Obchod Saruman získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Saruman
Přidáno: 13. února 2012
- - velmi široký sortiment
- - okamžité dodání zboží
- - vyšší ceny u některých výrobků
- našla jsem zde zboží, které jsem v požadovaném rozsahu jinde neobjevila
- velmi mile mě překvapilo urychlené dodání do druhého dne od objednávky
- pro tuto rychlost a rozsah sortimentu mohu obchod dopručit
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Pateris
Přidáno: 12. února 2012
- kvalita komunikace
- Nákup z pohodlí domova, ale nic nového.
- Nejsem si jist.
Nakupujte co vám finance dovolí.
rotter7
Přidáno: 11. února 2012
- levné zboží
- nevím
doporučji tento obcod
moniicka
Přidáno: 8. února 2012
- kvalita komunikace
- Dobrá komunikace, rychlé jednání, zdarma doprava
- Nenašla jsem žádné
Doporučuji všem, dobrá komunikace a rychlé jednání. Těším se v budoucnu na další obchůdek s Vámi :)
Karel
Přidáno: 3. února 2012
- Nejlevnější
cechup
- velký výběr zboží
- dobře přehledné stránky
- rychlost dodání
Doporučuji nakupovat zboží v tomto obchodě. Já sama určitě obchod využiji při příštím nákupu.
- zatím žádné
- zatím jsem zboží nedostala
Chtěla jsem hlavně obraz Večeře páně, ale ten zřejmě nebude
Reakce obchodu Saruman
Reakce: 30. ledna 2012
Tento komentář, nás docela od zákaznice která si objednala zboží u něhož bylo psáno " dostupnost neznámá " docela překvapil. Nevadí nám záporné komentáře, které pomohou více vylepšit činnost obchodu, ale jednání některých zákazníků není férové, obzvláště když jsou informováni o stavu své objednávky. Viz tento případ, kdy si paní objednala 4 ks zboží, a u jednoho bylo napsáno „ dostupnost neznámá“, s dotazem v poznámce „ zda dané zboží bude skladem“. Následující pracovní den byla paní o situaci informována, ale vyjádření od ní bylo doručeno na náš e-mail až po několika dnech. Dle tohoto vyjádření byl dohodnut postup řešení objednávky i s datem doručení. Takže reakce k této objednávce nás hodně překvapila vzhledem času kdy chtěla paní zboží doručit. U tohoto případu je škoda, že se nedá zveřejnit vzájemná komunikace, vzhledem ochraně dat a hlavně etiky.
Tým eShopu Saruman CZ
RomiNet
- kvalita komunikace
Vzhledem k tomu že po 14dnech zboží ještě stále nedorazilo nevím jak na otázku reagovat. Nicméně obchod se mnou komunikoval po mailu a snaží se situaci řešit, doufám že se svého zboží včas dočkám.
Boshelie
Přidáno: 28. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Velmi se mi líbila krátká a rychlá dodací lhůta až domů a komunikace ke spokojenosti zákazníka.
Láďa
Přidáno: 27. ledna 2012
- Cena mnou poptávaného zboží
- Nákup na základě dobrých referencí
Dobrá cena,bezproblémová komunikace,přehled o stavu objednávky. Obchod doporučuji a pravděpodobně využiji opakovaně služeb.