Recenze pctips.cz
Podvedený zákazník
Přidáno: 18. dubna 2012
- vše
Potvrzuji negativní zkušenost předchozího zákazníka. Při snaze o reklamaci je telefon i e-mail nekontaktní, na adrese uvedené jako sídlo firmy a místo pro řešení reklamací se firma ve skutečnosti nenachází.
Reakce: 19. dubna 2012
při snaze o reklamaci jaké objednávky? Napište nám prosím číslo objednávky.
pctips.cz
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Věřitel
Přidáno: 14. dubna 2012
- podvodný internetový obchod
Pokud v tomto internetovém obchodu pošlete za vybrané zboží peníze předem, již nikdy je neuvidíte. Proti provozovateli byla nařízena exekuce. Informace ohledně exekuce Vám jistě milerád poskytne Exekutorský úřad Přerov JUDr.Tomáš Vrána, který Vám již veškeré podklady dávno zaslal na adresu sídla firmy uvedenou v obchodním rejstříku. Netvařte se, že se jedná pro Vás o novou informaci, exekutor Vás kontaktoval a bylo mu přislíbeno uhrazení dlužné částky do 10.3.2012 což se jako již poněkolikáté nestalo.
Reakce: 15. dubna 2012
můžete nám tedy zaslat nějaké podklady k exekuci?
Děkujeme
pctips.cz
Anonym
Přidáno: 13. dubna 2012
- -cena
- -zbozi prislo v poradku
- -komunikace
- -rychlost (zbozi doruceno presne za tyden od objednani, prestoze bylo skladem, znam mnohem rychlejsi obchody)
pokud na objednane zbozi nespechate, doporucuji, cena byla nejnizsi z obchodu ktere mely zbozi v nabidce
tomik
Anonym
Přidáno: 8. ledna 2012
- lzou
- neexistujici ceny
- co je skladem, neni skladem
Objednal jsem si zbozi za super cenu a do par minut mi prisel mail, ze zbozi bohuzel uz neni a z obchodu udavana cena zbozi zmizela a hned se prakticky zdvojnasobila :x
Reakce: 9. ledna 2012
trochu silná slova. Cena se nezdvojnásobila, akorát jste si objednal zboží ve výprodeji a to už nebylo.. nejsme kouzelníci a když zboží není, tak Vám to napíšeme.
Nevidíme v tom žádnou lež...a výprodejové položky tímto rušíme. Nechápeme mentalitu lidí, kteří vidí něco za polovinu ceny, nedostanou to, protože je někdo předběhl a hned sem píší negativní recenzi a za to tu ještě platíme nemalé peníze.
Aspoň nám uveďte číslo objednávky, ať se na to mohu podívat.