Recenze Pěkné prádlo
mrkivka
Přidáno: 23. října 2011
- Rychlá odpověď na konkrétní dotaz.
- Pěkný internetový obchod s velkou nabídkou.
- Dlouhá doba dodání! Po připsání peněz na účet trvá ještě 2 dny odeslání zboží. Celkem 8 dní než objednávka dorazila.
- Nepotvrzená faktura - ani podpis, ani razítko!
- Informace o stavu objednávky: 1) Před odesláním zboží mi přišel prázdný mail, pouze s vyplněným předmětem: "Změna stavu objednávky". O 3 hodiny později přišel další mail již s textem, ale špatně uvedenýmy datumy.
Prádlo přišlo a vcelku za slušnou cenu. Ale prodejce má hodně co dohánět. Hlavně v rychlosti dodání a formálním a správném informování kupujícího o stavu objednávky.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Markéta
Přidáno: 14. září 2011
- kvalita dopravy
- Upoutal mne velmi kvalitní video-tutorial (tematika výběru spodního prádla) uveřejněný na stránkách obchodu. Vzbudil ve mě důvěru a i veškeré další zkušenosti, které s obchodem mám, jsou kladné.
- Nechci mluvit o slabých stránkách obecně - nejsem si jich vědoma. Pouze bych chtěla sdělit, že mnou objednané zboží se v reálu poněkud odchylovalo od popisu uveřejněného na stránkách - nevím samozřejmě, zda šlo o chybu výrobce nebo prodejce. Každopádně se zbožím jsem i tak velice spokojena!
*****
Přidáno: 27. srpna 2011
- kvalita dopravy
- Uvítala bych prodejnu, kde by bylo možné prádlo vyzkoušet, jedná se zejména o podprsenky, kde je lepší si alespoň napoprvé vyzkoušet, jaká velikost sedí.
Přidáno: 26. července 2011
- kvalita komunikace
- dadocí lhůty - nevím proč tomu tak je, ale jako většina obchodů v ČR.
- Objednávám-li něco většinou z GB, mám to "doma" o dva dny dříve. Paradoxně dodávka komponentů pro přebíjecí lis z USA je vyřízena včetně vyclení a doručena rychleji, než objednávka z téměř libovolného e-shopu v ČR.
Výběr a sortiment OK, dodací lhůty stejná nemoc, jak celá ČR. Alespoň to ale netrvalo měsíc, takže mohu doporučit.
Přidáno: 15. června 2011
- rychlost
- na stránkách nedozvěděla jsem se jakým způsobem bych mohla prádlo vyměnit
doporučuji
Monika
Přidáno: 6. června 2011
- kvalita komunikace
- Veľký výber tovaru, niektoré druhy tovaru v kamenných obchodoch nemajú.
- Páčil sa mi tovar, ktorý sa nedá u nás kúpiť.
- nenašla som
Doporučujem nákup v tomto obchode.
Přidáno: 5. června 2011
- kvalita komunikace
- Mám to na cestě do práce
Marcela
Přidáno: 30. května 2011
- kvalita dopravy
- Standart, nic speciálního mě nenapadá.
- Žádné.
Žádný problém. Rychle doručené zboží. Doporučuji
Přidáno: 27. května 2011
- kvalita komunikace
- šílená doba uběhla a stále nevím jestli si zboží mohu už vyzvednout nebo kdy bude k vyzvednutí, prostě jediné info "objednávka přijata"
Přidáno: 25. května 2011
- kvalita dopravy
- že má na skladě všechny velikosti a můžu si proto snadno vybrat
Je to opravdu skvělé mohla jsem si vybrat zboží, které opravdu vyhovuje mojí postavě a taky barevně a kvalitou se mi zboží opravdu hodně líbilo.Byla jsem velmi mile překvapená.