Nehodnotím obchod jako takový, ale produkt. Jestli má tento drzak udržet na zdi střešní box,tak už nic. Je to hrozný šunt.
Vse perfektni, profesionalni a vstricny pristup, za ktery dekuji. Dalsi sluzby v budoucnu radi vyuzijeme.
- Rychlost dodávky
- Super cena výrobku
- Slušně přehledný web
- Vysoká cena za dopravu
Koupil jsem jen montážní sadu k autoboxu, takže těžko moc hodnotit, ale rychlost dodávky a cena super! Naprosto bez problémů, kvalitní komunikace ani moc, ani málo, takže naprostá spokojenost.
- Výhodná cena
- Doprava DPD v ceně
- Rychlá expedice
- Zboží mohlo být lépe zabaleno (možná věc výrobce)
Rychlé dodání za dobrou cenu. Vše online, vč. komunikace i platby kartou.
Hledal jsem na internetu a našel jsem to, co jsem potřeboval právě v tomto obchodě... Objednávka a termín dodání naprosto v pořádku, zboží splňuje moje představy a požadavky - zkrátka vše v nejlepším pořádku
Děkuji, vše rychle a kvalitně!
Perfektní komunikace a ochota.
- Ochota personálu, nabídli mi vhodnější řešení.
super přístup pána v obchodě. Poradil, pomohl. Děkuji!
Skvělý a ochotný personál, schopný dobře poradit.
- Výrobek byl vzorně zabalen, rychlé dodání
- spolehlivost
- rychlost
Jediný problém je, že dodané hagusy nelze uchytit do předpřipravených otvorů od výrobce VW na střeše, muselo by se vrtat do střechy auta. Źádám proto o zrušení kupní smlouvy a vrácení zboží a peněz. Děkuji JUDr. Martin Aleš
Reakce obchodu NEUMANN
Dobrý den, pane Aleši,
mrzí nás taková recenze hlavně z důvodu, že u každých našich podélníků je jak v popisu, tak v textu uvedeno, že se podélníky montují mimo originální lištu, u každých je v textu také připojen montážní návod a je tedy možné kdykoliv s kolegy techniky montáž konzultovat.
Dále nerozumíme tomu, když jste obržel podélníky již před 14 dni, jste tuto výhradu neřešil přímo s obchodem, nebo podélníky nevrátil s odstoupením kupní smlouvy v rámci 14 denní lhůty na vrácení zboží přes e-shop, ale počkal jste si na špatnou recenzi.
Zboží zašlete s průvodním dopisem a číslem účtu zpět na naši adresu, v rámci vrácení do 14 dnů u Vás nyní uděláme vyjímku.
Team Neumax.cz -
- Rychlé dodání, kvalitně zabaleno, český výrobek
- skvělá komunikace, zaměstnanci ochotně poradili předvedli.
- mnoho produktů vystaveno na prodejně
- ochotný personál
- Ochotný a vstřícný personál, vysvětlili mi výhody a přednosti jednotlivých výrobků
Prodavači vám poradí a před koupí vám ještě předvedou manipulaci s vybraným nosičem, můžete si jí i vyzkoušet sami (v obchodě mají trénovací přípravky - pevně namontovaná závěsná zařízení)
- okamžité vyřízení reklamace