Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Pěkný domov

Zákazníků doporučuje obchod
Ověřeno zákazníky

Hodnocení obchodu

Jak uživatelé hodnotili daný obchod?

Celková spokojenost
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • Kvalita dopravy
  • 96 % Zákazníků dorazilo zboží v pořádku
  • 99 % Zákazníků dorazilo zboží do 10 dnů
Ověřeno zákazníky

Obchod Pěkný domov získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky

Přidáno: 23. května 2012

• Rychlost,skvělá komunikace,dáreček

Skvělý obchod,vřele doporučuji

Pěkný den,
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení i doporučení nás. Jsme velice rádi, že nákup proběhl na výbornou a bez problémů. Děkujeme za Vaši přízeň i za hodnocení,
přejeme krásné letní dny,

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 22. května 2012

• kvalita dopravy

zbozi bylo nadceneno, za ty castky jsem cekala lepsi kvalitu. barva kufriku neodpovidala, kovova cast hrnku (za 207Kc) byla znacne poskrabana, stuha na krabici roztrepena (stacilo kraj zaposit). celkove jsem velmi zklamava, polozky totiz byly drahe, coz mylne vzbudilo dojem kvalitniho zbozi, ovsem podobne zbozi se da sehnat v kdejake trznici za zlomek ceny.

Reakce obchodu Pěkný domov

děkujeme za Vaše hodnocení. Co se týká kvality výrobku, samozřejmě si každý představuje něco jiného. Pokud jste s kvalitou nebyla spokojená, samozřejmě jste mohla do 14 dnů bez udání důvodu od smlouvy odstoupit a peníze bychom Vám samozřejmě vrátili. Co se týká úložných krabiček, máme je od českého výrobce, který je na našem trhu již od roku 1926 a o velice dobré kvalitě výrobku jsme přesvědčeni a nikdy bychom nenabízeli výrobky, které můžete koupit někde jinde za zlomek ceny. Cena kufříku je 134 Kč a nemyslíme si, že by byl kufřík předražený. Mrzí nás, že jste byla nespokojená, vzhledem k tomu, že právě Kazeto je mezi našimi zákazníky velice oblíbené. Rovněž nás mrzí, že jste nebyla s naším obchodem spokojená, protože, jak tomu nasvědčují předchozí reference, se snažíme pro spokojenost zákazníků dělat maximu. Doufáme tedy, že Vás alespoň dárečky za nákup potěšily a příště neváhejte, pokud nejste s kvalitou spokojená, od smlouvy odstoupit. Mrzí nás, že jsme zklamali Vaše očekávání, ale opravdu si myslíme, že česká firma Kazeto s tak dlouholetou tradicí nabízí skutečně kvalitní výrobky.
Přejeme Vám krásný den a děkujeme za Váš nákup,

Dáša

Přidáno: 20. května 2012

• kvalita dopravy
  • Odpadlo dlouhé běhání po kamenných obchodech a shánění dárků.
  • Obchod nemá slabiny, slabiny jsou ve výši poštovného.

Byla jsem jen a jen mile překvapena rychlostí vyřízení objednávky a dokonce i dárkem, který moc potěšil. Díky za preciznost a přeji hodně sil v podnikání.DOPORUČUJI VŠEM!!!!

Krásný den,
moc děkujeme za Vaše nádherné hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená a že vše proběhlo dle Vašich představ. Těšíme se na Váš příští nákup a děkujeme za doporučení nás.
Krásný den.
S pozdravem Tým obchodu Pěkný domov

David

Přidáno: 15. května 2012

• kvalita dopravy

Výborný, velice rychlé a bez problémů.

Marek

Přidáno: 14. května 2012

• kvalita dopravy
  • pekné produkty, prehladná stránka
  • doba dodania

Možnosť nakúpiť pekné veci za prijateľnú cenu, dobrá komunikácia, len tá doba dodania...

Reakce obchodu Pěkný domov

děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám líbí naše stránky i zboží. Bohužel doba dodání na Slovensko je delší než po ČR, nicméně se snažíme uspokojit zájem zákazníků o naše zboží i na Slovensku. Samozřejmě, že v případě osobních odběrů je doba dodání delší - cca 6-10 dní. Pokud však na zboží spěcháte, kurýr Vám jej může doručit za cca 2-3 dny.
Moc děkujeme za Vaše hodnocení i za Vaši přízeň, těšíme se na Váš příští nákup,

Přidáno: 13. května 2012

• kvalita dopravy

S Vaším obchodem jsem byla nadmíru spokojená. Objednala jsme si dvě věci, z toho jedna však již nebyla na skladě. Paní z obchodu mi volala a domluvily jsme se na náhradním zboží. Částku za zboží jsem hradila převodem. Rozdíl mezi původní cenou a cenou poté, co jsem si vybrala jiné zboží, mi byl ihned vrácen zpět na konto. Považuji obchod za velice seriózní a mohu doporučit.

Krásný den,
děkujeme za Vaše stručné, avšak pro nás velice příjemné hodnocení. Vaše spokojenost nás velice těší. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nadmíru důležitá.

Mary

Přidáno: 10. května 2012

• Pohodlie nákupu z domova
  • -

Neviem ohodnotiť-tovar ešte nedorazil

Pěkný den,
bohužel dodací lhůta na Slovensko je poněkud delší, navíc ve Vašem případě jsme ještě objednávečku poupravovali. Balíček však od nás odešei téměř okamžitě po změně Vaší objednávky a proto věříme, že brzy dorazí, nebo již dorazil.
Děkujeme za Vaši přízeň,

Přidáno: 9. května 2012

• kvalita dopravy
  • one of the things was a bit damage.

Reakce obchodu Pěkný domov

mrzí nás, že jedna věc byla mírně poškozená. Jsme však přesvědčení, že od nás balíček odcházel v pořádku. Zboží prošlo trojí kontrolou. Je škoda, že jste se neobrátil/a na přepravce, protože by reklamaci jistě uznali.
Děkujeme za Váš nákup, doufáme, že Vás potěšily dárečky k nákupu,
přejeme krásný den,

Radka

Přidáno: 4. května 2012

• kvalita dopravy
  • pěkné, pro mě zajímavé zboží
  • jedině snad, že jsem si objednala věšák a mezitím byl vyprodán, ale byla jsem o tom telefonicky informována

doporučuji a děkuji za přiložený dáreček, který mě potěšil.

Stanislava

Přidáno: 3. května 2012

• kvalita dopravy
  • V ponuke sú veľmi pekné veci
  • Tak isto milá pozornosť veľmi poteší
  • Vysoká cena produktov
  • Vysoká cena poštovného
  • Problémy s reklamáciou pre SR

Bola som trochu sklamaná, keď mi tovar došiel, lebo som očakávala napríklad misku na chipsy a bola dosť malá, takže akurát tak na oriešky. Rovnako ako aj druhý tovar. Nie pri všetkých produktoch sú rozmery a na tej fotke to malé nevyzerá. A zdá sa mi to naozaj dosť veľa peňazí za malú mištičku. Tak isto aj tie jedálenské súpravy sú prekrásne, ale neskutočná cena. Rozmýšľala som aj nad šálkami, že si objednám, len sa bojím že mi prídu šálky ako z hračkárskeho Barbie domu.

Pěkný den,
mrzí nás, že misky nebyly dle Vašich představ. Nicméně vždy rozměry uvádíme a pokud má zákazník jakýkoli problém či dotaz, může se na nás obrátit a rádi rozměry dopřesníme. Co se týká ceny, tu bohužel neovlivníme. Jedná se o luxusní značku a ceny jsou u této kolekce opravdu vyšší. Jedná se také o naši nejluxusnější kolekci.
Jsme však rádi, že se Vám náš obchod líbí,
těšíme se na Váš příští nákup,

Zobrazuji 1 - 10 ze 313 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...32