Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Ráj Svítidel

Zákazníků doporučuje obchod

Hodnocení obchodu

Jak uživatelé hodnotili daný obchod?

Celková spokojenost

• 12% zákazníků v obchodě nakoupilo více než jednou

Lubica

Přidáno: 22. května 2012

• kvalita dopravy
  • koupila jsem zboží, které už rok sháním
  • Zatím o žádné nevím, byl to můj první nákup

doporučuji - okamžitá reakce na emailovou objednávku, opakovaná komunikace o tom, v jaké fázi se objednávka nachází, přiložená faktura a po zaplacení ještě jednou faktura přes mail.
Zatím bez výhrad.

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Lubomír

Přidáno: 12. května 2012

• kvalita dopravy

Vřele doporučuji pro rychlost a kvalitu služeb i zboží.

Přidáno: 30. března 2012

• kvalita dopravy

U světel nebyly zářivky a to mě dost překvapilo. Čekal jsem, že u světla této cenové relace (3.tis) je vše komplet. Doporučoval bych obchodu tento fakt u vést v popisce. Ulehčilo by mi to dodatečné starosti a náklady.
Jinak jsem s nákupem a obchodem spokojený.

Reakce obchodu Ráj Svítidel

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Svítidla obecně jsou dodávány bez zdrojů. Jedná se o fakt a běžnou věc. Jen u některých svítidel, je výrobci ke světlům přidávají a ty samozřejmě posíláme dál zákazníkům. Každopárně děkujeme za Váš postřeh, je to pro nás impuls k většímu zviditelnění této informace u produktů. Tým RájSvítidel.cz

Přidáno: 26. března 2012

• kvalita dopravy
  • komunikace - bez tel. čísla

v pohodě

Reakce obchodu Ráj Svítidel

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Upřímě, z Vašeho velmi krátného hodnocení, není možné specifikovat, kde byla chyba. Telefonní číslo na stránkách máme a co se týká obsluhy, ta vždy telefonicky zákazníka kontaktuje. Tým RájSvítidel.cz

Uživatel bez avatara

Croks

Přidáno: 21. března 2012

• přijatelné ceny
  • dobrá odezva obchodu
  • ochota domluvit se
  • nevím

Všechno splnili a ještě mi poslali zdroj zdarma. Doporučuji.

• Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano

Přidáno: 7. března 2012

Czuczaak

Přidáno: 27. února 2012

• kvalita dopravy
  • Ke světlům měly být dodány i úsporné světelné zdroje.
  • Byly, ovšem ze tří svítily jen dva a každý byl od jiného výrobce.
  • Vzhledem k tomu, že jsou žárovky ve světlech vidět, poněkud to vadí.
  • Jako když si objednáte kolo a to bude bez šlapátka, vzadu guma od traktoru a vepředu z tříkolky.
  • Žárovky objednám za 600,- jinde.

Reakce obchodu Ráj Svítidel

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Pokud úsporné zdroje neobjednáte navíc ke světlům, nejsou standartně od výrobců dodávány. Úsporný zdroj zdarma v množství 1ks dodáváme k objednávce nad 2tis, pokud jste se s obsluhou obchodu nedohodl jinak. Značky zdrojů se mohou měnit dle našich zásob, ze kterých zdroje poskytujeme. V zásadě se ale jedná o značkové, kvalitní zdroje od firmy Philips nebo Osram. Pokud Vám zdroje přímo v objednaném svítidle nevyhovují, můžete si zakoupit, takové, které Vám budou z hlediska estetičnosti vyhovovat - to u zdrojů dodávaných zdarma ovlivnit nedokážeme - jsou stejné nezávisle na designu svítidla a prozatím jste jediný, kterému to takto nevyhovovalo. Je jen škoda, že dle zdrojů, které jste k objednávce dostal zdarma hodnotíte celý nákup, který byl zřejmě v pořádku. Tým RájSvítidel.cz

Jan Zimen

Přidáno: 10. února 2012

• výběr
  • nemá

doporučuji

Přidáno: 10. února 2012

• kvalita dopravy
  • Zboží sice přišlo částečně poškozené, ale reklamační řízení proběhlo hladce, bez jakýchkoliv průtahů a po telefonické domluvě. Zatím jsem takéto profesionální a nekomplikované jednání nikde nezažil. Prostě věcné, rychlé, bez tisíce papírů.
  • Nenašel jsem zápory a nevýhody.

100% Doporučuji všem.

Zobrazuji 1 - 10 ze 37 recenzí [ 1 ] 2 3 4