Recenze PNEUnet.cz
Přidáno: 28. ledna 2012
Anonym
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 7. ledna 2012
Enin
Přidáno: 19. prosince 2011
S8
Přidáno: 14. prosince 2011
Tento obchod mohu vřele doporučit. Jako jedny z posledních měli skladem (13.12.2011) zimní pneu v mém rozměru 165/70 R13. Po objednání mi zavolali a potvrdili objednávku. Poté mě Česká pošta průběžně na email informovala, co se se zásilkou děje. Prakticky den na to jsem měl pneu doma. Já jsem spokojený a určitě rád u nich nakoupím i příště, na rozdíl od jiného obchodu, kde jsem pneu objednal o den dříve- nemám zatím ani pneu ani žádné info.. (posílají přes PPL)...Pro:
- Profesionální jednání
- Takle si představuji dobrý e-shop
- Myslím, že i ceny
Přidáno: 17. listopadu 2011
petpol
Předpoklad bezpečnosti v autě je mít kvalitní a dobré pneu. Já jezdím na Michelin Energy Saver 195/60 R15. Na předchozích jsem ujel 50 000km. Proč měnit značku, když jsem spokojen?S prodávajícím plná spokojenost a doporučuji klidně objednání s dopravou. Dle mého kolegy proběhla i doprava bez problému a nějakých dalších poplatků.
Více takových prodejců!
Pro:
- + dobrá cena pro jednu pneu a lepší pro více pneu (např. 4),
- + pneu stejného data výroby a očekávané země původu (DE),
- + rychlé vyřízení objednávka ČT osobní odběr SO,
- + doprava zdarma (kdo kupoval pneu přes net, tak ví jak velký balík to je),
- + volání ze strany prodávajícího bylo pouze o dohodě odběru v sobotu a do půl hodiny od objednání,
- + jedna cena bez dalších skrytých poplatků
- + jednoduchá a plnohodnotná web stránka.
Proti:
- - moje nedůvěra a osobní odběr s obavou, že nízká cena bude znamenat něco ošizeného. Opak je pravdou.
- - malá dílna, ale pracuje se již na rozšíření.
Přidáno: 1. listopadu 2011
JK
Cítím se poškozen, protože nemám jistotu, že se jedná o dvě skutečně stejné sady pneumatik (myslím tím stejnou výrobní technologii a použité materiály). Prodejce na tuto skutečnost předem neupozornil.Pro:
- - dobrá cena
- - rychlé jednání
Proti:
- - nebyl jsem upozorněn na skutečnost že se v sadě 4 zimních pneumatik Nokian WR G2 215/60 R 16 XL 99 H objeví 2 a 2 kusy z různých výrobních závodů - jedna dvojice Made in Finland, druhá Made in Russia. (!!!) Štítků s označením země původu jsem si všiml až po té co mě zaujali drobné viditelné rozdíly mezi "stejnými" pneumatikami.
Přidáno: 28. října 2011
Sekal
Přidáno: 27. října 2011
Milda
Přidáno: 25. října 2011
Objednávala jsem u PNEUnet.cz poprvé a jsem maximálně spokojená. S trochou skepse jsem téměř nevěřila, že "skladem" na eshopu bude skladem i ve skladu, což je běžná lež konkurentů a nyní je na nákup pneumatik téměř pět minut po dvanácté - dostupnost je všude dosti omezená. Ale velice mile překvapili! Včera ráno jsem objednala, za asi 2 hodiny paní telefonicky ověřovala objednávku a odpoledne byly pneumatiky odeslány. Musím pochválit i přepravce - Českou poštu, zaslala e-mail i sms s oznámením o dnešním doručení a před chvílí mi je přivezli. Jsou čerstvé, vyrobené před 2 měsíci. PNEUnet.cz budu vřele doporučovat dál.Pro:
- nízké ceny
- poštovné zdarma = žádné další skryté náklady
- "skladem" na eshopu znamená opravdu fyzicky skladem
- komunikativnost
- rychlost expedice
- Česká pošta, se kterou mám dlouhodobě dobré zkušenosti
- čerstvost pneumatik - ne skladové ležáky
Přidáno: 20. října 2011
Kůrovec