Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

IT trade.eu

Hodnocení uživatelů:

12 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze IT trade.eu

Přidáno: 13. dubna 2010

Anonym

Z mé zkušenosti. Vázne komunikace, dodací lhůty dlouhé. Ceny jako jinde. Nicméně nakonec dostanete, co jste objednali. Nikdo ovšem není dokonalý a proto je možné, že v mém případě šlo o shodu okolností. Fakt nechci nikomu škodit.

Pro:

• Jak jsem slíbil - k objednávce 1000051. Telefon nakonec došel, takže děkuji.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 12. dubna 2010

Cyril Opatrný

Pan Vostřák reaguje skutečně bleskově. Škoda, že jen na hodnocení jeho obchodu. Kdyby tímto způsobem reagoval alespoň na mailové dotazy, mohl by si podobná nedorozumění ušetřit. Nicméně nechci bezdůvodně škodit

Pro:

• Objednávka 1000051 - konečně jsem se dovolal. To po čtyřech neúspěšných telefonátech a mailu.

Proti:

• Tak ještě k objednávce 1000051. Konečně jsem se na obchod dovolal a byl ujištěn. Že objednávka byla odeslána. Pokud je tomu skutečně tak, pak děkuji a pokud zboží obdržím, tuto informaci zde na foru zveřejním, protože nechci, aby docházelo k trapným nedorozuměním. Nicméně, dodací lhůta je oproti obchodům z - například - Hong Kongu taková, že se v kombinaci s nekomunikativností firmy, podezření z marného zaplacení přímo nabízelo. Navíc s tímto obchodem je toto moje první zkušenost. Kdybych tušil, že je třeba se obrnit takovou dávkou trpělivosti, vydržel bych.
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 12. dubna 2010

Cyril Opatrný

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Objednávka 1000051 odeslána (stejně jako platba) 23.3.2010. Telefonické ujištění ze strany pbchodu 31.3.2010, že zboží bude odesláno 23.4.2010. Je 12.4.2010 a zboží stále nemám. Obchod nereaguje na maily a nezvedá telefon. Vypadá to, že jsem přišel o peníze.

• Pan Vostřák nekomunikuje ani telefonicky ani mailem

Vyjádření obchodu IT trade.eu

Dobrý den, NEROZUMÍM vašemu příspěvku, mluvili jsme spolu telefonicky, kdy jsem Vás sdělil termín a zboží bylo dnes expedováno. V době objednání nebylo skladem o této skutečnosti jst byl informován. pak jsme spolu mluvili a přislíbil jsem expedici v termínu, co píšete. Je 12.4.2010 a zboží Vám odešlo. NIKDY!!!!!!! bychom si platbu jen tak nenechali, uráží to naši firmu i mě osobně, pokud si toto myslíte!

Přidáno: 1. dubna 2010

Vladimír

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Jde o mou první zkušenost a není špatná. Využití doporučuji.

Pro:

• cena, rychlost

Proti:

• zboží nebylo dodáno přímo, ale přes prostředníka, který obdržel zálohovou platbu od IT-Trade a přestože bylo objednáno na dobírku, při předání nepřevzal peníze. Musel jsem se dotazovat jak a komu zaplatit = chyba v komunikaci

Přidáno: 25. března 2010

Cena.
Nemám.
Nevím.

Pro:

• Je to můj první nákup,nehodnotím.
  • Cena.

• Dlouhá dodací doba.

Přidáno: 25. března 2010

Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Dobré ceny, zboží bylo rychle dodáno.
Doporučuji nákup v tomto obchodě.

Pro:

• Rychlá dodávka zboží.
  • Velmi dobrá cena zboží.

• Nemohu posoudit.

Přidáno: 22. března 2010

Anonymous

• kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
osobně bych zde už nenakupoval, na konci objednávky byly špatné informace o platbě, firma nás neinformovala, že nemá dostatečnou zásobu výrobků, které jsme si objednali, museli jsme urgovat

Pro:

• slušné ceny

• neinformování zákazníka

Přidáno: 20. března 2010

Milla

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• nízká cena
  • rychlost

• velká cena za dopravu

Přidáno: 11. března 2010

Zuzi_2009

Zákazník doporučuje obchod svým známým.

Pro:

• vše , bez problému , rychlá komunikace

• nevím

Přidáno: 21. února 2010

John

Myslim, ze jsem tu nenakupoval naposled, vrele doporucuji

Pro:

• Siroky sortiment zbozi, komunikace na skvele urovni

• zatim vse OK
  • Ano