Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nakoupíme určitě znovu!

• Ano
  • Ne (2)

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Jan Drmela

Přidáno: 4. dubna 2012

• - opravdoví odborníci na opravu počítače
  • - po dlouhé době jsem se cítil jak zákazník - naprosto příkladné jednání s laikem

chtěl bych touto cestou panu Griačovi poděkovat za opravdu lidský přístup ke mě jako zákazníkovi a za rychlé a odborné vyřešení mého problému s notebookem. Jsem již v důchodu a peněz není nazbyt, vlastním starý notebook, který přestal fungovat. Pan Griač mi vysvětlil příčinu závady a levně opravil.
Tuto firmu mohu jen doporučit, děkuji!!
J. Drmela

• -cena
  • -spolehlivost
  • -serioznost
  • -nic

Po srovnani s ostatnimi e-shopy je v dnesni dobe toto velmi slusny prostor pro nakupy.
Samozrejme se nemohou zavdecit vsem a kvelurantu v nasi zemi je.......
navic take slusne receno ruznych "vychytralku" kteri tzv.reklamovanim se snazi o ruzne "vyhody"......
takze jen a jen doporuceni.

• Ano (1)

Krlesh

Přidáno: 30. ledna 2012

• Osobní jednání, odborníci, dobré ceny, úžasný kamenný obchod.

Nakoupil jsem několikrát a vždy spokojen. Jedna reklamace a taky bez problémů. Můžu vřele doporučit.

• Ano (3)

Natálie

Přidáno: 17. prosince 2011

• Super
  • nic

Je to super, že je to tak levný

• Ano (4)
  • Ne (10)

zuzzie

Přidáno: 14. prosince 2011

• - veľká ochota a perfektná komunikácia zo strany predávajúceho !!!
  • - ako jediný predajca z českých e-shopov mi bol ochotný predať tovar bez akýchkoľvek výhovoriek aj keď som zo Slovenska !!!
  • - naozaj, celý predaj-nákup prebiehal podľa dohody. ako náhle nabehla platba, tovar bol poslaný, žiadne zdržiavanie
  • - proste spokojnosť nadmieru :-)

jedným slovom : SUPER !!!

Práve vďaka takýmto obchodníkom, sa môžme zbaviť strachu nakupovať bez toho, aby sme tovar mali hneď v ruke po zaplatení. Zvyšujú dôveru kupujúcich k e-shopom !!! Ďakujem.

• Ano (2)
  • Ne (6)

Anonym

Přidáno: 13. prosince 2011

• Vůbec nic.
  • Neschopnosti dodat objednané zboží ani měsíc po termínu uvedeném na stránkách.Při žadosti o vysvětlení, následovalo arogantní, drzé chování pana "vedoucího".

Už nikdy !!

• Ano (8)
  • Ne (2)

sprinter

Přidáno: 1. prosince 2011

• - Cena za zboží byla 2. nejnižší v Brně.
  • - K vyzvednutí v den objednání.
  • - Reklamace pamětí proběhla velice rychle - do druhého dne.
  • - O komplikacích telefonicky informován a na dalším postupu jsme se společně domluvili.
  • Čtu zde ta negativní hodnocení a nevím, zda se jedná o stejný obchod:-) Já neměl s vyřizováním reklamace u nejlevnejsipocitace.cz nejmenší problém. Naopak bych řekl, že přístup pana Griače byl až nadstandadní.
  • Se zakoupenými pamětmi (2x4GB Patriot) byl můj notebook nestabilní. Při reklamaci v obchodě moduly otestovali a zjistili, že jeden je chybný. Ještě týž den přivezli novou sadu. Tu naštěstí také otestovali a bohužel opět zjistili, že i zde je jeden modul vadný. Po telefonické domluvě testovali s dodavatelem celou noc každý jednu sadu a druhý den mi dodali bezproblémové kusy. Telefonicky jsem byl informován o komplikacích a zároveň dotázán, zda souhlasím s postupem reklamace.
  • Hrabovský

Já jsem s obchodem velmi spokojen. Mohu doporučit.

• Ano (6)
  • Ne (7)

radekhodal

Přidáno: 17. listopadu 2011

• nic
  • POZOR !!!!!! čtěte všichni, kdo si chcete něco koupit od tohoto shopu, důrazně vás varuji před tímto obchodem!!!!
  • Zakoupil jsem si výrobek, přestal fungovat, tak jsem ho reklamoval. Výrobek mi byl vrácen s tím, že je má reklamace neuznaná, neboť výrobek je funkční. Výrobek ale FUNKČNÍ NEBYL, vrátil jsem ho tedy zpět a požadoval navrácení peněz.
  • Druhá reklamace mi byla opět vrácena ze stejného důvodu. Reklamoval jsem jej teda potřetí s tím, ať mi tento nefunkční výrobek již nezasílají, že opět požaduji navrácení peněz. Bylo mi vyhrožováno, že pokud si výrobek nepřevezmu, budou mi účtovat 60,- Kč skladného za každý den. Jelikož nejsem z Brna, nefunkční výrobek mi zaslali zpět a ještě jsem si musel zaplatit náklady na přepravu službou PPL ve výši 182,- Kč. JE TO NEHORÁZNOST!!!!
  • Tento obchod mi způsobil finanční škodu nejen za vadný výrobek, ale také za vynaložení finančních prostředků za troje poštovné tří reklamací a navrácení nefunkčního zboží, kde mi bylo naúčtováno 182,- Kč za službu PPL.

Nedej bože, když se vám něco porouchá. Tito lidé jsou arogantní a POZOR!!!!! Dokonce se nebojí vyhrožovat, vydírat účtováním skladného 60,- Kč denně při reklamaci. ČOIku třeba budou zajímat. Sháním lidi, aby nás bylo více, neboť tohle se stát např. v Německu, tak ten obchod již není. Pište mi na radekhodal@email.cz. Díky.

• Ano (26)
  • Ne (8)

Reakce obchodu Nejlevnejsipocitace.cz

bohužel na tisíc spokojených nakupujících se vyskytne jeden, který nepochopí, že problém není na straně našeho obchodu a začne v diskuzích spamovat lží a nepravdivých recenzí.

Reklamace z 19.09.2011, zákazník nám posílá Skype telefon, že nefunguje, nebo nefunguje po vypnutí a zapnutí počítače. Skype telefon odešel do servisu distributora, odkud se vrátil s tím, že závada se neprojevila, telefon je v pořádku, posláno zpět.

Reklamace 30.09.2011 - pan Hodal nám opět posílá telefon, že nefunguje. Otestováno v servisu Airlive i u nás, závada se neprojevila, posláno zpět.

Reklamace 03.11.2011 - pan Hodal nám opět posílá telefon že nefunguje, s tím že odstupuje od smlouvy, protože už třikrát reklamoval telefon, který nefunguje. Opět otestováno v servisu Airlive i u nás, závada se neprojevila, posláno zpět.
Pan Hodal si balík s reklamací nepřevzal, balík se nám vrátil zpět. Napsal jsem tedy panu Hodalovi, at si vyzvedne reklamaci na prodejně v nahradním termínu, nebo že mu balík můžeme poslat znovu, pouze za úhradu nákladů na odeslání. Pan Hodal souhlasil.

O tom, jak tento telefon nefunguje, jsem si připravil na Youtube následující video:

Nechť si tedy nakupující udělají obrázek o pravdivosti této recenze...
Petr Griač, Nejlevnejsipocitace.cz

Miroslav Župka

Přidáno: 6. června 2011

• Vážení,
  • když jsem vás na firmě, byl jsem nadmíru spokojen nadmíru spokojen s vašimi službami. Nejlepší reklama je spokojený zákazník, proto jsem chtěl napsat pár řádek do vaší diskuze.
  • Moje umění v ovládání počítače je mizerné. Když se postupem času stával počítač pomalejší a pomalejší, někteří "odborníci" mě radili a výsledný efekt? Nula...
  • Až jsem se náhodou dostal k vám na firmu a domluvil se na provedení opravy. Opět mám počítač v takovém stavu jako když byl nový.
  • Ještě jednou moc děkuji za kvalitní pomoc a přeji hodně úspěchů v další práci.
  • Váš spokojený zákazník!
  • Miroslav Župka
  • nic

Doporučuji - opravdu dobře odvedená práce.

• Ano (7)
  • Ne (16)