co je skladem rozhodně neobdržíte do 2 pracovních dnů jako u jiných internetových obchodů.
Reakce: včera, 00:35
nevíme, kdo a proč toto píše, ale z neděle nemáme jedinou nevyřízenou objednávku!!
Co je skladem, odesíláme dokonce i v den objednávky a obecné tvrzení paní Máji v tomto směru se nás opravdu velice dotklo!
Na druhou stranu nabízíme slevy a akce, a v době sezóny se stává, že velikost nebo barva mohou být ze dne na den doprodané a musí se doobjednat, zboží doplňujeme denně, to platí pro úplně všechny e-shopy ale i kamenné obchody a jejich slevové nabídky.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Anonym
Přidáno: 24. května 2012
- proč uvádíte zákazníka v omyl paní Kratochvílová, když nosič SIENA 3 uvádíte skladem a po rozkliknutí uvádíte termín naskladnění 4.6.2012 a přitom tento termín je nerálný!!!
neserioznost internetového obchodu na zákazníka!
Reakce: včera, 00:20
ale my jej skladem máme!!,
viz http://www.slevyprosport.cz...
stačí jen objednat :-), dodání druhý den,
Petra R.
Přidáno: 23. května 2012
- Komunikace
- Dobrá cena
Kupovala jsem KED Meggy II dětskou přilbu XS. Našla jsem ji jen ve 2 e-shopech... Tento měl cenu i poštovné nižší. I s poštovným mě to vyšlo na méně než v kamenném obchodě. A mohla jsem si vybrat i z více barevných provedeních. Takže jsem velice ráda.
zdenek
- kvalita dopravy
- dlouhá dodací doba
Reakce: 16. května 2012
děkuji za Vaši recenzi,
sedačka byla objednána v sobotu večer, vzhledem ke státnímu svátku v úterý a naší dovolené v pondělí byla expedována až ve středu, tedy až druhý pracovní den od objednávky.
Hezký den
maluchac