Obchod PENZO.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze PENZO.cz
Přidáno: včera, 08:59
Ann
- kvalita komunikace
Pro:
- osobní odběr
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 6. února 2012
ikska
- kvalita komunikace
Pro:
- Moc se mi líbila rychlost vyřízení nákupu, vlastně i vše ostatní, až na to nejdůležitější..
Proti:
- Bohužel jsem byla dost zklamaná, když mi místo mé objednávky dorazil tester. U jiných obchodů jsem zvyklá, že je výrobek označen, takže už dopředu vím, že si objednávám tester nebo klasickou edt.
Vyjádření obchodu PENZO.cz
Velice nás mrzí vaše špatná zkušenost, ale u každého testeru je uvedeno, že se jedná o tester, zvážíme tedy další zvýraznění této informace.
Pokud nejste spokojená s obdrženou zásilkou, můžete nám ji do čtrnácti dnů bez udání důvodu vrátit a objednat si správný parfém.
Věřím, že když jste se kvůli tomu již neozvala, že parfémy využijete i takto.
Přidáno: 2. února 2012
milo200
- kvalita komunikace
Z tohoto důvodu bych obchod doporučila ostatním.
Pro:
- Dobré ceny.
- Rychlé dodání zboží.
Přidáno: 31. ledna 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- levné
- otřesná komunikace
Vyjádření obchodu PENZO.cz
Omlouváme se, můžete mi prosím napsat na email svitek@penzo.cz s kým jste komunikovala.
Uděláme vše pro to aby se podobná situace již neopakovala.
Přidáno: 30. ledna 2012
Marie 167
- kvalita komunikace
Pro:
- zboží je levnější než v kamenných obchodech
- žádné
Bezva ceny
Jediné, co bych trochu zlepšila je rychlost komunikace. Zboží jsem objednala o víkendu, ale až v pondělí mi přišla informace s potvrzením a teprve až v úterý údaje k platbě. Bývala bych zaplatila hned v den objednávky - škoda.
Hezky zabaleno
Jsem moc spokojená!
vikinkira
Proti:
- Hodne moc za postovne a to sem si udelala jednou obednavku na kalendar a hrncek s fotografii. Prisli mi osobitne a s velkym postovnym oba. Vic si neobjednam,kdyz to jednotlive posilate a tolik si uctujete. Dekuji
Vyjádření obchodu PENZO.cz
vámi popisované zboží v našem eshop vůbec neprodáváme, takže se jedná nejsíš o záměnu s jiným eshopem.
Příště nakupte u nás a určitě budete spokojená, máme nízké poštovné a na některé věci je poštovné zcela zdarma ;-)
Eva Richterová
- kvalita komunikace
Pro:
- přehlednost
- dobré ceny
- kvalitní zboží
- žádné slabiny
Přidáno: 23. ledna 2012
šiša
- kvalita komunikace
Pro:
- co od internetového obchodu požaduji, velký výběr časné a bezproblémové dodání
- o žádných zatím nevím
Přidáno: 23. ledna 2012
Marketa T
Obchod doporučuji!
Pro:
- Nízké ceny, možnost osobního převzetí