skvely-obchod
Recenze skvely-obchod
mafa
Přidáno: 14. května 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Radek
Přidáno: 13. května 2012
Petr
Přidáno: 12. května 2012
Lovosičák
Přidáno: 11. května 2012
- Rychlé a ochotné jednání se snahou vyhovět.Dobré ceny i za dodání a ve spolupraci se zásilkovou službou PPL perfektní a rychlé doručení do 24h.Mohu doporučit.
Pokud byly nějaké stížnosti na občasné delší dodací lhuty,nebylo to určitě kvuli zásilkové službě PPL. Ja ji používám již několik let a nikdy mimo celostátní zéplavy v roce 2002 dodávka objednaného zboží netrvala více než 24h.Taktéž mohu jen doporučit.
Anonym
Přidáno: 7. května 2012
- čistokrevní amatéři
- úroveň obchodování-železářství 1980 pohraniční ves
- zákazník=obtížný hmyz
- výmluvy na dodavatele,sliby
- neschopnost dodání zboží více jak po dvou měsících
- téměř nulová komunikace
- zboží,co má být skladem patrně leží v úplně jiném skladu a jiného obchodníka na druhém konci republiky
Lidi,jestli něco potřebujete,tak si to kupte někde jinde,protože nevím kam jinam než sem by ta neviditelná ruka trhu měla dopadnout!
Anonym
Přidáno: 2. května 2012
- nejlevnejsi zbozi
- osobni odber
- prehled o objednanem zbozi
- jina nez uvadena otviraci doba
Zbozi co jsem u nich objednal bylo nejlevnejsi co jsem na netu nasel a osobni odber mi vyhovoval. Za 3 dny bylo pripraveno k vyzvednuti. Komunikace neprobiha mailem jak u ostanich obchodu ale telefonicky.Trosku mi delala problemy kratsi oteviraci doba nez jakou uvadeli na webu, takze mi vyzvednuti trvalo dele, nez jsem se dostal na vydejni misto. Zbozi bylo v poradku, funguje jak ma takze jsem spokojeny.
togo
Přidáno: 24. dubna 2012
Eva
Přidáno: 5. dubna 2012
- NIC
- zboží skladem nemají skladem, ale musíte si počkat až ho seženou v Polsku a dovezou
- nezvedají telefony
- neodpovídají na maily
Zrušila jsem objednávku, protože u foťáku, který měli mít skladem, jsem se po 2 dnech dozvěděla, když se mi po nezodpovězeném mailování a trojím obtěžování vedoucího podařilo dovolat obchodnímu zástupci, že nejenže není skladem, ale že to vozí ze zahraničí (tj zřejmě z Polska), kde teď budou mít svátky, takže jim to nikdo nedodá a tudíž oni si taky berou volno, tak si mám týden počkat. Tomu říkám podnikání po internetu - nakupit objednávky, zajet to koupit do Polska a pak to rozeslat, a přes svátky vypnout mobil a vzít si volno. Mohla jsem mít před Velikonocema foťák odjinud, kde ho skutečně měli skladem, takto mám prd, provolaný kredit, adrenalin na 120% a nebudu mít jak fotit děti na koledě. Víc takových a nakupování po internetu skončí.
Reakce obchodu skvely-obchod
Dobrý den paní ... , Z Polska by jsme nedovezli ani ponožky . Když máte dotaz tak prosím volejte v otvírací hodiny .Email vám asi spadnul do spamu . Děkuji za pochopení .
Bohdy..:)
Přidáno: 30. března 2012
ebalik
Přidáno: 28. března 2012
Po objednání zavolali, že do 3 prac. dnů bude zboží odesláno, ve slíbený den dodání znova telefonovali, že díky "chybě v systému" zboží nemají na skladě a nejsou schopni mi říci, kdy a zda budou schopni zboží dodat, tak jsem objednávku musela zrušit - závěr: neserióznost.