Rychlost dodání
- Neprofesionální přístup, ne vědí, co prodávají!
Krém Pyratine je nefunkční a ani po 3 měsících při aplikaci 2x denně nepřinesl slibované výsledky. Firma by měla vrátit peníze!
Reakce obchodu Pyratine.eu
Na základě negativní recenze jsem se spojila se zákaznicí, místo vrácení peněz jsme se dohodly na jiném produktu, který by byl vhodnější. Krém PyratineXR jsme nahradily mastí PyratineXR.
- Osobní, velmi aktivní a vstřícná komunikace!
Rychlé vyřízení, zboží došlo hned druhý den.
Skvělý osobní přístup
Rychlé doručení
Jsem velice spokojena, objednané zboží bylo dodáno v krátké lhůtě.
-naprostá spokojenost
- rychle a perfektně vyřízená objednávka
Vynikající kosmetika a služby obchodu. Doporučuji
- Rychlé doručení
Vyjadrim se k vyrobku Pyratine urcenenemu pro citlivou plet s ruzovkou: za MĚ naproste zklamani. Za takove penize a hlavne popis produktu, ktery slibuje temer zazrak, bych cekal alespon minimalni ucinek. Po temer 6 tydnech uzivani BEZ JAKEHOKOLIV UCINKU. Naprosto nic. Na ruzovku jsem vyzkousel uz hodne veci, zadny nefungoval. Ale napriklad krem na ruzovku od Biodermy za 250kc aspon plet zklidni, Pyratine jsou naprosto vyhozene penize. Pres 2 tisice korun v kosi. Takze ne, za me osobne uz nikdy. Tem, komu zabira uprimne zavidim.
Naprostá spokojenost.
Ne těchto webových stránkách jsem objednávala poprvé, jsem spokojena s velice krátkou dodací lhůtou.
S obchodem jsem velmi spokojena, nakupuji
tam již několik let. -
- Rychlé doručení
- Doručení rychlostí blesku
Doporučuji.
Jako vždy, vše již roky stejně perfektní. Rychlost, super přístup paní Adamcové.
Vynikající zboží.
- Rychlost douceni
Toto zboží se přestalo vyrábět