Obchod Obchody24.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Obchody24.cz
Přidáno: před 10 minutami
- kvalita komunikace
Super obchod,rychlost,výborná komunikace,naprostá spokojenost.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: před 19 minutami
- doprava zdarma
profesionalni
Twins.Sovovi
Přidáno: před 33 minutami
- kvalita komunikace
- Výhody jsou určitě se jich nalezne mnoho;)
- No slabina neńí určitě z vaší strany,ale možnosti splácení.Chtěla jsem si vzít jako maminka na mateřské golfový kočárek a neschválejí to kvuli mateřské přitom si myslím že mám příjem a aspon že jsem ochotná to spolácet není moc maminek s dvojčátky co mají jen tak v kapse 10tis. Na nový kočík :( To mě naštvalo .
Nemůžu doporučit když jsem nic nekoupila a ani neměla tu možnost.
Přidáno: včera, 15:51
- kvalita komunikace
- cena a osobní vyzvednutí
bezva obchod se super cenami, kvalitní komunikací, rychlostí a možností os. vyzvednutí
Přidáno: včera, 08:39
- kvalita komunikace
- Možnost vyzvednout osobně a parkování v místě výdeje.
- -
Výborný.
mia
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
- cena, kvalita, výborná komunikace
- detailní výhody výrobku
výborná komunikace, různé slevy, např. doprava zdarma, velice krátká doba dodání výrobku, mohu doporučit, výrobky jsou originálně zabaleny.Platí se po předání výrobku přepravcem, bez navýšení dopravného. Velice seriozní jednání ze strany prodejce.
Radka
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
Výborná komunikace a informovanost ze strany obchodu.
Andrea
- kvalita komunikace
- Zboží jsem srovnávala podle ceny, ta rozhodla, pak kolik budu platit poštovné a způsob dopravy. Preferuji zboží na dobírku nebo osobní vyzvednutí.Také rozhodovalo doporučení na obchod a známost obchodu na internetu.Vyhovovala mi i informovanost o doručení balíku SMSkou.
Spokojenost s nákupem, doporučuji.
Anka L
- kvalita komunikace
- Komunikace se zákazníky. Při reklamaci mi přestali odpovídat na emaily bez jakéhokoliv vyjádření.
Pokud si zakoupíte funkční zboží, asi nebudete mít problém - vyřízení objednávky je rychlé. Ovšem pokud budete muset řešit někajé problémy s pracovníky obchodu, už je to horší - nebo spíš zlé. Snažila jsem se reklamovat rozbité zboží, na první email mi bylo odepsáno (a požádáno o fotky atd), ale od té doby na mé emaily nereagují...
- dostupnost zboží
- rychlost vyřízení objednávky
- o žádných nevím
Nakoupila jsem na základě předchozí
dobré zkušenosti.
Objednávka vyřízena hned následující den.
Zaslané zboží odpovídalo objednávce.
Příznivá cena zboží.
Obchod mohu na základě shora uvedeného ostatním doporučit.