Recenze Parfémy-Eden.cz
Eva.S
Přidáno: 22. dubna 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
pavel
Tom O.
VL
T.
Přidáno: 29. prosince 2011
- nedoporučuji, uvádí záměrně nízké ceny, ale nic ze zboží nemají (viz Geurlain - z 40 položek mají 3). Nesolidní, nenakupovat!
Nepoužitelný
Reakce obchodu Parfémy-Eden.cz
Reakce: 1. ledna 2012
dobrý den,
zkuste se podívat na jiné prodejce a zjistíte, že tato značka není témeř u nikoho skladem. Jedná se o minimálně prodávané zboží, které prakticky nikdo nedrží na skladě. U nás činí její prodej pod 0,1% a není tedy důvod držet všechan balení na skladě. držíme jen ta, co se prodávají.
Vaše recenze se tedy zavádějící a zcela nesmyslná
Jakub Přenosil
parfemy-eden.cz
Zuzana
Přidáno: 22. prosince 2011
- snad všechno
nedoporučuji!!!Je to už 11 dní co jsem objednala parfém, stále se nic neděje, maximálně mě před vánocemi vypekli, takže tento obchod určitě NEDOPORUČUJI!!!!Škoda, že jsem se zde nepodívala dříve na recenze, určitě bych do toho nešla.
Jste obyčejní podvodníci!!!O ničem takovém jste mne neinformovali.Ještě 20.12. jste mi tvrdili, že zásilku právě dnes odesíláte.Když ani 22.12. nedošla, volala jsem znova a to jste mi opět tvrdili, že zásilku právě dnes odesíláte.Na to jsem Vám řekla, že už o to nemám zájem.Alespoň uznejte svou chybu a přestaňte tak trapně lhát!
Toto je poslední mail, který jsem od Vás obdržela:
Vážený zákazníku,
tento e-mail byl automaticky vygenerován obchodem www.parfemyeden.cz na základě změny stavu Vámi uskutečněné objednávky ze dne 11.12.2011.
Stav Vaší objednávky byl změněn na: Potvrzená.
O dalších změnách Vás budeme informovat.
Děkujeme za Váš nákup a přejem příjemný den.
V případě problémů nebo dotazů napište na info@parfemy-eden.cz.
To snad mluví za vše!!!
Reakce obchodu Parfémy-Eden.cz
Reakce: 23. prosince 2011
dobrý den paní dostálová,
vámi objednané zboží jsme bohužel krátce před vaší objednávkou doprodali a o tomto jsme vás informovali emailem ze dne 12.12.2011 16:14. Na tento email jsme neobdrželi žádnou reakci. Následně jste nám 2x volala a pokaždé jsme vás informovali, že jsme parfém doprodali a pravděpodobn do vánoc nebude dostupný.
Nijak jsme vás tedy nevypekli. O nedostupnosti vámi objednaného zboží jsme vás řádně a včas informovali
Jakub Přenosil
parfemy-eden.cz