Recenze RCPark.cz
- Velký sortiment
- Mnoho náhradních dílů
Doporučuji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Martass
Přidáno: 6. prosince 2011
Přidáno: 27. listopadu 2011
- Levné
- možnost doručení na dobírku
Přidáno: 17. listopadu 2011
- kvalita komunikace
- Obhednal jsem si Walkera V 200DO2 v mode 2 a dostal jsem v mode 1, tak jsem byl nucen si to sam preprogramovavat na vysilaci, co je sice technicky mozne, ale je to obstrukce.....
OK, ale.....
Reakce obchodu RCPark.cz
Reakce: 19. listopadu 2011
Dobrý den.
Za chybu se omlouváme, v tomto případě ale opět chyboval náš dodavatel, kdy evidentně dodal špatný mód vysílačky. U nás už módy vysílaček nekontrolujeme, takže jsme vám nejspíš odeslali španý mód.
Tento náš dodavatel je velmi nespolehlivý a máme s ním dlouhodobé problémy a vesměs jde všechno na úkor našich zákazníků. Proto s ním tento rok ukončíme spolupráci. Očekáváme podstatné zlepšení dodacích lhůt a hlavně naší spolehlivosti. Kromě toho v nejbižší době výrazně rozšíříme náš sortiment od velmi spolehlivého dodavatele. Většina položek už bude skladem.
Jen škoda, že jste nás o problému neinformoval. O své zákazníky se staráme a vyšli by jsme vám maximálně vstříc, včetně nějaké drobné cenové kompenzace.
S přátelským pozdravem Skalský, RCpark.cz
zatím vše ok.
Přidáno: 10. listopadu 2011
- Zkušený personál
- Dobrý servis
Moc ochotný pán na servise, vrtulník jsme nastavili prakticky po telefonu.
Jako začátečník velmi oceňuji a děkuji.
Přidáno: 9. listopadu 2011
- Velmi ochotní lidé
- Velmi dobrý přístup k zákazníkovi
Velmi oceňuji, jak se staráte o vaše zákazníky.
Zvednout telefon a osobně zavolat ze servisu, že se něco může spozdit nebo že jsem si vybral položky, které k sobě nesedí a nabídnout alternativu, to se jen tak nevidí. Jako webanalytik dávám za 1 a doufám, že vydržíte. Tento osobitý přístup k zákazníkům vám do budoucna určitě přinese kladný výsledek. V tomto odvětví je velmi důležité vytvořit si stálé zákazníky, jsem jeden z nich :-)
Přidáno: 7. listopadu 2011
- Nejlepsi cena produktu
Přidáno: 7. listopadu 2011
- kvalita komunikace
- S obchodem nebyl problem. Objednal jsem, zbozi odeslali, zaplatil jsem na dobirku a litam.
Obchod doporucuji, nemam s nim problem.