Recenze Pixmania
Přidáno: před 2 hodinami
Jakub Janečka
kvalita
- Nepřehlednost stránek
- Obava o záruku (emailem)
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 15:13
- kvalita komunikace
Pro:
- nižší cena
Proti:
- případné reklamace, platba dopředu
Vyjádření obchodu Pixmania
u nás máte možnost zvolit si jeden ze tří způsobů platby: bankovní převod, platební karta, na splátky. Pixmania je spolehlivá společnost, která má na svém kontě tisíce spokojených zákazníků. Ujišťujeme vás, že platba předem je zcela standardní postup.
Na všechny naše výrobky se vztahuje záruka dva roky. V průběhu prvního roku se reklamace uplatňuje u autorizovaného servisu v ČR, v průběhu druhého roku se reklamace uplatňuje u nás ve Francii.
V případě, že se jedná o těžší zboží, požádáme o bezplatné vyzvednutí zásilky u firmy UPS. Pokud se jedná o lehčí zboží, je třeba nám zásilku poslat prostřednictvím české pošty a poté vám náklady budou proplaceny.
Přidáno: včera, 14:43
- dostupnost
- vyber
Proti:
- nebylo mozne zmenit adresu vyzvednuti ani u PPL tak ani za strany pixmania.
Vyjádření obchodu Pixmania
kontaktujte nás na adrese : nazory_cz(na)pixmania(tečka)com a napište nám číslo vaší objednávky, abychom mohli prostudovat vaší reklamaci.
Přidáno: 15. března 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost, skladová dostupnost
Přidáno: 13. března 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- výhodná cena
Proti:
- automatické přidání rozšířené záruky do košíku při nákupu
Přidáno: 12. března 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- Vyborne ceny
Proti:
- Nevelka sirka portfolia (malo kategorii) napr. v rubrice drobne elektrospotrebice.
- Malo informaci k produktum, je potreba si precist podrobny popis jinde, u vas pouze objednat.
- Rubrika typu "chybi Vam tu nejaky produkt? Dejte nam vedet."
Přidáno: 11. března 2010
ing. Dalibor Tůma
- kvalita komunikace
Pro:
- výhodné ceny
- kvalitní zboží
Proti:
- Po zkušenosti s prvním nákupem slabinu nevidím
Přidáno: 10. března 2010
Doprava - DPD UŽ NIKDY!
Pro:
- Kompletní, pravdivé informace o produktech.
- Nejvýhodnější cena.
- Výborná komunikace s obchodem.
Proti:
- DPD - zásilku předali úplně cizí osobě která se v tu dobu nacházela na uvedené adrese čímž mi samozřejmě znemožnili zkontrolovat si nepoškozenost balíku. Tuto dopravní společnost rozhodně nedoporučuji. Pokud mám něco předem zaplacené očekávám, že mi to dopravce předá do vlastních rukou!!!
Vyjádření obchodu Pixmania
velice se omlouváme za toto nedopatření dopravce, vaši stížnost předáme na prošetření. Ujišťujeme Vás, že Pixmania dělá vše proto, aby uspokojila co nejlépe své zákazníky.
Kontaktujte nás na adrese : nazory_cz(na)pixmania(tečka)com a napište nám číslo vaší objednávky.
Přidáno: 10. března 2010
licna
- kvalita komunikace
Pro:
- Nikde jinde jsem zboží nemohl sehnat. Cena je také velmi slušná.
Proti:
- Moc se mi nelíbí ta vnucovaná smlouva o kvalitě vyřízení objednávky (nebo tak nějak). Tuhle položku bych si rád dal do objednávky sám, pokud budu chtít; a ne že si ji musím explicitně vyřadit.
Přidáno: 9. března 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- Dobrá cena.
- Vyřizování reklamace.
Zobrazuji 1 - 10 ze 2082 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...209 Další »