dostal jsem šmejd.. špatně zabalený
ulomená pacička, která drží nástavec
chybějící tři nožičky -
- Skvělý personál a domluva.
- Na objednávku jsem spěchala, bohužel několik položek nebylo skladem, tak jsem objednávku přes telefon zrušila.
Nemôžem objednávku ohodnotiť lebo mi nič zatiaľ neprišlo. Nemám ani žiadnu informáciu o doručení.
Objednáno a zaplaceno zboží, které uvádějí skladem. Jeden automatický mail s potvrzením objednávky, dál 0, nedorazilo nic, komunikace 0. Zkrátka asi další šmejdi, moje chyba, že jsem nedal dobírku.
Není co hodnotit. Objednána jedna položka, označená skladem, zaplacená on-line a přesto nedorazila. Bohužel ani žádné vysvětlení od obchodu. Smutné, že 7 dní od zakoupení a zaplacení nedostanete nic mimo automatických emailů.
- Zboží skladem
Kvalita provedení
se strany obchodu neexistuje žádná komunikace.
Zboží bylo hned při objednání zaplaceno, ale nedorazilo. -
Poslala jsem dotaz a dodnes mi na něj nikdo neodpověděl. Takže tu objednávku klidně zrušte, A taky od vás už nikdy nic nekoupím. IS.
- dostupnost potřebného materiálu
spokojenost
- Rychlá reakce, snaha zboží obstarat.
- Zboží není skladem.
dostal jsem cizí zboží
- Rychlé
Od objednávkydoposud zboží nedošlo a přitom mělo byt doručeno na druhy den.
Nit nema deklarovane zlozenie, nazehlovaci smajlik nebol doruceny vobec
- Dobrá komunikácia, rýchle vybavenie.
- Přišla mi úplně jiná součástka
Zaplacené zboží jsem po více než dvou měsících stále nedostala. Email s potvrzením objednávky byl vygenerován automaticky, od té doby žádná komunikace z jejich strany. Na mou první mailovou urgenci jsem dostala odpověď po skoro týdnu, že se stěhují a věci jsou zabalené a že to bude ještě 14 dní trvat. Po dalším cca měsíci jsem psala další urgenci, na kterou jsem odpověď nedostala. Před 14 dny jsem firmu kontaktovala telefonicky, bylo mi přislíbeno alespoň částečné odeslání, ale od té doby se nic nestalo, nepřišlo ani zboží, ani žádná informace.
Dlouhá dodací lhůta
Objednávka byla sice vytvořena, ale obchod nereaguje. Jsem moc ráda, že jsem dala způsob platby dobírkou, protože tohle jsem čekala...Velké zklamání.