Recenze IT trade.eu
Přidáno: 13. dubna 2010
Anonym
Z mé zkušenosti. Vázne komunikace, dodací lhůty dlouhé. Ceny jako jinde. Nicméně nakonec dostanete, co jste objednali. Nikdo ovšem není dokonalý a proto je možné, že v mém případě šlo o shodu okolností. Fakt nechci nikomu škodit.Pro:
- Jak jsem slíbil - k objednávce 1000051. Telefon nakonec došel, takže děkuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 12. dubna 2010
Cyril Opatrný
Pan Vostřák reaguje skutečně bleskově. Škoda, že jen na hodnocení jeho obchodu. Kdyby tímto způsobem reagoval alespoň na mailové dotazy, mohl by si podobná nedorozumění ušetřit. Nicméně nechci bezdůvodně škoditPro:
- Objednávka 1000051 - konečně jsem se dovolal. To po čtyřech neúspěšných telefonátech a mailu.
Proti:
- Tak ještě k objednávce 1000051. Konečně jsem se na obchod dovolal a byl ujištěn. Že objednávka byla odeslána. Pokud je tomu skutečně tak, pak děkuji a pokud zboží obdržím, tuto informaci zde na foru zveřejním, protože nechci, aby docházelo k trapným nedorozuměním. Nicméně, dodací lhůta je oproti obchodům z - například - Hong Kongu taková, že se v kombinaci s nekomunikativností firmy, podezření z marného zaplacení přímo nabízelo. Navíc s tímto obchodem je toto moje první zkušenost. Kdybych tušil, že je třeba se obrnit takovou dávkou trpělivosti, vydržel bych.
Přidáno: 12. dubna 2010
Cyril Opatrný
- Pan Vostřák nekomunikuje ani telefonicky ani mailem
Vyjádření obchodu IT trade.eu
Dobrý den, NEROZUMÍM vašemu příspěvku, mluvili jsme spolu telefonicky, kdy jsem Vás sdělil termín a zboží bylo dnes expedováno. V době objednání nebylo skladem o této skutečnosti jst byl informován. pak jsme spolu mluvili a přislíbil jsem expedici v termínu, co píšete. Je 12.4.2010 a zboží Vám odešlo. NIKDY!!!!!!! bychom si platbu jen tak nenechali, uráží to naši firmu i mě osobně, pokud si toto myslíte!
Přidáno: 1. dubna 2010
Vladimír
- kvalita komunikace
Pro:
- cena, rychlost
Proti:
- zboží nebylo dodáno přímo, ale přes prostředníka, který obdržel zálohovou platbu od IT-Trade a přestože bylo objednáno na dobírku, při předání nepřevzal peníze. Musel jsem se dotazovat jak a komu zaplatit = chyba v komunikaci
Přidáno: 25. března 2010
Nemám.
Nevím.
Pro:
- Je to můj první nákup,nehodnotím.
- Cena.
- Dlouhá dodací doba.
Přidáno: 25. března 2010
- kvalita komunikace
Doporučuji nákup v tomto obchodě.
Pro:
- Rychlá dodávka zboží.
- Velmi dobrá cena zboží.
- Nemohu posoudit.
Přidáno: 22. března 2010
Anonymous
- kvalita komunikace
Pro:
- slušné ceny
- neinformování zákazníka
Přidáno: 20. března 2010
Milla
- kvalita komunikace
Pro:
- nízká cena
- rychlost
- velká cena za dopravu
Přidáno: 11. března 2010
Zuzi_2009
- kvalita komunikace
Pro:
- vše , bez problému , rychlá komunikace
- nevím
Přidáno: 21. února 2010