Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

SVT Group

Hodnocení uživatelů:

568 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze SVT Group

Přidáno: 25. června 2011

SVT Group, a.s.

Omlouváme se za nedodané zboží, které jste nám zaplatili a nikdy jej už nedostanete. Zkrátka neměli jste u nás nakupovat. Jako ředitel společnosti mám obrovské dluhy, musím platit milenky a jejich dovolené, chlast a žrádlo, podvedení lidé mně dávají k soudu, takže raději hraju mrtvého brouka. Na ulici se moc neukazuju, aby mi náhodou někdo nerozbil hubu. Takže lidi děkuju vám za vaše peníze, ale je to málo, musím si najít další blbečky, kteří se nechají okrást. Navždy váš Martin Los

• POZOR !! POZOR !!
  • OBCHOD BYL ZRUŠEN !!!
  • Máme obrovské dluhy a podvedli jsme už strašně moc lidí, sereme na to.
  • Ano (12)
  • Ne (3)

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 13. června 2011

Misha

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
nedoporučuji

Pro:

• byla to nejlevnější nabídka

• komunikace s SVT Group byla velmi slabá,
  • následný špatný přehled o pohybu zásilky,
  • zásilka - balíček byl znečištěn,

Přidáno: 5. června 2011

Buggy

dobrá komunikace
rychlost dodávky zboží

Pro:

• rychlost vyřízení objednávky

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• nízká cena

mas0x

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• v miste bydliste
  • ceny

• nic

Milan

Doporučil bych....

Pro:

• Solidní ceny....

• Nic jsem nenašel...

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• dobre ceny

Přidáno: 3. června 2011

Venca

Chtěl jsem nakoupit za super cenu, bohužel nabízeji něco co nedokáží dodat, stráta času.

Proti:

• Udávají nesmyslné ceny, potom nedokáží zboží dodat. místo aby kápli božskou se vymlouvají. Měli by si udělat pořádek v cenách.
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 31. května 2011

Petr Jaša

V tomto obchodě jsem nakupoval 2x. Abyste si udělali obrázek o obchodě, můžete si níže přečíst, jak tyto objednávky proběhly.

Vyřízení první objednávky (komponenty do PC zhruba za 20 000 Kč) zaplacené předem trvalo 2 měsíce. Nakonec mi dorazila jen půlka věcí a ještě jedna úplně jiná, kterou jsem musel na vlastní náklady zaslat zpět, abych dostal tu správnou. Za 2 měsíce jsem neustále řešil, jestli objednaná položka je nebo není skladem. Personál tvrdil, že zboží skladem je, ale pak se za pár dní ukázalo, že zboží není možné zaslat, protože není skladem a takto pořád dokola. Když chcete zaslat jen zboží, které je momentálně skladem, tak se zase objeví jiný problém. Opravdu neskutečné. Po půl roce jsem vychladl a zkusil druhou objednávku. Cena zboží více než výhodná mě přesvědčila. Říkal jsem si, že první objednávka byla třeba jen shoda náhod, to jsem se ale velice mýlil.!!!!!

Druhá objednávka (zařízení NAS za necelých 4 000 Kč) zaplacená předem, zboží skladem, očekával jsem, že zboží dorazí nejpozději do týdne. Bohužel se stále, již zhruba 3 týdny, vyřizuje. Prý se nespárovala platba. Nikdo to ale není schopný vyřešit, a to jsem jim už asi 4x emailem přeposlal potvrzení o platbě z banky a asi 3x volal, jestli tu platbu mohou zkontrolovat a ručně spárovat. Každý tvrdí něco jiného, jeden pracovník mi do telefonu přímo řekl, že platbu spároval, druhý o pár dní pozdějí, že platba stále není spárovaná, třetí, že s tím nic nemůže dělat. Výhoda pracovníků na telefonu je, že alespoň komunikují narozdíl od pana Ing. Petra Skopala, vedoucího e-shopu, kterému se nedá dovolat a na maily téměř nereaguje. Za 3 týdny nulový posun v řešení problému. Platbu jsem zadával podle instrukcí z potvrzovacího mailu objednávky a požadované údaje jako variabilní symbol a číslo účtu přesně sedí, takže netuším, kde je problém.

Rozhodně obchod NEDOPORUČUJI. Udělal jsem dvě objednávky a u každé jsem řešil problémy s kompletací, s platbou a doručením. Čekáním jsem strávil na dvou objednávkách 3 měsíce, provolal jsem nejméně hodinu a psal řadu mailů. Výsledek je, že mi dorazila púlka věcí, druhá objednávka zatím stále nedorazila. S takovým amaterismem jsem se ještě nesetkal. Na internetu nakupuji velmi často a nikdy jsem nic podobného nezažil. Absolutně se nevyplatí v tomto obchodě nakupovat ani v případě nízké ceny zboží. Pokud nechcete na zboží čekat několik týdnů až měsíců, rozhodně si ho kupte jinde, ušetřite si tak starosti a nervy.

Pro:

• nízká cena

• absolutně nespolehlivý obchod
  • nehorázným způsobem balamutí zákazníky
  • nedá se spolehnout na to, co vám tvrdí
  • občas zašlou jiné zboží než si člověk objedná
  • nejsou schopni ani do 14ti dní vyřešit problém s objednávkou
  • nesedí informace o tom, jestli je zboží skladem
  • Ano (7)
  • Ne

Přidáno: 25. května 2011

forsajt

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Dobrá cena i rychlá odezva na objednávku.
Zkušenosti s obchodem nemám, ale byl jsem s vyřízením objednávky spokojen.
Já bych obchod doporučil a když bude zase cena příznivá koupím další věci.
Jsem spokojen, vše v pořádku.

Pro:

• Cena.
  • Obchod nabídnul nejnižší cenu.
  • Cena byla rozhodujíci

Zobrazuji 1 - 10 ze 573 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...58