Recenze Obchodnet.cz
Anonym
Přidáno: 3. května 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
COOLTik
Přidáno: 28. srpna 2011
- kvalita dopravy
- Rozhodně nebrat nic. Chtěl jsem vrátit peníze za zboží ve 14 denní lhůtě a vše bylo ok. Ale jakmile jsem jim zboží poslal tak ustala jakákoliv komunikace a na e-maily nereagují (telefoní linku pro jistotu zrušili). Poslal sem jich již asi 15 e-mailů a žádná odpověd. Zboží mají již přes půl roku u sebe a moje peníze nikde. Takže mě okradli o téměr 2000 kč. Vše začnu řešit nejspíše soudní cestou.
Rozhodně nedoporučuji. Viz odstavec výše.
schonez
Přidáno: 12. srpna 2011
- Špatná komunikace, nezájem, na kontaktním čísle sedí "operátoři", kteří jsou absolutně neochotni něco vyřizovat, osoba, na kterou se odvolávají s Vámi také nekomunikuje a na telefonu nikdy není dostupná. Info v potvrzené objednávce není na nic, sdělení, že se Vám ozve operátor je výsměch a linka zdarma, uvedená v objednávce nefunguje. Pokud nechcete ztrácet čas a nervy, hledejte výrobky, o které máte zájem raději v jiných e-shopech, i když možná o něco dražších.
Nechápu smysl tohoto e-shopu, který nemá zájem snad ani nabízené zboží prodávat. Po objednání 2 ks výrobku jsem po týdnu, kdy se mi nikdo neozval a tyto 2 ks byly v objednávce potvrzené, jsem na kontaktní pevné lince zjistila, že objednávka nemůže být vyřízena, protože na skladě je pouze 1 ks tohoto výrobku a firma neví, kdy dodají další kus a neví, zda budu čekat na tento druhý kus. Požádala jsem operátorku, aby vyřídila paní, co mou objednávku má na starosti, ale nikdy mi ji nezavolali k telefonu, že 1 ks odeberu ihned ( jednalo se o dárek ) a na druhý počkám. Bylo mi sděleno, že není problém , že zboží přijde do 3 dnů, ale zároveň mi bylo doporučeno, abych žádost poslala i mailem,což jsem učinila.Odpověď přišla druhý den, kde se mě paní ptala, zda chci poslat ten 1 ks a zda na druhý počkám. Shrnutí ? Kocourkov. Následovalo několik telefonátů z mé strany, ale nic konkrétního se nevyřešilo, zbytečně provolané peníze a ztráta času. A závěr? Paní, co měla mou objednávku na starosti mi po 3 týdnech od zadání objednávky do e-shopu celou objednávku stornovala.
Daniel Svec
jednoduche a rychle
Janina
Přidáno: 18. května 2011
- kvalita dopravy
- pouze že cena byla nižší než v kamenném obchodě
- špatná komunikace, neplatné tel číslo pro info ohledně objednávky, jedinný kontakt na pevnou linku, který nikdo nebere (průměrně za 7 vytočení vám to 1x někdo vezme)
Zboží dorazilo v pořádku, za dohodnutou cenu. Bohužel dorazilo o 3 dny později (1den bych odpustila kvůli vypadnutí servru). Velmi špatná kominikace - hlavní číslo uvedené na stránkách není v provozu a jediná linka na kterou se dalo dovolat, tak tu skoro nikdo nebral (jedna paní byla milá, ale druhá při řešení objednávky byla otrávená, že ji vůbec obtěžuji).
spíš bych nedoporučila, ale pro některé je cena zboží důležitější než nervy, které objetuje pro vyřízení objednávky.
Přidáno: 16. května 2011
- nákup bez problémů
Langr
Přidáno: 13. května 2011
- Jsou dobří
- Ty e-maily co mi posílali byli nesrozumitelný.
Rychle a kvalitně.