Nehodnotím obchod jako takový, ale produkt. Jestli má tento drzak udržet na zdi střešní box,tak už nic. Je to hrozný šunt.

• Rychlé dodání

Vse perfektni, profesionalni a vstricny pristup, za ktery dekuji. Dalsi sluzby v budoucnu radi vyuzijeme.

• Rychlost dodávky
    • Super cena výrobku
    • Slušně přehledný web
    • Vysoká cena za dopravu

Koupil jsem jen montážní sadu k autoboxu, takže těžko moc hodnotit, ale rychlost dodávky a cena super! Naprosto bez problémů, kvalitní komunikace ani moc, ani málo, takže naprostá spokojenost.

• Výhodná cena
    • Doprava DPD v ceně
    • Rychlá expedice
    • Zboží mohlo být lépe zabaleno (možná věc výrobce)

Rychlé dodání za dobrou cenu. Vše online, vč. komunikace i platby kartou.

Hledal jsem na internetu a našel jsem to, co jsem potřeboval právě v tomto obchodě... Objednávka a termín dodání naprosto v pořádku, zboží splňuje moje představy a požadavky - zkrátka vše v nejlepším pořádku

Děkuji, vše rychle a kvalitně!

Perfektní komunikace a ochota.

• Ochota personálu, nabídli mi vhodnější řešení.

super přístup pána v obchodě. Poradil, pomohl. Děkuji!

Skvělý a ochotný personál, schopný dobře poradit.

• Výrobek byl vzorně zabalen, rychlé dodání

• spolehlivost
    • rychlost

Jediný problém je, že dodané hagusy nelze uchytit do předpřipravených otvorů od výrobce VW na střeše, muselo by se vrtat do střechy auta. Źádám proto o zrušení kupní smlouvy a vrácení zboží a peněz. Děkuji JUDr. Martin Aleš

Reakce obchodu NEUMANN

Dobrý den, pane Aleši,

mrzí nás taková recenze hlavně z důvodu, že u každých našich podélníků je jak v popisu, tak v textu uvedeno, že se podélníky montují mimo originální lištu, u každých je v textu také připojen montážní návod a je tedy možné kdykoliv s kolegy techniky montáž konzultovat.
    Dále nerozumíme tomu, když jste obržel podélníky již před 14 dni, jste tuto výhradu neřešil přímo s obchodem, nebo podélníky nevrátil s odstoupením kupní smlouvy v rámci 14 denní lhůty na vrácení zboží přes e-shop, ale počkal jste si na špatnou recenzi.

Zboží zašlete s průvodním dopisem a číslem účtu zpět na naši adresu, v rámci vrácení do 14 dnů u Vás nyní uděláme vyjímku.

Team Neumax.cz

• Rychlé dodání, kvalitně zabaleno, český výrobek

• skvělá komunikace, zaměstnanci ochotně poradili předvedli.

• mnoho produktů vystaveno na prodejně
    • ochotný personál

• Ochotný a vstřícný personál, vysvětlili mi výhody a přednosti jednotlivých výrobků

Prodavači vám poradí a před koupí vám ještě předvedou manipulaci s vybraným nosičem, můžete si jí i vyzkoušet sami (v obchodě mají trénovací přípravky - pevně namontovaná závěsná zařízení)

• okamžité vyřízení reklamace