Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze Seznam-pneu.cz

Přidáno: 13. prosince 2011

mari

doporučuji.

Pro:

• super komunikace+ dodani do 2dnu.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup a Vaši kladnou recenzi. Přejeme mnoho bezpečně naježděných kilometrů a věříme, že k nám do e-shopu opět někdy zavítáte.

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 29. listopadu 2011

doporučuji

Pro:

• velmi dobrá komunikace
  • rychlost dodání druhý den přezuto

• vůbec nic

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu a Vaši kladnou recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ a budeme rádi, pokud k nám opět někdy zavítáte a zakoupíte například elektrony nebo letní pneumatiky.
Přejeme mnoho bezpečně naježděných zimních kilometrů.

Přidáno: 19. listopadu 2011

Dalibor Kodl

takto si představuji internetový obchod
všem mohu jen vřele doporučit

Pro:

• odpoledne jsem objednal, druhý den v poledne dodáno
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Dobrý den pane Kodl,
děkujeme za Váš nákup zimních pneumatik Barum Polaris 3 v našem e-shopu a také za Vaši kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste naším spokojeným zákazníkem a věříme, že se k nám opět vrátíte až budete potřebovat například letní pneumatiky nebo alu kola.
Přejeme mnoho bezpečně naježděných kilometrů.

Přidáno: 21. října 2011

BajoAll

- doporučuji

Pro:

• - super, včera jsem objednal dneska dorazilo.
  • - jednáni na úrovni
  • - nejlevnější pneu SKLADEM

• - nic
  • Ano (2)

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup pneu, kladné hodnocení a doporučení případným dalším nakupujícím.
Věříme, že i v budoucnu s námi budete mít tak dobré zkušenosti :-)

Přidáno: 20. října 2011

ladin

Jenom víc takovej obchodů a budeme všichni spokojeni.

Pro:

• V neděli sem pneu objednal v uterý přišli k tomu není co dodat.Super jen tak dál :-) Mohu jen doporučit.

• není co
  • Ano (2)

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup, kladnou recenzi a doporučení. Věříme, že i po zimní sezoně budete s našimi pneu spokojen a opět k nám zavítáte s nákupem letních pneu nebo alu kol :-)

Přidáno: 18. října 2011

Doporučuji !

Pro:

• Rychlá dodávka dobrá cena pneumatiky. Nechal jsem si poslat zboží přímo do pneuservisu Golemv Brně, kde mi to hned namontovali. Maximální spokojenost se službami pneuservisu, dobrá cena. Dělají i autoservisní práce a uskladnění pneumatik. Jestli někdo máte zájem, zde je web: www.pneuservisgolem.cz
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup pneu a kladnou recenzi. Pneuservis Golem je náš nový servisní partner v Brně a jsme rádi, že jste s ním tak spokojen. Jedná se o kvalitní servis, kde Vám vždy poskytnou celkový servis.
Jsme rádi, že díky tomuto pneuservisu můžem zkloubit internetové ceny a kvalitní pneuservisní služby.

Přidáno: 18. října 2011

Ivana

maximální spokojenost s obchodem
děkuji

Pro:

• rychlost - za 21 hodin od objednání byly pneu doma
  • doprava zdarma
  • ceny
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Dobrý den paní/slečno Ivano,
děkujeme za Váš nákup pneumatik a kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojena. Pokud do budoucna budete cokoliv dalšího potřebovat, uvítáme Vás rádi opět v našem obchodě.

Přidáno: 15. října 2011

Lukas K.

Kvalitni obchod, kde za zakaznikem nevidi jen penize. I kdyz jsou levnejsi obchody, radsi nakoupim zde pro pridane sluzby. Nemusim se bat zde něco reklamovat.

Pro:

• 1) Nizke ceny
  • 2) Doprava zdarma přes PPL
  • 3) Ochotny prodejce - lidsky pristup i pri me chybe - dekuju
  • 4) Komentare a diskuze u pneumatik - po sezone sám pridam nazor

Proti:

• Nemoznost placeni kartou - v dnesni dobe se to hodi

Dobrý den pane Lukáši,
děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu a Vaší kladnou recenzi.
Placení kartou zatím nepoužíváme a nechystáme se ho v nejbližší době ani zavést. Bohužel při placení kartou jsou strhávány částky ve výši cca 2 % placené částky. Jsme raději té zásady, že držíme nižší ceny bez zbytečných ostatních nákladů. Dané 2 % by zbytečně prodražovaly cenu pneu.
Přejeme příjemnou zimu na pneumatikách od nás.

Přidáno: 14. října 2011

Sorrydon

Příště vím kam jít pro pneu, mockrát děkuji...

Pro:

• Objednáno přes net 6.10. ve čtvtek 10.10. v pondělí byly pneu doma, super jednání i dpd fungovalo na jedničku.
  • Strategie mírně nad nejnižší cenou je pro mě přijatelná když vím že vše funguje jak má, maximální spokojenost.
  • Příště vím kam jít pro pneu, mockrát děkuji...

• Neznám

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup pneumatik v našem e-shopu a kladné hodnocení na tomto portále. Věříme, že s našimi pneumatikami budete spokojen a po sezoně si najdete čas napsat recenzi na pneu přímo na našich stránkách.
Přejeme mnoho bezpečně naježděných kilometrů a rádi Vás v našem e-shopu uvidíme například u nákup letních pneu nebo elektronů.

Přidáno: 14. října 2011

Majlice

Vřele doporučuji a až tyhle kola dojezdím, další pořídím zase tady

Pro:

• 12.10. dataz na dostupnost, okamžitá reakce od prodejce, objednávka, no a dneska 14.10. už jsou fešandy doma :-D Sice jsem viděla i o kousek levnější, ale ne vždycky je to nejlevnější tím nejlepším... Pro mě je tenhle obchod super

• neznám

Vyjádření obchodu Seznam-pneu.cz

děkujeme za Váš nákup a kladnou recenzi našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste s námi tak spokojena.
Pevně věříme, že stejně spokojena budete i s pneu (nebo disky) a v budoucnu se k nám opět vrátíte.
Přejeme mnoho bezpečně naježděných kilometrů nejen v průběhu blížící se zimy.

Zobrazuji 1 - 10 ze 77 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...8