Obchod Psí kšeft získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Psí kšeft
František
Přidáno: před 14 hodinami
- kvalita dopravy
- dobrá cena, okamžité dodání
- nevidím
spokojenost, příště tam nakoupím zas
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Ramstain
Přidáno: 19. května 2012
- Super cenu
- Zatím jsem na žádné nenašel
Spokojenost maximální
Káťa
- kvalita dopravy
- Velký výběr zboží.Skvělé ceny.Rychlé dodací lhůty.Nízká cena za dodání zboží kurýrní službou.
Hledala jsem nejlevnější cenu granulí a našla jsem je zde.Super nízká cena za dodání kurýrní službou i většího množství krmiva,řidič byl velice ochotný a příjemného jednání se zákazníkem.Zboží je od objednání dodáno celkem brzy.
Určitě budu doporučovat svým známím.
Dufál
- kvalita dopravy
- dovoz přímo prodejcem za symbolickou cenu
Julie Bohemia Regent
- kvalita komunikace
- bez omezení pracovní doby (s rozumem)
- o žádných nevím
já jej doporučuji a vím, že jsou i mí známí spokojeni
LOJZA60
Přidáno: 13. května 2012
- DOSTATEČNÁ PŘEHLEDNOST PRUDUKTŮ
- ŽÁDNÉ
KVÁLITA,RYCHLOST DISTRIBUCE SPOKOJENOST
LiFi
Přidáno: 13. května 2012
- kvalita komunikace
- blesková připravenost zboží k osobnímu vyzvednutí na prodejně (za 1 hodinu od objednání přišla SMS s tím, že je zboží připraveno)
Přidáno: 10. května 2012
- kvalita dopravy
- Zboží dorazilo bez faktury, dodacího listu a bez předchozího upozornění. První zpráva o tom, že je zboží na cestě byla od řidče v 7,00 hodin ráno, že zboží mezi osmou a devátou doručí. Protože se jednalo o částku v řádu několika tisíc, musel jsem jet obratem k bankomatu.
nevím, jsem v rozpacích.
Reakce obchodu Psí kšeft
Reakce: 10. května 2012
Dobrý den, obvykle na recenze nereaguji, nicméně tentokráte udělám vyjímku a rád bych z mého pohledu uvedl věci na pravou míru.
Zboží bylo objednáno v nedělní podvečer 29.4.2012. V pondělí ráno bylo zboží odesláno - systém ihned generuje mail s číslem balíku pro možnost sledování zásilky a odesílá ho na mailovou adresu, kterou nám zákazník při nákupu uvedl. Pokud ho zákazník neobdržel, byl zřejmě zadržen jeho prohlížečem jako spam (tuto věc bohužel ovlivnit nedokážeme).
V úterý 1.5.2012 byl státní svátek, tudíž zboží bylo doručeno "až" ve středu 2.5.2012.
Co se týká faktury - zboží bylo odesláno ve dvou originálních krabicích, pokud je zákazník dobře prohlédne, věřím, že fakturu v jedné z nich určitě najde. V opačném případě se samozřejmě omlouvám a kopii faktury na vyžádání zašlu. S pozdravem za Psí kšeft Petr Hrdlička
mkubak
Přidáno: 8. května 2012
- kvalita dopravy
- dobrá cena akčních položek, ochota zboží dovést za mírný příplatek rovnou domů.
jsem velmi spokojena.
Přidáno: 2. května 2012