Recenze obchod-JB
Přidáno: 16. května 2011
Anonym
za chyby a nefunkční zbož íse zde platíPro:
- rychle přišlo zboží
Proti:
- nedá se dovolat, ani neodpovídají na email, chci reklamovat nefunkční zboží, ale nikdo nezvedne telefon a ani jinak nereagují.
- Rozmyslete si moc dobře nákup zde a nebo se nejdřív informujte na autorizovaný servis jestli nějaký je
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 22. prosince 2010
qfin
Přidáno: 18. října 2010
Morous54
Srdečně nedoporučuji. Obchod by měl být z portálu Heuréka vyřazen.Proti:
- Naprostá ignorace zákazníka. Na dotaz po e-mailu se nereaguje a dovolat se tam nedá. Když už se dovoláte tak Vám slíbí, že se nato podívají a budou Vás kontaktovat, ale skutek utek.
Přidáno: 15. října 2010
Přidáno: 11. října 2010
Chlust
Přidáno: 4. října 2010
David Votrubec
- kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Proti:
- Dorucovaci sluzba se nejspis ani nenamahala zvonit nebo mi zavolat, i kdyz jsem to v objednavce explicitne uvedl. Ze balik dorazil jsem zjistil az pres sluzbu Ceske posty Track & Trace, a musel si pro nej dojit na postu :(
Přidáno: 30. září 2010
- kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Proti:
- dlouhhá dodací lhůta, dorazilo neobjenané zboží
Přidáno: 27. září 2010
Přidáno: 20. září 2010
Anonym
nízká cena a zabelení super ale dodání a komunikace katastrofa!!!Z mé zkušenosti nemohu doporučit!!!!Pro:
- nízká cena,pěkně zabaleno
Proti:
- Bohužel, zboží jsem objednala v pátek 27.8.2010 objednávka přijata s tím že další info email odešlou, jakmile bude zboží k doručení ,platbu ,jsem provedla ihned v sobotu částka odešla z mého účtu v pondělí takže částku za zboží měli na účtě nejpozději ve středu,ale bohuže zboží nikde a info email také ne!Čekala jsem 5 pracovních dní od doručení platby pak manžel volal, kde zboží je, paní se omluvila že to měli špatně označeno a že objednávku pošlou, ale zboží opět nedorazilo a email také ne, za dva dny jsem volala opět znova, paní se opět omluvila, že to má označeno ale čekalo se na zboží že nejpozději v pondělí pozor 13.9!!! zboží odešle ,ale až po té co už jsem se opravdu rozčílila!mezi těmi telefonáty ,jsem posílal i email a sms s dotazem na zboží nikdo nereagoval a když jsem volali a ptali se proč nereagují, paní nám zdělila že nebyla v kanceláři!!!Zboží nakonec dorazilo až 15.9.2010 i přes to, že když jsem ho objednávala bylo skladem!Dočkali jsem se tedy přesně po 19 dnech, dost dlouhá doba nemyslíte?Takové jednání se zakazníkem se mi opravdu nelíbí a samozřejmě mě to odradilo od příštího nákupu!!!
- Prodejce má povinnost vyřídit a odeslat objednávku, na adresu uvedenou v objednávce, do pěti pracovních dnů od přijetí objednávky. V případě platby na účet předem, do pěti pracovních dnů od přijetí platby. Nebude-li možné zboží v tomto termínu expedovat, oznámí to prodejce zákazníkovi na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné či vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle informaci na e-mailovou adresu zákazníkovi.
Přidáno: 20. září 2010
- kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Zakoupil jsem si zboží, jednalo se o zdroj EUROCASE 400W, který jsem testoval na svém PC, ale bohůžel zdroj je nefunkční (zřejmně došlo ke shoření pojistky) a to je zboží nové a to se jednalo jen o zapojení a zapnutí zdroje.