Obchod Playduo získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Playduo
Maty
Přidáno: 20. května 2012
- ceny
- dodací lhůty
- polské výrobky - polské manuály a obaly
Dobré ceny, což je zřejmě kvůli polským výrobkům. Nevím jestli je to u všech produktů, nikde to není uvedeno. Hra má tedy polský obal a polský manuál. Nemá to vliv na hraní, ale mohli to tam někam napsat (jetli to tam je, tak jsem to neviděl).
Jinak určitě doporučuju.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Gondášová L.
Přidáno: 16. května 2012
- kvalita komunikace
Dne 2.5.12 jsem si u vás objednala hru na xbox - mafia 2.Do dnešního dne zboží nedorazilo. Inzerujete,že informujete kdy zboží dorazí a kde se právě nachází.I přes to,že jsem se nějaké informace více jak po 10 dnech snažila získat,nedočkala jsem se ani odpovědi a ani zboží.
Reakce obchodu Playduo
Reakce: 16. května 2012
Děkujeme za recenzi, ikdyž víme, že chyba není na naší straně. Objednala jste si hru, která byla a je na našem eshopu uvedena jako předobjednávka a rovněž u ní je uvedeno datum vydání. Na všechny emaily a telefonáty odpovídáme, tudíž vaše tvrzení, že jste se snažila získat informace o Vaší předobjednávce rovněž není na místě. U každé naší předobjednávky je uvedeno datum vydání a tel. číslo pro informaci o produktu. U předobjednávek počítáme s tím, že zákazník ví co si objednal a že do datumu vydání posečká.
Přejeme hezký den.
Přidáno: 5. května 2012
- Přehlednost
- Nízké ceny zboží
- Různé dodací možnosti
S obchodem jsem plně spokojen. Ostatním zákazníkům ho mohu vřele doporučit.
Ližinka
Přidáno: 3. května 2012
- kvalita komunikace
- Rychlost v jakém dokažou připravit zboži i když není momentálně skladem ,skvělý sortiment okamžita reakce na zakaznika žadne čekani vše naprosto skvěle vřele jen doporučuji
Dlouholétá zkušenost,skvělá spolupráce s majitelem i personálem.Vřele doporučuji tento obchod jak říkam já když chcete konzoli nebo něco co se týče herních konzoli tak jedině www.playduo.cz
Přidáno: 28. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Hra byla výrazně levnější než ostatní a super komunikace.
- Tento obchod bych doporučila. Nevidím, že by měl nějaké slabiny
Vynikající.
Cockain
Přidáno: 15. dubna 2012
- /
- /
Nakupuji poprvé v tomto obchodě, takže zatím nemůžu tak hodnotit. Ale první dojem na obchod je vynikající . :)
Přidáno: 15. dubna 2012
- -Rychlá komunikace,
- -Obchod v Ostravě s možností os.převzetí
- Nemá slabiny
palinek3
Přidáno: 10. dubna 2012
- levné cemy
- žádné
je velmi lehké nakupovat v tomto obchdě .i obědnání mi trvalo asi 3min.
tento obchd je velmi rychlí pouze za 3 dny jsem měl požadované zboží .
tonto obchod bych doporučil každému.
protože je velmi rychlí a spolehliví.
Bohumil
Přidáno: 8. dubna 2012