- Přehledný obchod
- žádné
Super obchod, rychlé vybavení objednávky, kvalitní zboží. Přestože jsem zboží vrátila z osobních důvodů, obchod vřele doporučuji.
- nádherné sárí (jen se ho naučit obléct...)
- Spodnička z příjemného materiálu. mám obvod boků cca 104 a velikost XL je mi velká.
- rychlé dodání
- šperky (přesto, že na těle vypadají efektně) jsou dost špatná bižu. Ale za tu ceny by se ani nedalo očekávat nic jiného.
- vstřícné jednání; pomoc s výběrem; nejšiřší výběr v ČR; rychlá komunikace; zlevněné zboží; dobré ceny
- možná bych uvítala o něco větší kabinky
Tento obchod jsem navštívila již několikrát a vždy jsem odcházela nadšena. Majitelka obchodu je neuvěřitelná profesionálka a naprostá špička co se týče jednání se zákazníkem. V rámci ČR jsem se ještě nikdy s tak vstřícným jednáním nesetkala. Není problém se na čemkoli domluvit, paní majitelka má jedinečný přehled o všem, co se indického oblečení/šperků i samotné Indie týče. Do žádného nákupu člověka přitom netlačí, ale vždy poradí a rozhodnutí nechá na člověku (i kdyby se měl, jako v mém případě, rozhodovat hodinu, nebo potřeboval uvázat sárí po stopadesáté).
Vzdušné sukně z tohoto obchodu mě zachraňovaly po celé léto a už se nemůžu dočkat, ať mě šály a šátky z tohoto obchodu budou provázet v chladnějších měsících :) Tento obchod se pro mě stal takovým pohlazením po duši, když chce člověk na chvíli uniknout každodenním starostem. Určitě se budu pravidelně vracet. -
- Objednala jsem netradiční šperky. Zboží bylo v den objednání odesláno a doručeno do druhého dne, jak bylo uvedeno.
- Rychlá komunikace a vstřícný přístup.
- Šperky absolutně nekvalitní. Ze spony se uvolňují kaménky a náhrdelník se ihned rozpadl.
Co se týče šperků a doplňků nedoporučuji. Je to nekvalitní zboží.
Co oceňuji je komunikace obchodu a vstříné jednání. Na můj nespokojený ohlas přišla odpověd obratem a byla mi nabídnutá finanční kompenzace, bez nutnosti zaslat zboží zpět. -
- Široká nabídka, perfektní servis. Lze jen doporučit.
Doporučuji
- rýchlosť, doručenie na čas, komunikácia zo zakaznikom
- žiadne
som s ním nadmieru spokojná a určite ho doporučím mojim známym a páči sa mi aký druhy tovaru sú v ňom poskytované
Bezvadná komunikace a rychlost. Prostě jedinečný obchůdek.
- celkově skvělé
- není co dodat
- již pouhá existence tohoto obchodu je výhodou sama o sobě :-)
- nevím o žádných slabinách
skvělý obchod, nejen pro milovnice sárí.
široká nabídka pro fintilky (šperky, kosmetika), bolly a orient tanečnice, ale i pro gurmány (koření a spol) a kreativní švadlenky :-) -
- pro mě velmi originální dárky
Skvělé,skvělé,skvělé,není víc co dodat,vlastně je, hodně spokojených zákazníků.
- široká nabídka zboží
- originální kousky, vzory a barvy se mění
- dobré ceny
- úžasné zimní šály
O.K.
- dají se zde sehnat věci, které jinde nemají za dobrou cenu
- je jen v Praze a Brně-kamenný obchod
- nemají spodničky a čoli ve větších velikostech
doporučím ho ráda dál
- hezké zboží
- přehlednost
- ochota personálu
- -skvelá komunikácia
- -okamžité odoslanie objednávky
- -krásne sárí a doplnky z Indie ktoré nikde inde nekúpite
- -dobré ceny :)
- zrušenie predajne v Brne :(
v sariobchode nakupujem často jednanie so zákazníkmi skvelé odoslanie objednávky okamžité je naozaj vidieť že sa dievčatá snažia vyjsť zákazníkom maximálne v ústrety teraz som kupovala sárí a sukňu sárí úplne nádherné ešte krajšie ako na fotografii a sukňa tiež :) obchod určite odporúčam tak nádherné a originálne kúsky z Indie sa v inom obchode nedajú kúpiť
Obchod je fajn. S objednávkou jsem byla spokojena, jen došlo k takové malé chybičce. Dorazilo mi totiž jiné kolové polosárí, než jaké jsem si objednala. Objednala jsem si čistě světle modré, bez potisku, a přišlo mi modré s potiskem. Což mě trochu mrzí, ale i tak jsem byla spokojená. Koření a oleje, které jsem objednala byly skvělé, a dorazily naprosto v pořádku.
Reakce obchodu Sariobchod
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Doručili jsme Vám stejné polosárí, jaké jste si objednala - kp834:
Existuje krásnější barevná kombinace, než tyrkysová s modrou? Myslíme si, že ne. A když Indové navíc toto polosárí vybaví překrásným klasickým indickým vzorkem, rozzářeným zlatem, tak se prostě nedá odolat!
Rozměry: sukně (na provázek a zip) max. šířka: 120 cm, délka: 112 cm, čoli: 125 cm.
Složení: 100% bavlna
Kód: kp834
Popisku odpovídala i fotografie, na požádání můžeme zaslat. Děkujeme za pochopení, Ganga -
- Miluji kaftany
- Žádné
Super
- - unikátnost zboží (často je pouze v jednom kuse)
- - přírodní materiály
- - etno vzory
- - protože mám již předchozí zkušenost
- V případě poškozeného zboží, není možné je vyměnit za stejné (vzor či střih), jelikož zboží existuje pouze v jediném kuse.
Mé zkušenosti s obchodem jsou veskrze pozitivní. Pravda, některé zboží se dá v jiných obchodech sehnat i levněji se stejnou kvalitou. Velmi kladně kvituji změnu dodavatele polosárí a to jak z hlediska tisku vzorů, tak kvality dhupatt.
V případě reklamací, jsou tyto vyřízeny velmi rychle. Pokud má zákazník dotaz, velmi rychle je mu zodpovězen.
Doporučuji nejen e-shop, ale i prohlídku kamenné prodejny, protože ne všechno zboží je k dispozici na e-shopu. -
- Perfektní zboží, ceny i komunikace. Doporučuji.
super
Nabídka zboží přehledná, měla jsem jisté požadavky, které byly obchodem okamžitě vyslyšeny a splněny. Mohu jen doporučit.