Recenze Obchodnet.cz
Přidáno: 28. února 2010
Psychedellic
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 21. února 2010
Přidáno: 19. února 2010
Speed
U totoho shopu jsem zakoupil spoustu výrobků (TV, pračku, kuchyňské spotřebiče, mixér, foťák - zrcadlovku, fén, DVD....) Vždy se setkám s profesionálním jednáním. Informují o termínech dodání. Nově zasílají čísla balíků.Jsem maximálně spokojen.
Vždy se rád na tento obchod obrátím, pokud něco potřebuji.
Pro:
- skvělé ceny
- velký výběr
- telefonní i emailový kontakt
- brzké dodání
- když není skladem, informují předem zda počkám
- nemám nic proti
Přidáno: 18. února 2010
Martin
Přidáno: 10. února 2010
Zuzana
Dle mého názoru standartni eshop. U me objednavky vse v poradku.Pro:
- Objednala jsem LED televizi. Vse probehlo hladce. Zavolali a overili objednavku. Potom volala prepravni spolecnost a domluvila presny cas dodani a opravdu v dany cas prijeli. Rozbalili televizi, potvrdili zarucni list a odvezli obal. Tak nejak si predstavuji profesionalni sluzby. Z me strany zadna vytka a za sebe doporucuji.
Přidáno: 9. února 2010
dark
Zasadne nedoporucuji tento obchod, co slovo, to lez! Objednal jsem si zbozi, jenz bylo doruceno se zavadou. Kdyz jsem jej chtel reklamovat, tak jsem nejprve byl odkazan na profiservis, ktery je ale pres 60km vzdalen od meho domova. Kdyz jsem vyrobek zaslal zpet do obchodnet, tak vyrizeni trvalo 37dni. Co bylo ale smutne ze vetsinu toho casu lezelo zbozi v obchodnet, jelikoz vyrobce dostal zbozi se skoro tritydenni prodlevou. Toto jednani porusuje zakon na ochranu spotrebitele!!!Joo a zapomente ze obchodnet plni svuj reklamacni rad a proplati vam nahrady, ktere jste meli vinou reklamace - na takove maily radsi ani neodpovidaji!
- - katastroficke jednani
- - vyrizovani reklamaci trva dele nez je zakonem dane, na zadost o vraceni penez nereaguji
- - protipravne zdruzuji pri reklamacich, skoro 3 tydny trva nez se zavada dostane z obchodu k vyrobci!!!!
Přidáno: 31. ledna 2010
Joeydevil
Objednal jsem si holící strojek, který byl dle internetového obchodu skladem. Na drufý den objednávky mě bylo sděleno že zboží nemůže být dodáno z důvodu: Omlouváme se, ale teď jsme dostali informaci od výrobce, že Vámi objednané zboží nejsou schopni dodat. Na základě toho jsme nuceni Vaši objednávku stornovat.Snad když mám něco napsané skladem tak nenapíši, že výrobce není schopen to dodat.
Proti:
- nabízí zboží skladem a při tom jej nemají a nedokáží sehnat
Vážený zákazníku,
taková věc se může stát. Aktualizujeme naše stránky každý den. Někdy se může stát, že nastane rozdíl mezi údajem na stránkých a stavem skladu. Jedná se vždy o pouze pár hodinové zpoždění, nicméně pokud je skladem poslední kus a výrobce již tento výrobek nedodává, nemáme možnost jej sehnat. V takovém případě se opravdu musíme omluvit a objednávku z objedktivních příčin stornovat.
Omlouvám se za případné komplilace a přeji hezký den,
Přidáno: 18. ledna 2010
Daninka
Vážený pane Malaníku,č. objednávky již uvádět nemusím, k spěšnému vyřízení celé záležitosti, jak je Vám jistě známo, postačila jen včerejší pravdivá recenze.
Jak jsem si přečetla v ostatních recenzích nebyla má stížnost ojedinělá. Samozřejmě nechám na každém pro jakou společnost se při nákupu zboží rozhodne, jen bych doporučila číst recenze, aby nenaletěli takovým společnostem jako je ta vaše.
A ještě jedna poznámka: CITUJI Z IPEX.CZ :
Bílé linky 840/841/848 – služby na účet volajícího (volaný inkasuje provizi z příchozích volání)
Bílá linka vás zpřístupní na jediném telefonním čísle s jednotnou sazbou volání z celé ČR (pro volajícího) a s nulovými náklady na provoz bílé linky (náklady hradí v plné výši volající). Naopak: za příchozí volání svých zákazníků a obchodních partnerů budete inkasovat provize.
Vyjádření obchodu Obchodnet.cz
je samozřejmě na každém zákazníkovi ať se rozhodne. O pravdivosti Vaší recenze by se dala vést diskuse, ale každý máme zřejmě jiný úhel pohledu na danou věc. Nicméně ohledně údajných provizí z příchozích telefonů se musím velmi důrazně ohradit.NAŠE SPOLEČNOST ŽÁDNÉ PROVIZE Z PŘÍCHOZÍCH TELEFONÁTŮ NEINKASUJE. Využíváme tuto službu od O2 a za tuto službu platíme každý měsíc = tato služba je z naší strany dotována. Nevím, co nabízí jakýsi IPEX.CZ, ale O2 žádné provize nevyplácí viz. http://www.cz.o2.com...
Každý má samozřejmě právo na svůj názor, nicméně opravdu děláme vše proto, aby naši zákazníci byli spokojeni.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
www.obchodnet.cz
při každé takové recenzi doporučuji uvádět číslo objednávky. Bez takové informace se nedá blížeji odpovědět. Naše společnost vrací peníze v řádných lhůtách a pokud se zákazník s operátorkami domluví na dřívějším vrácení peněz, tak je vracíme i před zákonou lhůtou. Z čísla 841 111 116 NEINKASUJEME žádnou provizi. Je tomu právě naopak. Pokud voláte na toto číslo, platíte vždy pouze místní poplatek a zbytek doplácí naše společnost.
jednatel společnosti
Přidáno: 14. ledna 2010
míra
Už nic u nich neberu...Proti:
- Ačkoliv bombasticky inzerují - doprava za 99 Kč - posílají mi zboží poštou, takže klamou, protože zaplatím víc.Už bych si u nich nic neobjednal a to ještě nevím, jestli mi to do týdne přijde !
Vyjádření obchodu Obchodnet.cz
Nerozumím Vaší námitce ! Zboží zasíláme Českou poštou obchodním balíkem s doručením do 24 hodin od odeslání. Nevím, co máte na mysli tím, že zaplatíte víc ? Pokud máte zboží do 30kg zaplatíte vždy pouze 99,-Kč s DPH.
Přidáno: 11. ledna 2010
Jan Mára
Dne 10.11.2009 jsem si objednal u tohoto obchodu dvě položky z nabízeného zboží. Jediný světlý okamžik bylo, že přišla hned odpověď o přijetí mé objednávky. Vzhledem k tomu, že tyto potvrzovací e-maily vytváří sám systém a chodí automaticky, nevím zda je to pro tento obchod jediné pozitivum. Po čtrnácti dnech jsem volal jak to vypadá s mojí objednávkou. Bylo mi řečeno, že jednu položku mají na skladě a druhá má přijít do týdne a jestli chci zboží poslat zvlášť. Proto jsem logicky řekl, ať mi vše pošlou najednou. Od této doby mi již nic nepřišlo a ani jsem se jim nedovolal. Minulí týden 11.1.2010 jsem jim poslal e-mail a přišla mi odpověď, že výrobce nemá potvrzen termín naskladnění a jestli zboží ještě chci. Tak nevím co si mám o tomto obchodu myslet. Podle recenzí co tady jsou si myslím, že kupovat něco v tomto obchodě je jak sázka do loterie. Asi bych ho ale nikomu nedoporučil.Pro:
- klamání dodacími lhůtami
- špatná komunikace