Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze Netfox.cz

admin.kvsl

Přidáno: včera, 09:45

• rozumná cena zboží
  • postup při reklamaci: automaticky zamítnuto bez dalšího zkoumání.
  • důvod: (jak bylo bezelstně sděleno do telefonu) "nikam to na posouzení neposíláme, to bysme nestihli do 30 dní a všichni pak chtěj zpátky peníze"
  • NÁDHERA!

příště raději vybrat u někoho solidnějšího

• Ano
  • Ne

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

jasan

Přidáno: 1. května 2012

• potkal jsem po ceste peknou holku
  • objednal jsem si PC komponent, ktery mel byt inhed k odberu.
  • Samozrejme nebyl a tak ze ho objednaji a do dvou dnu bude k vyzvednuti.
  • uz cekam pres mesic a nejsou schopny ani zavolat.
  • !!!Nakonec mi vyhrozuji ze pokud objednavku stornuju, budou po me vymahat 500,- storno poplatek!!!

Tady fakt nenakupovat, bezte radsi jinam, ttimhle eshopem jen ztracite cas..

• Ne

Přítel Ajťák

Přidáno: 12. dubna 2012

• nic
  • vsechno

Hroznej eshop, kterej si nevazi lidi, jde jim hlavne o vydelek, tzn. ze vse co je k produktu zdarma vam nedaji...

To ze Vam zavolaji je v poradku, ale nedelaj to kuli vam, ale kuli sobe, aby si mohli potvrdit objednavku....

Nizke ceny? ale co ta kvalita....

Reklamace?.. tak to si rovnou pripravte trestni oznameni...

Enter

Přidáno: 17. března 2012

• Druhy den po objednavce mne informovali, ze zbozi nemaji skladem.(bylo jasne uvedeno v e-shopu)
  • Zbozi bylo k odberu o den drive
  • Komunikace a jednani v obchode vse v poradku
  • Zaskocil mne system postupu vydeje zbozi,ale nic hrozneho.

zatim vse v poradku

kdoasi

Přidáno: 26. února 2012

• nic
  • hodnoceni si pisou na internet sami
  • nejhorsi eshop
  • zakaznici jsou jim u zadku
  • reklamovat nema ani cenu
  • dostupnost nulova
  • cena se muze zmenit i po objednavce
  • davaji nekompletni baleni a proto ta nizka cena

radsi si priplatte a kupujte jinde nez tady....

sysoj

Přidáno: 14. února 2012

• Výborná komunikace
  • Dobré ceny

Do firmy jsme mj. kupovali několik routerů Cisco, obchodník nám vždy pomohl dohledat nejasnosti i zajistil méně standardní zboží - záruky, licence packy apod.

Zdeněk

Přidáno: 2. února 2012

• Předchozí příspěvek byl mylný. Chyba byla na mé straně, e-maily totiž skončily ve spamovém koši.

Názor učiním až po uskutečnění nákupu

• Ano

PetrK

Přidáno: 2. února 2012

• Dobré ceny
  • výborná komunikace a informování o stavu objednávky
  • dobrá lokalita prodejny
  • Některé položky, které nebyly již dostupné, byly stále na e-shopu

Když se dívám na ta 10% hodnocení, musím sem napsat. Nakupoval jsem na Netfoxu asi 3x a jsem spokojený. Objednávky OBZ0910988, OBZ1008682, ORDC072976. Stalo se, že zboží, které bylo v objednávce nebylo již dostupné, i ikdyž na e-shopu jej stále uváděli, ale v tom případě mi ihned volal pracovník firmy, který se omluvil a nabídl mi podobné zboží. Za 2-3 dny bylo zboží k odběru na prodejně v Koněvově ul. Rozhodně jsem nezaregistroval, že by někdo, jak na pokladně tak i na výdeji zboží, byl arogantní, naopak. Také to je jediný obchod, ve kterém jsem sehnal bezdrátový digitální teploměr s externím čidlem, které mělo navíc drátovou prodlužku. ------- Za sebe teby Netfox doporučuji! -------

• Ano (4)

Netfox

Přidáno: 19. ledna 2012

• Solidní jednání a dodržování všech zákonů a nařízení.
  • Rychlá a průběžná komunikace se zákazníky.
  • Zázemí firmy s dlouholetým působením na trhu a jistota solidního a zákonného jednání.
  • Nízké procento nespokojených zákazníků.Sem píší jen nespokojený zákazníci, spokojených zákazníků je podstatně víc, být takto neschopní jak se zde píše v recenzích, tak nejsme na trhu úspěšní 6 let a stále se nerozrůstáme...
  • Nemáme vše co kdo chce ihned skladem.
  • Pokud si zákazník řekne, že si počká a akceptuje cenu co bude za 2 týdny ( nevíme, zda pujde cena nahoru, nebo dolu ) a cena jde nahoru, tak pak dodržíme co jsme nabídli novou cenu, nebo objendávklu zrušit. Problém byl na koci roku s HDD ale každý kdo se v tom trochu orientuje, tak ví, že došlo cca k trojnásobnému zdražení disků a řešili jsme zde i niže v recenzích je, že si něco objednal co nebylo a pak jsme mu to nabízeli podstatně dráž, ale to není nesolidní jednání, ale situace na trhu, která byla u všech prodejců. Změna kurzu hraje v ceně taky roli a když ji zákazník akceptuje, tak se pak nemá rozčilovat, že chce změnit to co jsme si dohodli a dělat zpětně jinou dohodu jinak bude škodit... a to nám přeci za tu 100,- nestojí - vydírání koncovýma zákazníkama... Nenecháváme se vydírat.

Recenze na Heuréce jsou velmi objektivní a přinosné pro zákazníky :-)
Ve výsledku Heuréka slouží jen aby každý převážně neoprávněně naštvaný zákazník se mohl nějak beztrestně pomstít a dokázat si , že na to má škodit a je lepší a drsnější.
Poslední reakce na nedodání do 14 dní byla na 2x RJ45 spojku každá cca za 20,- která nebyla a kolega Kratochvíl nabízel spojku za 25,- podobnou ale tu zákazník nechtěl, že si počká na ty co chtěl 2ks po 20,-
Dnes se zákazníkovi volalo, že tu má nevyzvednuté zboží za cenu co požadoval a strašně se rozčiloval, že zboží chtěl do 14 dní a za cenu co si objednal a že nás teď pomluví na Heuréce za objednávku za 40,-
Recenze hned pod tím je extra obecná a jen pomlouvá a nic konkrétního neřeší, nevíme o koho jde.
Ale pomlouvá nás, že 16. ledna měl problém s naší prodavačkou na prodejně, ale očividně už zákazník u nás delší dobu nebyl, jinak by věděl, že na prodejně jsou jen kluci a že holku na prodej jsme měli na výpomoc na konci roku od září do prosince. Tak jak komentovat, že s prodavačkou v lednu řešil neochotu :-)
Spokojených zákazníků což je většina nemá potřebu na Heuréku nic psát a vychytralý zákazníci většinou bez zákonného nároku na to co si stěžovali sem píšou polopravdy jen aby mohli anonymě škodit.
Český národ jak je vidět má zálibu škodit a když to nejde zase škodit a přes počítač to jde velmi snadno… na prodejně tu ani pisálci nepípnou pří řešení reklamací a z domova nám to po internetu pěkně nandají a jsou drsní.
Každý ať si udělá názor sám :-)

• Ano (5)
  • Ne (6)

Markonas

Přidáno: 19. ledna 2012

• Objednal jsem si výrobek, u kterého byla dostupnost SKLADEM NEBO DO DRUHÉHO DNE.
  • Zboží ale do druhého dne připraveno k vyzvednutí nebylo.
  • TELEFONICKÁ REAKCE PANA KRATOCHVÍLA: Zboží vám jsme schopni dodat, ale:
  • - ZA VYŠŠÍ CENU v řádu několika dní
  • - nebo ZA CENU VE VAŠÍ OBJEDNÁVCE, ale až za 14 dní
  • Vybral jsem si, že chci zboží dodat za cenu uvedenou v mojí objednávce, ale ve 14ti dnech mě nikdo nekontaktoval a zboží připravené k vyzvednutí nebylo.
  • Pan Kratochvíl se zveřejněním příjmení na Heuréce souhlasil.
  • (Já o publicitu nestojím.)

nikdy víc...

• Ano (4)