Recenze Skateboards.cz
Přidáno: 11. března 2012
- Nekomunikace
Po deviti dnech po objednávce jsem kontaktovala prověřenou osobu, ze mi zboží nedorazilo . Při objednávce bylo u zboží uvedeno skladem. Pan mi sdělil,ze se ozve,neozval! Po třech dnech jsem odjela na dovolenou,takže ani nevím jestli mi něco poslali! Zádný info mail mi nepřišel! Zboží nemám ani po dvaceti dnech!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Anonym
Přidáno: 9. března 2012
p. Nasranej
Přidáno: 5. března 2012
- Žádné
- Dodácí doba
Uplně nevyhovující, čekám na oblečení už 10 dní a pořád nevím, jestli mi věci přijdou nebo ne.........Jediný co sem se dozvěděl, že 23.2 byla objednávka přijata a bude vyřízená co nejdříve...Normálním eshopu bych měl do 10 dní ty věci 3x doma........Ani ozvat se nikdo němuže absolutně nespolehlivý...A už mě stim serou..
Přidáno: 2. března 2012
- kvalita komunikace
- nekomunikuje, protože již pravděpodobně neexistuje
Přidáno: 27. února 2012
- kvalita komunikace
- Dobré ceny,poštovné nad 2000,-Kč zdarma!
- Před necelým měsícem jsem si objednala lyžařské kalhoty,emailem přišla potvrzená objednávka .Po 14 dnech jsem psala emaily ale na ty nikdo neodpovídá, několikrát jsem telefonovala na mobil,ale dovolala jsem se pouze jednou a odpověď zněla: jsem v autě zjistím co je s Vaší objednávkou a dám vědět - už se nikdo neozval a mobil nikdo nebere. Hledala jsem jiné telefonní číslo nebo email ,ale žádné jiné uvedeno není!
Nedoporučuji!
Pety
Přidáno: 24. února 2012
- kvalita dopravy
- Přehlednost
- Komunikace,napsané nepravdivé údaje v kontaktech.
Pokud proběhne vše v pořádku a není co vyřizovat dále,je obchod dostačující,pokud však nastane nějaká komplikace při vrácení,výměně zboží,je komunikace mizerná a je třeba se obrnit trpělivostí.
petra
Přidáno: 22. února 2012
- Jednání je ze strany provozovatele je absolutně nekorektní. Reklamovala jsem kalhoty (vraceno nenošené) a dva měsíce čekam na vrácení peněz. Odpovědi na email jsem se nedočkala a po určitě době už mi nezvedá ani telefon. Prostě komunikace hadr!!
Nikomu bych tento obchod nedoporučila!!
- ceny
- přehledné stránky
- pomalá odezva na objednávku
V tomto obchodě jsem nakonec vůbec nenakoupil, po týdnu mi sdělili, že zboží nemají skladem a není již možnost ho doobjednat.
Nemohu říci, zda bych obchod doporučil či nikoliv, podle rychlosti, se kterou mi bylo storno objednávky oznámeno patrně nebudou patřit mezi nejserioznější, ale nemusí to ještě znamenat to nejhorší.
Rozhodně bych doporučil vylepšit stránky, aby po učinění objednávky konkrétní kus zboží automaticky nebyl již pro druhé k dispozici.
Gabka
Přidáno: 20. prosince 2010
- Rozumné ceny.
- .Nedodají žádné zboží. Nereagují na emaily. Telefonní kontakt je jen záznamník a nikdo se neozve.
Velmi nespolehlivý obchod.Zaslala jsem objednávku, přišla mi omluva, že zboží nemají, objednala jsem jiné do 15 dnů mi nebylo dodáno. Poslala jsem 2 emaily, 2x volala(jen záznamník), žádná odezva, ani kontakt. Zrušila jsem objednávku a objednala jiné zboží. Opět nebylo dodáno.
Dejf
Přidáno: 19. února 2010