Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Seznam-pneu.cz

Hodnocení uživatelů:

15 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze Seznam-pneu.cz

Přidáno: 6. března 2010

Petr Děrka

Kvalitní internetový obchod s přehlednou nabídkou, za nižší ceny než většina podobných obchodů. Na stránkách je celkem živá diskuze o zboží plus testy, takže si můžu vybrat nejen podle ceny a nebo podle doporučení prodejce.
Objednával jsem pneumatiky, co byly skladem, vše klaplo bez zaškobrtnutí firmy i dopravce.
Jen mi chybí možnost zaplatit kartou hned při objednávání. Přece jenom vybírat z bankomatu skoro patnáct tisíc korun je zbytečnost. Od dobírky se dnes postupně upouští.

Pro:

• Nízké ceny
  • Přehledný obchod
  • Recenze uživatelů a diskuze o pneumatikách
  • Testy pneumatik
  • Nemusím se registrovat

• Platba jen na dobírku
  • Ano (2)

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 1. března 2010

Ondra

Rychlá komunikace, velký výběr - doporučuju.

Pro:

• Velké množství výběru, značkové pneumatiky, rychlá komunikace, mohl jsem sledovat zásilku

Proti:

• Někde oproti konkurenci vyšší ceny.
  • Ano (1)

Přidáno: 14. února 2010

tommi

Důvěra. Rozhodně doporučuji z důvodu, že dobře poradí.

Pro:

• Sympatický obchod, dobře poradí a navíc mají auto oleje
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 25. ledna 2010

Jerry

Osobně mezi všemi známými již tento obchod doporučuju. Jeden z mála obchodů, kde si váží zákazníka a drží slovo. Kupoval jsem zimní pneu a můžou si být jistí, že u nich koupím v březnu i nové elektrony.

Pro:

• Rychlost dodani
  • Dobra cena
  • Ochota po emailu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 12. ledna 2010

Tai-pan

Na rozdíl od jiných firem tady uvedených si nepřidávají skrytý dopravný, který je jinde i 100 korun na gumě. Takže cena co uvádí krát počet kusů a vím co platím.
Objednal jsem a pneumatiky jsem dostal přes DPD druhý den odpoledne.

Pro:

• - žádné skryté poplatky
  • - dobrá cena
  • - recenze pneumatik od zákazníků

• Nic
  • Ano (6)

Přidáno: 8. ledna 2010

Lukáš Vávra

Takto si představuji kvalitní internetový obchod. Vše proběhlo na jedničku. Objednal jsem 4 ks pneu a druhý den jsem je přes Radiálku dostal.

Pro:

• Přehledný obchod
  • Nízké ceny
  • Žádné skryté poplatky
  • Velká nabídka
  • Komunikace s obchodníkem
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)

Přidáno: 26. prosince 2009

jirka49

rychlost dodání
rychlé vyřízení reklamace
vstřícné jednání
doporučiji

Pro:

• rychlost dodání
  • rychlé vyřízení reklamace
  • vstřícné jednání
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (1)

Přidáno: 8. prosince 2009

Radek Heřmánek

Objednával jsem zde jedny alu kola Dezent. Nebyly skladem. Dodací lhůta u nich byla 5-10 dnů. Po odeslání objednávky jsem dostal e-mail s potvrzením přijetí, za asi 40 minut jsem dostal e-mail se zprávou, že alu kola nejsou skladem, že budu informován během 24 hodin o termínu dodání. Za cca 2 hodiny mi přišel e-mail s prosbou o doplnění typu vozu, obsahu motoru a roku výroby. Doplnil jsem a dostal jsem za chvíli e-mail s potvrzením, že ty Dezenty jsou vhodný na mé auto a že do týdne budou u mě. Za cirka 4 dny přišel e-mail, že jsou skladem a hned byly expedovány. Dodání přes PPL, dostal jsem číslo balíku i telefon na přepravce pro případ problémů. Druhý den ještě než přijel řidič jsem dostal majlem fakturu v elektronické podobě a poděkování za obchod.
Jedná se o objednávku 8736370001. Takže takto bych si opravdu představoval nakupování. Všem doporučuju.

Pro:

• - cena
  • - komentáře uživatelů u produktu
  • - komunikace se zákazníkem

Proti:

• Jednalo se o první obchod u tohoto eshopu, který proběhl bez chyb, tak neznám žádné zápory. Doufám, že je neobjevím ani v létě až budu kupovat pneumatiky.

Přidáno: 7. listopadu 2009

Sigma

Objednal jsem si pneu, který nebyly skladem, druhý den jsem dostal storno objednávky a e-mail s alternativní náhradou. Objednal jsem podle e-mailu a druhý pracovní den jsem měl pneumatiky doma. Web je přehledný, žádný skrytý poplatky. Nezkoušel jsem tam volat, jen jsem psal emajly a to bylo v pořádku.

Pro:

• Přehlednost e-shopu
  • Nízké ceny
  • Komentáře zákazníků k produktům

Proti:

• Nemám špatnou zkušenost.

Přidáno: 26. října 2009

Síma

Před 11 dny jsem si na tomto portálu objednala autosedačku. Bylo mi napsáno, že přijde koncem týdne, max. v pondělí mi bude doručena.

Pro:

• Takze jim zrusim objednavku a jdu si to objednat jinam a je to! Asi toho maji moc, tak to maji napsat, ale nekomunikovat - to je zly....

Proti:

• Do fy ADAPA pisu, volam, ale nic. Teĺefon je nastaven tak, ze jste spojeni s automatem a po chvilce tam skoci ton obsazeno - takze komunikace se zákaznikem žádná - na emaily neodpovídají. Klika, ze s nimi nemusim resit zadne reklamace - pač to bych mohla mluvit do dubu a vyslo by to nastejno:-).
  • Ano (2)
  • Ne (10)

Zobrazuji 1 - 10 ze 15 recenzí [ 1 ] 2 Další »