Obchod NaVašeAuta.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze NaVašeAuta.cz
Honza
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita komunikace
- U objednaného zboží super cena ve srovnání s konkurencí.
- Nevím o žádných.
Obchod doporučuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Dan
Přidáno: 7. května 2012
- - nejlepší cena
- - rozumná cena za dopravu
- - výborná komunikace
Nejlepší cena, komunikace se zakazníkem, rozumná cena za balné.
Jirka
Přidáno: 30. dubna 2012
- nízká cena
- pomalé vyřízení objednávky
- komunikace pouze po emailu, nikde není uveden telefon
- není možnost vybrat něco jiného než poštu
Jde o klasický panelákový prodej jednoho člověka, který se snaží vystupovat jako firma s několika zaměstnanci.
Vyřízení objednávky zboží, které bylo skladem trvalo dva dny. Doručení poštou trvalo vzhledem k víkendu dalších 6 dní a to hlavně proto, že pán posílá zásilky jako obyčejný balík z přepážky pošty a na obyčejný balík má pošta týden, obchodní balík dorazí druhý den.
Nicméně zboží dorazilo správné a v pořádku, takže pokud jste ochotni kvůli ceně počkat, tak není problém. Já si příště raději připlatím.
Reakce obchodu NaVašeAuta.cz
Reakce: 30. dubna 2012
Zdravím Vás,
předně - děkujeme za Váš nákup, pokusím se zodpovědět pár klíčových věcí:
- nevím jak jste přišel na palenákový prodej jednoho člověka, ale to je víceméně naprosto interní záležitost která není klíčová. Jsme internetový obchod, takže i kdybychom prodávali na poli - důležité je, že zákazník dostane to, co si objedná v pořádku a co nejdříve.
- dále - Vaše platba byla převodem na účet, čili my objednávku začneme zpracovávat až ve chvíli, kdy se peníze objeví na našem účtu. Účet kontrolujeme vždy kolem dopoledních hodin. Vy sice máte stejnou banku, ovšem my jsme platbu identifikovali až následující den. Beru toto jako poznámku - doplnit informaci zákazníkům, že při zaslání potvrzení o převodu bude ihned zboží odesláno (běžně to tak provádíme, pokud se zákazník sám ozve třeba chvilku po provedení objednávky).
dále co se týká pošty - zde je to o něco složitější - vzhledem k ceně poštovného, který si účtujeme, jsme nuceni vybírat adekvátní variantu dopravy. Standardní doručovací doba je u malých obálek a balíčků 1 den (RR), u větších balíků máme průměrnou doručovací dobu 2, nejpozději 3 dny (BA a BX). Ve Vašem případě se jednalo o časový extrém, ovšem i doprava pro poštu byla složitější - všimněte si: http://cp.pmalecek.cz... .
Balíky do ruky volíme až u objednávek nad 1000Kč, kde se nám dotace z vlastních prostředků již vyplatí.
Přesné ceny poštovného máme zde v tabulce - http://shop.navaseauta.cz...
Pevně věřím, že Vás tato první a nemilá zkušenost hned neodradí a příště bude vše rychlé, jak je u našeho obchodu zvykem.
V případě vytváření objednávky máte možnost využít i políčka poznámka. Klidně nám tam připište, že potřebujete díl do určitého dne. My se postaráme o včasné doručení.
Přeji hezký den.
- žádné
Doporučuji
Přidáno: 3. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Nemam dosud zkusenost,toto byl muj prvnikup.v prve rade rozhodovala Cena.
doporucuji co se tyce ceny lepsiho zatim neznam. Dekuji Hadacek
Slušné ceny
Ales
Přidáno: 27. února 2012
- kvalita komunikace
Zbozi v obchode bylo za velice vyhodnou cenu. Proto jsem volil tento obchod. Nasledne i rychlost mne prekvapila. Doporucuji.
Přidáno: 24. ledna 2012
- Přehledný