Recenze Obchodní dům MIJA SÚ s.r.o.
Bigtomas
Přidáno: 17. května 2012
- rychlost
- nevím o nich
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
MOBILAC
Přidáno: 10. května 2012
- ZADNE
- NEDA SE PLATIT PO PREVZETI ZASILKY
peto
Přidáno: 8. května 2012
- vratil som meteostanicu 26.3.2012 a do dnesneho dna somnou nekomunikuju.Peniaze som nedostal spat a toje uz 8.maj.Vobec nereaguju a ked sao sa dovolal tak ma prepojili a uz to nikto nedvihal ani po opetovnom volani.To je ich ta garancia!!!! Takze bacha
Ziadna hviezdicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přidáno: 24. dubna 2012
- kvalita komunikace
Než cokoliv z tohoto obchodu objednáte, tak jim předem napište zda opravdu mají zboží skladem. Protože když mají u položky zboží skladem tak to neznamená že ho opravdu mají.
Potvrzení objednávky na email dojde, ale vypadá to jako z jiného eshopu, i zrušení objednávky u položky, kterou mají skladem proběhlo ve stylu tohle zboží už dlouho nemáme, a došlo to z úplně jiného eshopu ale s mými údaji a položkami.
Přidáno: 19. dubna 2012
- nemusím nikam chodit
Přidáno: 24. března 2012
- žádné
- nemá vystavené zboží
špatné nikdy už nenavštěvovat. 14 dní čekám pak až když se ozvu tak mi řeknou že nemají jednu položku a že to posílají bez ní. o to nemám zájem. chtěl jsem 3 věci aby se to vyplatilo kvůli poštovnému. dík
Zbyněk
Přidáno: 23. března 2012
- kvalita dopravy
- Má zboží, které jsem sháněl.
- Dlouhá dodací lhůta.
Spokojenost s komunikací.
Ale zboží nebylo skladem.
Anonym
Přidáno: 21. března 2012
- Již 17 dní čekám na objednané zboží, doba dodání na webu je 10 dní. Volala jsem ted pánovi, který zprvu vůbec nevěděl o co se jedná a to semnou po mailu komunikoval, že mi zboží přijde, když jsem se ho zeptala zda bylo zboží od nich již odesláno, vzal si můj telefon a řekl, že zavolá zpět s infomacemi, samozřejmě nezavolal. Jelikož jsem byla omezana časem dodání - byl to dárek k narozeninám, který jsem objednávala s 18ti denním předstihem, byla jsem nucena tuto objednávku stornovat.
Již nikdy více!!!!
mysakhd
Přidáno: 18. března 2012
Dost dobrý
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
- Špatné informace o dostupnosti zboží.