Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

skvely-obchod

3,1 z 5
Nemá zavedenou službuověřeno zákazníky

Jak hodnotíte obchod?

Recenze skvely-obchod

mafa

Přidáno: 14. května 2012

• - veci skladem NEMAJI skladem!
  • - info zbozi do tydne = dodani mesic!

Ach jo... tady se nekdo snazi podnikat:-(((

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Radek

Přidáno: 13. května 2012

• Vypadal obchod důvěryhodně, ale....
  • Nevyřídili mou objednávku
  • Špatná komunikace

Po několika mailech jsem to vzdal a zboží jsem si koupil jinde

Petr

Přidáno: 12. května 2012

• Rychlost
  • Komunikace

Vše bylo rychlé a levné, včetně výborné komunikace. Doporučuji

Lovosičák

Přidáno: 11. května 2012

• Rychlé a ochotné jednání se snahou vyhovět.Dobré ceny i za dodání a ve spolupraci se zásilkovou službou PPL perfektní a rychlé doručení do 24h.Mohu doporučit.

Pokud byly nějaké stížnosti na občasné delší dodací lhuty,nebylo to určitě kvuli zásilkové službě PPL. Ja ji používám již několik let a nikdy mimo celostátní zéplavy v roce 2002 dodávka objednaného zboží netrvala více než 24h.Taktéž mohu jen doporučit.

• Ano (3)

Anonym

Přidáno: 7. května 2012

• nic
  • čistokrevní amatéři
  • úroveň obchodování-železářství 1980 pohraniční ves
  • zákazník=obtížný hmyz
  • výmluvy na dodavatele,sliby
  • neschopnost dodání zboží více jak po dvou měsících
  • téměř nulová komunikace
  • zboží,co má být skladem patrně leží v úplně jiném skladu a jiného obchodníka na druhém konci republiky

Lidi,jestli něco potřebujete,tak si to kupte někde jinde,protože nevím kam jinam než sem by ta neviditelná ruka trhu měla dopadnout!

• Ano (5)
  • Ne (3)

Anonym

Přidáno: 2. května 2012

• nejlevnejsi zbozi
  • osobni odber
  • prehled o objednanem zbozi
  • jina nez uvadena otviraci doba

Zbozi co jsem u nich objednal bylo nejlevnejsi co jsem na netu nasel a osobni odber mi vyhovoval. Za 3 dny bylo pripraveno k vyzvednuti. Komunikace neprobiha mailem jak u ostanich obchodu ale telefonicky.Trosku mi delala problemy kratsi oteviraci doba nez jakou uvadeli na webu, takze mi vyzvednuti trvalo dele, nez jsem se dostal na vydejni misto. Zbozi bylo v poradku, funguje jak ma takze jsem spokojeny.

togo

Přidáno: 24. dubna 2012

• Rychlá reakce
  • Inzerují, že zboží je skladem, přičemž není a vůbec nedokážou říct zda a kdy bude...

Jejich inzerci lze brát pouze velmi nezávazně.

• Ano (5)

Eva

Přidáno: 5. dubna 2012

• NIC
  • zboží skladem nemají skladem, ale musíte si počkat až ho seženou v Polsku a dovezou
  • nezvedají telefony
  • neodpovídají na maily

Zrušila jsem objednávku, protože u foťáku, který měli mít skladem, jsem se po 2 dnech dozvěděla, když se mi po nezodpovězeném mailování a trojím obtěžování vedoucího podařilo dovolat obchodnímu zástupci, že nejenže není skladem, ale že to vozí ze zahraničí (tj zřejmě z Polska), kde teď budou mít svátky, takže jim to nikdo nedodá a tudíž oni si taky berou volno, tak si mám týden počkat. Tomu říkám podnikání po internetu - nakupit objednávky, zajet to koupit do Polska a pak to rozeslat, a přes svátky vypnout mobil a vzít si volno. Mohla jsem mít před Velikonocema foťák odjinud, kde ho skutečně měli skladem, takto mám prd, provolaný kredit, adrenalin na 120% a nebudu mít jak fotit děti na koledě. Víc takových a nakupování po internetu skončí.

• Ano (8)
  • Ne (2)

Reakce obchodu skvely-obchod

Dobrý den paní ... , Z Polska by jsme nedovezli ani ponožky . Když máte dotaz tak prosím volejte v otvírací hodiny .Email vám asi spadnul do spamu . Děkuji za pochopení .

Bohdy..:)

Přidáno: 30. března 2012

• RYCHLOST
  • CENA
  • -

všechno perfektní doporučuji !

• Ne (8)

ebalik

Přidáno: 28. března 2012

Po objednání zavolali, že do 3 prac. dnů bude zboží odesláno, ve slíbený den dodání znova telefonovali, že díky "chybě v systému" zboží nemají na skladě a nejsou schopni mi říci, kdy a zda budou schopni zboží dodat, tak jsem objednávku musela zrušit - závěr: neserióznost.

• Ano (11)
  • Ne (3)