Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze PNEUnet.cz

Přidáno: 28. ledna 2012

Anonym

velmi spokojený

Pro:

• do dvou dnů doma
  • skvělá komunikace
  • perfektní ceny

• nic
  • Ano

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 7. ledna 2012

Enin

Pro:

• Do 2 dnů doma. Nízká cena.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 19. prosince 2011

S8

Pro:

• cena, jednání, rychlost doručení (potřebné volat ceskou postu a domluvit se) jeden den objednáno, druhý den doručeno

• není
  • Ano (3)

Přidáno: 14. prosince 2011

Tento obchod mohu vřele doporučit. Jako jedny z posledních měli skladem (13.12.2011) zimní pneu v mém rozměru 165/70 R13. Po objednání mi zavolali a potvrdili objednávku. Poté mě Česká pošta průběžně na email informovala, co se se zásilkou děje. Prakticky den na to jsem měl pneu doma. Já jsem spokojený a určitě rád u nich nakoupím i příště, na rozdíl od jiného obchodu, kde jsem pneu objednal o den dříve- nemám zatím ani pneu ani žádné info.. (posílají přes PPL)...

Pro:

• Rychlost
  • Profesionální jednání
  • Takle si představuji dobrý e-shop
  • Myslím, že i ceny

• Nic
  • Ano

Přidáno: 17. listopadu 2011

petpol

Předpoklad bezpečnosti v autě je mít kvalitní a dobré pneu. Já jezdím na Michelin Energy Saver 195/60 R15. Na předchozích jsem ujel 50 000km. Proč měnit značku, když jsem spokojen?
S prodávajícím plná spokojenost a doporučuji klidně objednání s dopravou. Dle mého kolegy proběhla i doprava bez problému a nějakých dalších poplatků.
Více takových prodejců!

Pro:

• + dobrá cena pro jednu pneu a lepší pro více pneu (např. 4),
  • + pneu stejného data výroby a očekávané země původu (DE),
  • + rychlé vyřízení objednávka ČT osobní odběr SO,
  • + doprava zdarma (kdo kupoval pneu přes net, tak ví jak velký balík to je),
  • + volání ze strany prodávajícího bylo pouze o dohodě odběru v sobotu a do půl hodiny od objednání,
  • + jedna cena bez dalších skrytých poplatků
  • + jednoduchá a plnohodnotná web stránka.

Proti:

• - moje nedůvěra a osobní odběr s obavou, že nízká cena bude znamenat něco ošizeného. Opak je pravdou.
  • - malá dílna, ale pracuje se již na rozšíření.
  • Ano (6)
  • Ne (1)

Přidáno: 1. listopadu 2011

JK

Cítím se poškozen, protože nemám jistotu, že se jedná o dvě skutečně stejné sady pneumatik (myslím tím stejnou výrobní technologii a použité materiály). Prodejce na tuto skutečnost předem neupozornil.

Pro:

• - dobrá cena
  • - rychlé jednání

Proti:

• - nebyl jsem upozorněn na skutečnost že se v sadě 4 zimních pneumatik Nokian WR G2 215/60 R 16 XL 99 H objeví 2 a 2 kusy z různých výrobních závodů - jedna dvojice Made in Finland, druhá Made in Russia. (!!!) Štítků s označením země původu jsem si všiml až po té co mě zaujali drobné viditelné rozdíly mezi "stejnými" pneumatikami.
  • Ano (11)
  • Ne (1)

Přidáno: 28. října 2011

Sekal

včera objednáno,dnes dodáno
z Nový Jičín do Prahy

Pro:

• - Nízké ceny
  • - Rychlé jednání
  • - doprava Českou poštou
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 27. října 2011

Milda

Vřele DOPORUČUJI !!!

Pro:

• Profesionální, rychlý, bezproblémový přístup

• ani ň
  • Ano (3)

Přidáno: 25. října 2011

Objednávala jsem u PNEUnet.cz poprvé a jsem maximálně spokojená. S trochou skepse jsem téměř nevěřila, že "skladem" na eshopu bude skladem i ve skladu, což je běžná lež konkurentů a nyní je na nákup pneumatik téměř pět minut po dvanácté - dostupnost je všude dosti omezená. Ale velice mile překvapili! Včera ráno jsem objednala, za asi 2 hodiny paní telefonicky ověřovala objednávku a odpoledne byly pneumatiky odeslány. Musím pochválit i přepravce - Českou poštu, zaslala e-mail i sms s oznámením o dnešním doručení a před chvílí mi je přivezli. Jsou čerstvé, vyrobené před 2 měsíci. PNEUnet.cz budu vřele doporučovat dál.

Pro:

• nízké ceny
  • poštovné zdarma = žádné další skryté náklady
  • "skladem" na eshopu znamená opravdu fyzicky skladem
  • komunikativnost
  • rychlost expedice
  • Česká pošta, se kterou mám dlouhodobě dobré zkušenosti
  • čerstvost pneumatik - ne skladové ležáky
  • Ano (7)

Přidáno: 20. října 2011

Kůrovec

maximální spokojenost,jen česká pošta je katastroflní

Pro:

• -Perfektní jednání
  • -rychlost cca v 8:00 obednáno přes e-shop cca 11:00 následoval telefonát s tím,že zboží je vyexpedováno.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Zobrazuji 1 - 10 ze 175 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...18